Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

318iso bazar co říkáte?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Richardos

#1 Příspěvek od Richardos »

http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6123049 . Vypadá docela dobře, ne? Je možný, že je ta serviska zfalšovaná apod.? Chystám se nějakou e36 koupit, tahle se mi zamlouvá cenou, výbavou atd. :lol:
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matal Moderátor »

Srviska není všechno..jestli dobře čtu,tak už je rezervovaná..Jinak podle fotek vypadá dobře.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Killca
Klubové ID: 1648

#3 Příspěvek od Killca »

podle toho jak vypada ridickova sedacka, kufr a motorova cast, tak s tim jezdil nejakej delnik :-D tak to pak bude v haji podvozek, jestli jezdil po stavbach, ale vypada celkem slusne a vsechno se da spravit, je to aj 95 rocnik, tak to uz neco i umi a ma klimu, tak je to ok, ale bude to chtit trochu zrucnych rukou a neco na tom udelat no
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Slid
Klubové ID: 1699

#4 Příspěvek od Slid »

no ten interier je hroznej a takhle vyšisovanej a vomatlanej volant nemám ani na 200tis km. servisku sice možná má, ale je tam vidět servis naposled v roce 2000 na 58tis. vždy se fotí teda poslední stránka no, tak teda nevím nevím ale tohle 120 určitě němá a nebo to mělo nějaké hovado co na to úplně kašlalo hlavně že to jezdí :( já když vidím takhle zasranej motor interier nic moc jen narychlo nastříkanej cockpit sprej na palubku aby se to honem lesklo, tak to auto mě spíše odradí
Rozhodně až tam budeš, pořádně ho prolez
michal09
Klubové ID: 1407

#5 Příspěvek od michal09 »

Souhlasim se Slidem... Je fakt že 120tis je nereálný na ten rok výroby, spáíš bych počítal s tím, že je to stočený a ještě když je to v barazu, tak tuplem... Jinak exteriér vypadá celkem pěkně, interier nic moc, jako kdyby to byl interier z e30, zašlej, 20let starej... cena příznivá...

Závěr? takhle z fotek těžko říct, jestli se na to pojedeš podívat, pořádně to prohlídni! :wink:
Lukys318is
Klubové ID: 1314
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Lukys318is »

Na první pohled jsem se lek ze mi nekdo prodava auto, ale po prohlidnuti fotek sem si oddychl, mam rok 92 a oproti tomuhle je to moje nadherny. Tohle je podle me celkem humus, na to jak to auto vypada, bych fakt nerek ze ma najeto 120tis., interier taky v hroznym stavu. A vubec se mi nelibej ty sedivy narazniky a prahy, ja mam vsechno v barve az na spodek predniho narazniku, ten je cernej... Si pockej do leta, zatim přišetři, ja ti moje (318is coupé, mauricius blau) prodam za 135tis bez DVDcka na plechach, popr alu BMW a udelas lip, motor mam jak fungl novej, je 2měsíce po GO , ma vymeneny vnitrnosti (rozvody, klika, ojnice, písty, atd.), ted jde na řadu lambda, svíčky, spojka a výměna oleje. Je tam novej chladič, startér, sportovní vložka sání v boxu od BMC, nová baterka 74Ah. Takze auto na kterym nebudes muset dlouhou dobu nic řešit. Co se výbavy týče: el.okna+zrcátka, ///M řadička a stropnice, výškově stavitelný přední sedačky, spešl zeleně čalouněný interier, zadní roletka, folie s ATESTem. Plánuju koupit i přední ///M nárazník a prahy. Rez prakticky žádná, jen ve předu lehce nad ledvinkama, ale to neni skoro videt a ted se objevuje u zadních lemů, to bude do prodeje taky v cajku.
Lukys318is
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Lukys318is »

Lukys318is píše:Na první pohled jsem se lek ze mi nekdo prodava auto, ale po prohlidnuti fotek sem si oddychl, mam rok 92 a oproti tomuhle je to moje nadherny. Tohle je podle me celkem humus, na to jak to auto vypada, bych fakt nerek ze ma najeto 120tis., interier taky v hroznym stavu. A vubec se mi nelibej ty sedivy narazniky a prahy, ja mam vsechno v barve az na spodek predniho narazniku, ten je cernej... Si pockej do leta, zatim přišetři, ja ti moje (318is coupé, mauricius blau) prodam za 135tis bez DVDcka na plechach, popr alu BMW a udelas lip, motor mam jak fungl novej, je 2měsíce po GO , ma vymeneny vnitrnosti (rozvody, klika, ojnice, písty, atd.), ted jde na řadu lambda, svíčky, spojka a výměna oleje. Je tam novej chladič, startér, sportovní vložka sání v boxu od BMC, nová baterka 74Ah. Takze auto na kterym nebudes muset dlouhou dobu nic řešit. Co se výbavy týče: el.okna+zrcátka, ///M řadička a stropnice, výškově stavitelný přední sedačky, spešl zeleně čalouněný interier, zadní roletka, folie s ATESTem. Plánuju koupit i přední ///M nárazník a prahy. Rez prakticky žádná, jen ve předu lehce nad ledvinkama, ale to neni skoro videt a ted se objevuje u zadních lemů, to bude do prodeje taky v cajku.
+ přední a boční bílé blinkry, zadní čeveno-bílý světla a přední čirý mlhy
Lukys318is
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Lukys318is »

Lukys318is píše:
Lukys318is píše:Na první pohled jsem se lek ze mi nekdo prodava auto, ale po prohlidnuti fotek sem si oddychl, mam rok 92 a oproti tomuhle je to moje nadherny. Tohle je podle me celkem humus, na to jak to auto vypada, bych fakt nerek ze ma najeto 120tis., interier taky v hroznym stavu. A vubec se mi nelibej ty sedivy narazniky a prahy, ja mam vsechno v barve az na spodek predniho narazniku, ten je cernej... Si pockej do leta, zatim přišetři, ja ti moje (318is coupé, mauricius blau) prodam za 135tis bez DVDcka na plechach, popr alu BMW a udelas lip, motor mam jak fungl novej, je 2měsíce po GO , ma vymeneny vnitrnosti (rozvody, klika, ojnice, písty, atd.), ted jde na řadu lambda, svíčky, spojka a výměna oleje. Je tam novej chladič, startér, sportovní vložka sání v boxu od BMC, nová baterka 74Ah. Takze auto na kterym nebudes muset dlouhou dobu nic řešit. Co se výbavy týče: el.okna+zrcátka, ///M řadička a stropnice, výškově stavitelný přední sedačky, spešl zeleně čalouněný interier, zadní roletka, folie s ATESTem. Plánuju koupit i přední ///M nárazník a prahy. Rez prakticky žádná, jen ve předu lehce nad ledvinkama, ale to neni skoro videt a ted se objevuje u zadních lemů, to bude do prodeje taky v cajku.
a sportovní snížený podvozek, tak akorat, nikde s nim problemy nemam, auto sedí jak přibitý a komplet nerez laděný výfukový potrubí SuperSprint, to už je snad všechno :wink:
michal09

#9 Příspěvek od michal09 »

Lukys318is píše:
Lukys318is píše:
a sportovní snížený podvozek, tak akorat, nikde s nim problemy nemam, auto sedí jak přibitý a komplet nerez laděný výfukový potrubí SuperSprint, to už je snad všechno :wink:
jo a hrozně mu řve... :lol: Jinak fajn inzerát Lukáši, ale jseš v jiné sekci... :wink:
Lukys318is
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Lukys318is »

je to k tematu a neni inzerat, jen mu to nabizim do budoucna, ale po prodeji zatim netouzim, az to budu chtit fakt prodat tak to dam do sekce Auta-Prodej :wink:
michal09

#11 Příspěvek od michal09 »

Lukys318is píše:je to k tematu a neni inzerat, jen mu to nabizim do budoucna, ale po prodeji zatim netouzim, az to budu chtit fakt prodat tak to dam do sekce Auta-Prodej :wink:
V poho, neměla to bejt buzerace, to vůbec! :P
Lukys318is
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Lukys318is »

michal09 píše:
Lukys318is píše:je to k tematu a neni inzerat, jen mu to nabizim do budoucna, ale po prodeji zatim netouzim, az to budu chtit fakt prodat tak to dam do sekce Auta-Prodej :wink:
V poho, neměla to bejt buzerace, to vůbec! :P
Ja taky taky jako buzeraci nebral :D
Richardos

#13 Příspěvek od Richardos »

Jasný, díky za nabídlu, jen mám ty finance trochu omezené, jsem sám zvědav, jak to nakonec vyřešim.) mám vysněný černý coupé, mlhovky, klima, BC, 320, 323, 325 nebo tak něco.
Hanz318iS
Klubové ID: 1862
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Hanz318iS »

Lukys318is píše:
Lukys318is píše:
Ten vyfuk jsem mel na iSu taky...Ten je paradni 8)
Lukys318is
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Lukys318is »

Hanz318iS píše:
Ten vyfuk jsem mel na iSu taky...Ten je paradni 8)
Nejlepší, ale člověk za chvíly přijde o sluch :lol:
D-E-J-V
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od D-E-J-V »

Richardos píše:Jasný, díky za nabídlu, jen mám ty finance trochu omezené, jsem sám zvědav, jak to nakonec vyřešim.) mám vysněný černý coupé, mlhovky, klima, BC, 320, 323, 325 nebo tak něco.
já sem si ten tvůj a zároven můj sen splnil nedávno.....dokud nenjadeš to co hledáš tak nic nekupuj...taky sem čekal skoro rok než sem našel to co mám tedka v garáži....sem spokojený nasračky :)
jacob
Klubové ID: 1536
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od jacob »

Ten interiér je fakt hrůza a děs. Trávíš tam nejvíc času, tak by to mělo vypadat, takhle bych se toho štítil.
Pazdi
Klubové ID: 1463
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Pazdi »

kurńa sem se chtěl podívat a už je to prodaný :roll:
michal09

#19 Příspěvek od michal09 »

Pazdi píše:kurńa sem se chtěl podívat a už je to prodaný :roll:
Nic si z toho nědělej, opravdu to zas tak úžasně nevypadalo... Třeba by to auto ani za tu cestu nestálo... Věř, že je spustu Is a v mnohem lepším stavu než bylo tohle bazarový, jen je poteřeba nelenit, hledat a bejt trpělivej... Tady z klubu sou lidi, co kupovali auto třeba rok, ale i dýl, než si vybrali to pravý... :wink: Né jako já, že sem měl peníze a do 14ti dnů sem měl auto, moc jsem se ukvapil a možná toho trošičku lituju, ale jinak si nestěžuju... :P
Pazdi
Klubové ID: 1463
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Pazdi »

michal09 píše:
Pazdi píše:kurńa sem se chtěl podívat a už je to prodaný :roll:
Nic si z toho nědělej, opravdu to zas tak úžasně nevypadalo... Třeba by to auto ani za tu cestu nestálo... Věř, že je spustu Is a v mnohem lepším stavu než bylo tohle bazarový, jen je poteřeba nelenit, hledat a bejt trpělivej... Tady z klubu sou lidi, co kupovali auto třeba rok, ale i dýl, než si vybrali to pravý... :wink: Né jako já, že sem měl peníze a do 14ti dnů sem měl auto, moc jsem se ukvapil a možná toho trošičku lituju, ale jinak si nestěžuju... :P
já to myslel podívat na ten bordel vevnitř:)
já už auto mám...první jsem zrobil tak jak ty...vzal peníze a jel...a koupil compacta...a vlastně hned první tejden už jsem ho chtěl dávat pryč:) no a teď jsem si sehnal konečně vysněný coupe:)
Odpovědět