světla - podle čeho se třídí po faceliftu?
-
bawooo
Zdravim. Porozhlížím se po 5er E39 po faceliftu r.v. 2001+ v benzínu (nejraději bych 520i se 170 koníky) Viděl jsem jich už docela dost a všiml jsem si že některé mají zadní světla blinkry čiré a některé normálně oranžové. Myslel jsem si že je to dané faceliftem, ale viděl jsem oboje na autě stejné výroby. Je to tedy dané výbavou? A ještě ten samý dotaz ohledně chromových kroužků kolem přístrojů. Taky bylo za příplatek, nebo výbava? Děkuji za odpovědi.
-
Kail
- Klubové ID: 1612
-
bawooo
hmmm, tak to jsem si mohl myslet. Ale tak to nebude až takový problém sehnat a přehodit ta světla, ne? A dodělat ty kroužky kolem budíků by šlo zřejmě taky, ne?
Já už jsem před několika lety měl 528i r.v. 1997 a měla vynikající sedačky s vysouvatelnou podpěrou pod stehna. Po faceliftu jsem to už neviděl. Nedělaly se, nebo zase nějaká příplatková výbava?
Já už jsem před několika lety měl 528i r.v. 1997 a měla vynikající sedačky s vysouvatelnou podpěrou pod stehna. Po faceliftu jsem to už neviděl. Nedělaly se, nebo zase nějaká příplatková výbava?
-
Kail
- Klubové ID: 1612
bawooo píše:hmmm, tak to jsem si mohl myslet. Ale tak to nebude až takový problém sehnat a přehodit ta světla, ne? A dodělat ty kroužky kolem budíků by šlo zřejmě taky, ne?
Ty sedačky,jsou buďto normal,nebo sportovní - ty maj tu podpěrku pro nohy - oba typy jsou podle přání po celou dobu výroby,pokud je mi známo...
Světla jdou samozřejmně normálně přehodit,jen je koupit...
Kroužky budíků,nevím jak u e39,ale u e34 to jde - ovšem je to poměrně obtížné,protože sklo nejde z budíků sundat,tudíš se to musí lepit zezadu skrz výřezy pro budíky,myslím,že u e39 to bude to samé...
Ono tak celkem vše co vidíš je za příplatek a volitelné,BMW a M-B mají obecně velmi chudou zákládní výbavu,avšak příplatková výbava nemá u jiných automobilek obdoby
-
wacc
- Klubové ID: 1576
-
Michall
- Klubové ID: 1243
-
bawooo