Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Značky do depozita-povinne ručení........
zdravím, na zimu chci dát značky do depozita páč přes zimu báwem jezdit nebudu.
Poví mi někdo jak to funguje? že dojdu na magistrát se značkama to vím, zajímá mě hlavně jak je to pak s pojištěním, jestli mi smlouvu pojistovna zruší nebo jen pozastaví a jak je to pak se znovu přihlášením, pakliže mi pojištovna smlouvu zruší úplně, jak je to s bonusama atd....
dík za radu.
Poví mi někdo jak to funguje? že dojdu na magistrát se značkama to vím, zajímá mě hlavně jak je to pak s pojištěním, jestli mi smlouvu pojistovna zruší nebo jen pozastaví a jak je to pak se znovu přihlášením, pakliže mi pojištovna smlouvu zruší úplně, jak je to s bonusama atd....
dík za radu.
Minulou zimu sem to tak udělal značky na magistrát, zaplatit 100kč za uložení pak na pojišťovnu ukončit pojistku, na jaře zase pro značky a zase na pojišťovnu sepsat novou pojistku, o bonusy jsem nepřišel ale je to moc lítání po úřadech, fšude čekat, davy lidí a ták, letos to odhlásím jenom na pojišťovně a kašlu na to
jak jako na pojistovne??lou píše:Minulou zimu sem to tak udělal značky na magistrát, zaplatit 100kč za uložení pak na pojišťovnu ukončit pojistku, na jaře zase pro značky a zase na pojišťovnu sepsat novou pojistku, o bonusy jsem nepřišel ale je to moc lítání po úřadech, fšude čekat, davy lidí a ták, letos to odhlásím jenom na pojišťovně a kašlu na to
-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna včera jsem dal značky do depozita, poplatek 100kč,SPZtky,velký TP, malý TP, velký TP Ti vrátí,zbytek si nechají, napíšou záznam do VTP,s tím jdeš na pojištovnu a na základě toho záznamu zruší pojistku, bonus zůstává.. při opětovném vyzvednutí musíš mít nejprve povinné ručení.. 

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
-
- Klubové ID: 1181
Takže jestli to chápu dobře, když budu mít auto v garáži tak SPZky do depozitu dávat nemusím a stačí jen nahlásit na pojištovně? A musí se ukončit pojistka nebo jde jen pozastavit? A kdyby náhodou auto nebylo v garage ale stálo třeba celou zimu před barákem na parkovišti s SPZkama ale bez pojistky tak co můžu mít za problém? Vím, trochu mooc otázek ale zajímá mě to protože s báwem na té prosolené sračce jezdit nehodlám 

no ja to chapu tak ze proste na pojistovne mistoprisezne prohlasis ze auto nebude stat na silnici a to zrejme stacipapyk píše:Takže jestli to chápu dobře, když budu mít auto v garáži tak SPZky do depozitu dávat nemusím a stačí jen nahlásit na pojištovně? A musí se ukončit pojistka nebo jde jen pozastavit? A kdyby náhodou auto nebylo v garage ale stálo třeba celou zimu před barákem na parkovišti s SPZkama ale bez pojistky tak co můžu mít za problém? Vím, trochu mooc otázek ale zajímá mě to protože s báwem na té prosolené sračce jezdit nehodlám
[quote="papyk"]Takže jestli to chápu dobře, když budu mít auto v garáži tak SPZky do depozitu dávat nemusím a stačí jen nahlásit na pojištovně? A musí se ukončit pojistka nebo jde jen pozastavit? A kdyby náhodou auto nebylo v garage ale stálo třeba celou zimu před barákem na parkovišti s SPZkama ale bez pojistky tak co můžu mít za problém? Vím, trochu mooc otázek ale zajímá mě to protože s báwem na té prosolené sračce jezdit nehodlám
[/quote
na parkovišti ne protože je to veřejná komunikace musí to být na soukromém pozemku.Jo a jde pouze o přerušení pojistky ne vypovězení samozřejmě se nepočítají měsíce na bonus.nikdy jsem stím neměl problémy.potom jim může být velké oo kde to mám přes zimu a abych sundával značky a platil a cestoval někde a zabil spoustu časů tak mi to nestojí za to.

na parkovišti ne protože je to veřejná komunikace musí to být na soukromém pozemku.Jo a jde pouze o přerušení pojistky ne vypovězení samozřejmě se nepočítají měsíce na bonus.nikdy jsem stím neměl problémy.potom jim může být velké oo kde to mám přes zimu a abych sundával značky a platil a cestoval někde a zabil spoustu časů tak mi to nestojí za to.
milk píše:na parkovišti ne protože je to veřejná komunikace musí to být na soukromém pozemku.Jo a jde pouze o přerušení pojistky ne vypovězení samozřejmě se nepočítají měsíce na bonus.nikdy jsem stím neměl problémy.potom jim může být velké oo kde to mám přes zimu a abych sundával značky a platil a cestoval někde a zabil spoustu časů tak mi to nestojí za to.papyk píše:Takže jestli to chápu dobře, když budu mít auto v garáži tak SPZky do depozitu dávat nemusím a stačí jen nahlásit na pojištovně? A musí se ukončit pojistka nebo jde jen pozastavit? A kdyby náhodou auto nebylo v garage ale stálo třeba celou zimu před barákem na parkovišti s SPZkama ale bez pojistky tak co můžu mít za problém? Vím, trochu mooc otázek ale zajímá mě to protože s báwem na té prosolené sračce jezdit nehodlám
milk píše:milk píše:na parkovišti ne protože je to veřejná komunikace musí to být na soukromém pozemku.Jo a jde pouze o přerušení pojistky ne vypovězení samozřejmě se nepočítají měsíce na bonus.nikdy jsem stím neměl problémy.potom jim může být velké oo kde to mám přes zimu a abych sundával značky a platil a cestoval někde a zabil spoustu časů tak mi to nestojí za to.papyk píše:Takže jestli to chápu dobře, když budu mít auto v garáži tak SPZky do depozitu dávat nemusím a stačí jen nahlásit na pojištovně? A musí se ukončit pojistka nebo jde jen pozastavit? A kdyby náhodou auto nebylo v garage ale stálo třeba celou zimu před barákem na parkovišti s SPZkama ale bez pojistky tak co můžu mít za problém? Vím, trochu mooc otázek ale zajímá mě to protože s báwem na té prosolené sračce jezdit nehodlám
pokud nejsou značky v depozitu a je zrušená pojistka, ja problém ať už auto stojí kdekoliv. Praktikoval jsem to takhle 5 let u mojí 7er, na podzim jsem zrušil pojistnou smlouvu a na jaře opět přihlásil. Celou dobu se nic nedělo a letos jsem dostal zpětně pokutu 2tis kč za to že vozidlo nebylo pojištěno.
-
- Kontaktovat uživatele:
jj, pravdu má Fugo, bud se značky hodej do depozitu, nebo dle výkladu zákona musíš cálovat ručení stále, nikoho nezajímá, de auto stojí... (samozřejmě když jsou značky v depozitu, musí stát na soukromém pozemku, jelikož bez značek je vozidlo považováno za vrak..) A navíc ted už je ČKP propojena s úřední evidencí, takže lze jednoduše dohledat, které auto je či není pojištěné, a už to tak začínají praktikovat. Kamarád taky nedávno dostal flastr, že skoro před rokem neměl TÝDEN pojištěné auto, nokoho samozřejmě nezajímaly argumenty typu "stálo v garáži"...