Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
318iso bazar co říkáte?
- Killca
- Klubové ID: 1648
podle toho jak vypada ridickova sedacka, kufr a motorova cast, tak s tim jezdil nejakej delnik
tak to pak bude v haji podvozek, jestli jezdil po stavbach, ale vypada celkem slusne a vsechno se da spravit, je to aj 95 rocnik, tak to uz neco i umi a ma klimu, tak je to ok, ale bude to chtit trochu zrucnych rukou a neco na tom udelat no

vlevo je matal
a vpravo Killca 

no ten interier je hroznej a takhle vyšisovanej a vomatlanej volant nemám ani na 200tis km. servisku sice možná má, ale je tam vidět servis naposled v roce 2000 na 58tis. vždy se fotí teda poslední stránka no, tak teda nevím nevím ale tohle 120 určitě němá a nebo to mělo nějaké hovado co na to úplně kašlalo hlavně že to jezdí
já když vidím takhle zasranej motor interier nic moc jen narychlo nastříkanej cockpit sprej na palubku aby se to honem lesklo, tak to auto mě spíše odradí
Rozhodně až tam budeš, pořádně ho prolez

Rozhodně až tam budeš, pořádně ho prolez
-
- Klubové ID: 1407
Souhlasim se Slidem... Je fakt že 120tis je nereálný na ten rok výroby, spáíš bych počítal s tím, že je to stočený a ještě když je to v barazu, tak tuplem... Jinak exteriér vypadá celkem pěkně, interier nic moc, jako kdyby to byl interier z e30, zašlej, 20let starej... cena příznivá...
Závěr? takhle z fotek těžko říct, jestli se na to pojedeš podívat, pořádně to prohlídni!
Závěr? takhle z fotek těžko říct, jestli se na to pojedeš podívat, pořádně to prohlídni!

-
- Klubové ID: 1314
- Kontaktovat uživatele:
Na první pohled jsem se lek ze mi nekdo prodava auto, ale po prohlidnuti fotek sem si oddychl, mam rok 92 a oproti tomuhle je to moje nadherny. Tohle je podle me celkem humus, na to jak to auto vypada, bych fakt nerek ze ma najeto 120tis., interier taky v hroznym stavu. A vubec se mi nelibej ty sedivy narazniky a prahy, ja mam vsechno v barve az na spodek predniho narazniku, ten je cernej... Si pockej do leta, zatim přišetři, ja ti moje (318is coupé, mauricius blau) prodam za 135tis bez DVDcka na plechach, popr alu BMW a udelas lip, motor mam jak fungl novej, je 2měsíce po GO , ma vymeneny vnitrnosti (rozvody, klika, ojnice, písty, atd.), ted jde na řadu lambda, svíčky, spojka a výměna oleje. Je tam novej chladič, startér, sportovní vložka sání v boxu od BMC, nová baterka 74Ah. Takze auto na kterym nebudes muset dlouhou dobu nic řešit. Co se výbavy týče: el.okna+zrcátka, ///M řadička a stropnice, výškově stavitelný přední sedačky, spešl zeleně čalouněný interier, zadní roletka, folie s ATESTem. Plánuju koupit i přední ///M nárazník a prahy. Rez prakticky žádná, jen ve předu lehce nad ledvinkama, ale to neni skoro videt a ted se objevuje u zadních lemů, to bude do prodeje taky v cajku.
-
- Kontaktovat uživatele:
+ přední a boční bílé blinkry, zadní čeveno-bílý světla a přední čirý mlhyLukys318is píše:Na první pohled jsem se lek ze mi nekdo prodava auto, ale po prohlidnuti fotek sem si oddychl, mam rok 92 a oproti tomuhle je to moje nadherny. Tohle je podle me celkem humus, na to jak to auto vypada, bych fakt nerek ze ma najeto 120tis., interier taky v hroznym stavu. A vubec se mi nelibej ty sedivy narazniky a prahy, ja mam vsechno v barve az na spodek predniho narazniku, ten je cernej... Si pockej do leta, zatim přišetři, ja ti moje (318is coupé, mauricius blau) prodam za 135tis bez DVDcka na plechach, popr alu BMW a udelas lip, motor mam jak fungl novej, je 2měsíce po GO , ma vymeneny vnitrnosti (rozvody, klika, ojnice, písty, atd.), ted jde na řadu lambda, svíčky, spojka a výměna oleje. Je tam novej chladič, startér, sportovní vložka sání v boxu od BMC, nová baterka 74Ah. Takze auto na kterym nebudes muset dlouhou dobu nic řešit. Co se výbavy týče: el.okna+zrcátka, ///M řadička a stropnice, výškově stavitelný přední sedačky, spešl zeleně čalouněný interier, zadní roletka, folie s ATESTem. Plánuju koupit i přední ///M nárazník a prahy. Rez prakticky žádná, jen ve předu lehce nad ledvinkama, ale to neni skoro videt a ted se objevuje u zadních lemů, to bude do prodeje taky v cajku.
-
- Kontaktovat uživatele:
a sportovní snížený podvozek, tak akorat, nikde s nim problemy nemam, auto sedí jak přibitý a komplet nerez laděný výfukový potrubí SuperSprint, to už je snad všechnoLukys318is píše:+ přední a boční bílé blinkry, zadní čeveno-bílý světla a přední čirý mlhyLukys318is píše:Na první pohled jsem se lek ze mi nekdo prodava auto, ale po prohlidnuti fotek sem si oddychl, mam rok 92 a oproti tomuhle je to moje nadherny. Tohle je podle me celkem humus, na to jak to auto vypada, bych fakt nerek ze ma najeto 120tis., interier taky v hroznym stavu. A vubec se mi nelibej ty sedivy narazniky a prahy, ja mam vsechno v barve az na spodek predniho narazniku, ten je cernej... Si pockej do leta, zatim přišetři, ja ti moje (318is coupé, mauricius blau) prodam za 135tis bez DVDcka na plechach, popr alu BMW a udelas lip, motor mam jak fungl novej, je 2měsíce po GO , ma vymeneny vnitrnosti (rozvody, klika, ojnice, písty, atd.), ted jde na řadu lambda, svíčky, spojka a výměna oleje. Je tam novej chladič, startér, sportovní vložka sání v boxu od BMC, nová baterka 74Ah. Takze auto na kterym nebudes muset dlouhou dobu nic řešit. Co se výbavy týče: el.okna+zrcátka, ///M řadička a stropnice, výškově stavitelný přední sedačky, spešl zeleně čalouněný interier, zadní roletka, folie s ATESTem. Plánuju koupit i přední ///M nárazník a prahy. Rez prakticky žádná, jen ve předu lehce nad ledvinkama, ale to neni skoro videt a ted se objevuje u zadních lemů, to bude do prodeje taky v cajku.

-
jo a hrozně mu řve...Lukys318is píše:a sportovní snížený podvozek, tak akorat, nikde s nim problemy nemam, auto sedí jak přibitý a komplet nerez laděný výfukový potrubí SuperSprint, to už je snad všechnoLukys318is píše:+ přední a boční bílé blinkry, zadní čeveno-bílý světla a přední čirý mlhyLukys318is píše:Na první pohled jsem se lek ze mi nekdo prodava auto, ale po prohlidnuti fotek sem si oddychl, mam rok 92 a oproti tomuhle je to moje nadherny. Tohle je podle me celkem humus, na to jak to auto vypada, bych fakt nerek ze ma najeto 120tis., interier taky v hroznym stavu. A vubec se mi nelibej ty sedivy narazniky a prahy, ja mam vsechno v barve az na spodek predniho narazniku, ten je cernej... Si pockej do leta, zatim přišetři, ja ti moje (318is coupé, mauricius blau) prodam za 135tis bez DVDcka na plechach, popr alu BMW a udelas lip, motor mam jak fungl novej, je 2měsíce po GO , ma vymeneny vnitrnosti (rozvody, klika, ojnice, písty, atd.), ted jde na řadu lambda, svíčky, spojka a výměna oleje. Je tam novej chladič, startér, sportovní vložka sání v boxu od BMC, nová baterka 74Ah. Takze auto na kterym nebudes muset dlouhou dobu nic řešit. Co se výbavy týče: el.okna+zrcátka, ///M řadička a stropnice, výškově stavitelný přední sedačky, spešl zeleně čalouněný interier, zadní roletka, folie s ATESTem. Plánuju koupit i přední ///M nárazník a prahy. Rez prakticky žádná, jen ve předu lehce nad ledvinkama, ale to neni skoro videt a ted se objevuje u zadních lemů, to bude do prodeje taky v cajku.

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 1862
- Kontaktovat uživatele:
Ten vyfuk jsem mel na iSu taky...Ten je paradniLukys318is píše:a sportovní snížený podvozek, tak akorat, nikde s nim problemy nemam, auto sedí jak přibitý a komplet nerez laděný výfukový potrubí SuperSprint, to už je snad všechnoLukys318is píše:+ přední a boční bílé blinkry, zadní čeveno-bílý světla a přední čirý mlhyLukys318is píše:Na první pohled jsem se lek ze mi nekdo prodava auto, ale po prohlidnuti fotek sem si oddychl, mam rok 92 a oproti tomuhle je to moje nadherny. Tohle je podle me celkem humus, na to jak to auto vypada, bych fakt nerek ze ma najeto 120tis., interier taky v hroznym stavu. A vubec se mi nelibej ty sedivy narazniky a prahy, ja mam vsechno v barve az na spodek predniho narazniku, ten je cernej... Si pockej do leta, zatim přišetři, ja ti moje (318is coupé, mauricius blau) prodam za 135tis bez DVDcka na plechach, popr alu BMW a udelas lip, motor mam jak fungl novej, je 2měsíce po GO , ma vymeneny vnitrnosti (rozvody, klika, ojnice, písty, atd.), ted jde na řadu lambda, svíčky, spojka a výměna oleje. Je tam novej chladič, startér, sportovní vložka sání v boxu od BMC, nová baterka 74Ah. Takze auto na kterym nebudes muset dlouhou dobu nic řešit. Co se výbavy týče: el.okna+zrcátka, ///M řadička a stropnice, výškově stavitelný přední sedačky, spešl zeleně čalouněný interier, zadní roletka, folie s ATESTem. Plánuju koupit i přední ///M nárazník a prahy. Rez prakticky žádná, jen ve předu lehce nad ledvinkama, ale to neni skoro videt a ted se objevuje u zadních lemů, to bude do prodeje taky v cajku.

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
já sem si ten tvůj a zároven můj sen splnil nedávno.....dokud nenjadeš to co hledáš tak nic nekupuj...taky sem čekal skoro rok než sem našel to co mám tedka v garáži....sem spokojený nasračkyRichardos píše:Jasný, díky za nabídlu, jen mám ty finance trochu omezené, jsem sám zvědav, jak to nakonec vyřešim.) mám vysněný černý coupé, mlhovky, klima, BC, 320, 323, 325 nebo tak něco.

-
Nic si z toho nědělej, opravdu to zas tak úžasně nevypadalo... Třeba by to auto ani za tu cestu nestálo... Věř, že je spustu Is a v mnohem lepším stavu než bylo tohle bazarový, jen je poteřeba nelenit, hledat a bejt trpělivej... Tady z klubu sou lidi, co kupovali auto třeba rok, ale i dýl, než si vybrali to pravý...Pazdi píše:kurńa sem se chtěl podívat a už je to prodaný

-
- Klubové ID: 1463
- Kontaktovat uživatele:
já to myslel podívat na ten bordel vevnitř:)michal09 píše:Nic si z toho nědělej, opravdu to zas tak úžasně nevypadalo... Třeba by to auto ani za tu cestu nestálo... Věř, že je spustu Is a v mnohem lepším stavu než bylo tohle bazarový, jen je poteřeba nelenit, hledat a bejt trpělivej... Tady z klubu sou lidi, co kupovali auto třeba rok, ale i dýl, než si vybrali to pravý...Pazdi píše:kurńa sem se chtěl podívat a už je to prodanýNé jako já, že sem měl peníze a do 14ti dnů sem měl auto, moc jsem se ukvapil a možná toho trošičku lituju, ale jinak si nestěžuju...
já už auto mám...první jsem zrobil tak jak ty...vzal peníze a jel...a koupil compacta...a vlastně hned první tejden už jsem ho chtěl dávat pryč:) no a teď jsem si sehnal konečně vysněný coupe:)