Ahojte všichni. Mám takový problém - na stropě se mi začíná odlepovat ta tkanina od tý desky, na který má držet... nevíte co se s tím dá dělat? Nějaký lepidlo na to není? Nechci mít v autě nebesa...
Slid píše:vem to chemoprenem nebo alkaprenem, také jsem to tímhle lepil už na jiných autech
nj, ale musel jsi ten strop celej vyndat z auta? Nebo jsi to nějak vypodložil ve voze? A to lepidlo, jsi tam napatlal zvenku, nebo jsi to doroztrhl ke kraji a pak jsi to dal mezi plátno a tu desku? Neudělá to na světlym stropu mapy? To asi jo co?
Slid píše:vem to chemoprenem nebo alkaprenem, také jsem to tímhle lepil už na jiných autech
nj, ale musel jsi ten strop celej vyndat z auta? Nebo jsi to nějak vypodložil ve voze? A to lepidlo, jsi tam napatlal zvenku, nebo jsi to doroztrhl ke kraji a pak jsi to dal mezi plátno a tu desku? Neudělá to na světlym stropu mapy? To asi jo co?
no na bawu jsem to neřešil, ale na jiném voze ano, normálně to co se odchlípalo sem napatlal z obou stran lehce nechal zavadnout přitlačil rukou hotovo, pokud to někde musíš zafixovat tak to si musíš poradit sám
Kup si lepidlo ve spreji na tkaniny, stoji asi 80kč maj to myslim že třeba v obi a těch marketech. Neprosákne se a drží to dobře, už jsem na staršim autě taky něco opravoval
Už se to tu kdysi řešilo, a mám pocit že ten chemoprén nechával fleky, takže radši je píše George. A nebo k čalouníkovi přečalounit celej strop, bude to new a máš klid, takhle když už to leze na jednom místě tak to stejně za chvíli začne zas na jiném.
papyk píše:Už se to tu kdysi řešilo, a mám pocit že ten chemoprén nechával fleky, takže radši je píše George. A nebo k čalouníkovi přečalounit celej strop, bude to new a máš klid, takhle když už to leze na jednom místě tak to stejně za chvíli začne zas na jiném.
já právě prolejzal starý témata a nic sem nenašel... dík za radu lepidla!!
já jsem koupil první bávo z itálie a původní majitel byl magor.
nevím co použil za lepidlo, ale strop vypadal jak dalmatin.
strop by bylo nejlepší sundat a nalepit celoplošně znovu.a lepidlo viz Georg