Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Stavitelný podvozek-systém

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
papyk
Klubové ID: 1181

#1 Příspěvek od papyk »

Existuje u výškově stavitelných podvozků nějak jiný způsob fixace polohy pružiny než jsou ty dvě uzké matice co se šroubují po těle tlumiče s jemným závitem? No prostě jiné řešení než je na obrázku. Jde mi o to, že ten závit zrezne, zanese se bordelem z brd, v zimě sůl a zoxiduje a pak už s tím nikdo nehne, jak jsou na tom třeba tlumiče z nerezu, vydrží tam ten závit?
Přílohy
vyskov-sta-pod-_LRG.jpg
vyskov-sta-pod-_LRG.jpg (75.59 KiB) Zobrazeno 476 x
Klakson
Klubové ID: 66
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Klakson »

no ještě jsem nic jinýho neviděl, myslím si že ne, ale když to budeš udržovat tak to bude fungovat furt :wink: stačí to namazat třeba vazelinou atd.......
Slid
Klubové ID: 1699

#3 Příspěvek od Slid »

jsou ještě takové žlábky jako pro segerofku :D třeba HP sporting to dělá u řady sporting, máš 3 úrovně třeba po 1,5cm.Ale všechny lepší podvozky maj závit, používej vazelínu a bude to ok :wink: :wink:
papyk
Klubové ID: 1181

#4 Příspěvek od papyk »

Slid píše:jsou ještě takové žlábky jako pro segerofku :D třeba HP sporting to dělá u řady sporting, máš 3 úrovně třeba po 1,5cm.Ale všechny lepší podvozky maj závit, používej vazelínu a bude to ok :wink: :wink:
Tak o tom jsem už slyšel a to jsem měl na mysli, jdu hledat. Jinak s tou vazelínou to asi bude good, akorát že na mým na to skopčák asi prděl a je to v háji, budu muset nechat udělat new matice (museli jsme je přefiknout flexou) a protáhnout závit na tlumiči.
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od lenoch »

papyk píše:
Slid píše:jsou ještě takové žlábky jako pro segerofku :D třeba HP sporting to dělá u řady sporting, máš 3 úrovně třeba po 1,5cm.Ale všechny lepší podvozky maj závit, používej vazelínu a bude to ok :wink: :wink:
Tak o tom jsem už slyšel a to jsem měl na mysli, jdu hledat. Jinak s tou vazelínou to asi bude good, akorát že na mým na to skopčák asi prděl a je to v háji, budu muset nechat udělat new matice (museli jsme je přefiknout flexou) a protáhnout závit na tlumiči.
víc než vazelínu doporučuji napatlat to resistinem... já resistin dávam všude na šrouby podvozku... vazelína se časem smeje, ale resistin zatuhne a je to potom jako vosk (mluvím o Resistinu ML - na stříkání dutin...)
Odpovědět