Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
světla - podle čeho se třídí po faceliftu?
Zdravim. Porozhlížím se po 5er E39 po faceliftu r.v. 2001+ v benzínu (nejraději bych 520i se 170 koníky) Viděl jsem jich už docela dost a všiml jsem si že některé mají zadní světla blinkry čiré a některé normálně oranžové. Myslel jsem si že je to dané faceliftem, ale viděl jsem oboje na autě stejné výroby. Je to tedy dané výbavou? A ještě ten samý dotaz ohledně chromových kroužků kolem přístrojů. Taky bylo za příplatek, nebo výbava? Děkuji za odpovědi.
hmmm, tak to jsem si mohl myslet. Ale tak to nebude až takový problém sehnat a přehodit ta světla, ne? A dodělat ty kroužky kolem budíků by šlo zřejmě taky, ne?
Já už jsem před několika lety měl 528i r.v. 1997 a měla vynikající sedačky s vysouvatelnou podpěrou pod stehna. Po faceliftu jsem to už neviděl. Nedělaly se, nebo zase nějaká příplatková výbava?
Já už jsem před několika lety měl 528i r.v. 1997 a měla vynikající sedačky s vysouvatelnou podpěrou pod stehna. Po faceliftu jsem to už neviděl. Nedělaly se, nebo zase nějaká příplatková výbava?
bawooo píše:hmmm, tak to jsem si mohl myslet. Ale tak to nebude až takový problém sehnat a přehodit ta světla, ne? A dodělat ty kroužky kolem budíků by šlo zřejmě taky, ne?
Ty sedačky,jsou buďto normal,nebo sportovní - ty maj tu podpěrku pro nohy - oba typy jsou podle přání po celou dobu výroby,pokud je mi známo...
Světla jdou samozřejmně normálně přehodit,jen je koupit...
Kroužky budíků,nevím jak u e39,ale u e34 to jde - ovšem je to poměrně obtížné,protože sklo nejde z budíků sundat,tudíš se to musí lepit zezadu skrz výřezy pro budíky,myslím,že u e39 to bude to samé...

Ono tak celkem vše co vidíš je za příplatek a volitelné,BMW a M-B mají obecně velmi chudou zákládní výbavu,avšak příplatková výbava nemá u jiných automobilek obdoby