Kaslíky? Myslíš ty 3 hlavní šrouby kterýma se loketka šroubuje do tunelu? No nevim, nedávno jsem to montoval a nepřišla mi tam nějaká větší vůle... Ale zkusi to. Stačí mi půl 0,5, 1cm by byl ideál, no zkusim tuhle možnost. DíkGeorge_D píše:Povol kaslíky u loketky a šoupni si to doprostředNějaká štelovací vůlička tam myslim je
vyhod sedacku spolujezdce ... navod ma Lukas H.michal09 píše:Kaslíky? Myslíš ty 3 hlavní šrouby kterýma se loketka šroubuje do tunelu? No nevim, nedávno jsem to montoval a nepřišla mi tam nějaká větší vůle... Ale zkusi to. Stačí mi půl 0,5, 1cm by byl ideál, no zkusim tuhle možnost. DíkGeorge_D píše:Povol kaslíky u loketky a šoupni si to doprostředNějaká štelovací vůlička tam myslim je
![]()
Někoho dalšího něco napadá?
HA-HAT.o.m. píše:vyhod sedacku spolujezdce ... navod ma Lukas H.michal09 píše:Kaslíky? Myslíš ty 3 hlavní šrouby kterýma se loketka šroubuje do tunelu? No nevim, nedávno jsem to montoval a nepřišla mi tam nějaká větší vůle... Ale zkusi to. Stačí mi půl 0,5, 1cm by byl ideál, no zkusim tuhle možnost. DíkGeorge_D píše:Povol kaslíky u loketky a šoupni si to doprostředNějaká štelovací vůlička tam myslim je
![]()
Někoho dalšího něco napadá?
Pod zadním popelníkem je sice centrální šroubek, možná by max. o mm doprava nebo doleva šel, ale to mi neni nic platný, protože jde o konsrtukci loketky, né o středovej panel... A je fest přišroubovaná na tunelu a je podne něj tvarovaná, takže posunutí o 0,5cm je nereálný... To bych musel zvětšovat původní díry v tunelu a řezat loketku v místech, kde je přišroubovaná a to opravdu ne takovýhe bastlení odmítám...polly1 píše:myslim že pod tim zadním popelníkem je šroub,kterej když povolíš,tak si ten panýlek celej s loketkou posuneš o 0,5cm - 1cm k sobě..
Slid píše:tak to trochu propiluj do stran si nidky nic netunil nebo comichal09 píše:jo a štelovat loketku pomocí třech hl. šroubů který držej loketku na tunelu jde, dokonce tak o 1-2cm, ale jen dopředu - dozadu... do strany ani prd!!! Ach jo
No tak myslim že kdybych vyměnil spolujezdcovu za řidičovu, tak bych si toho asi všimnul...papyk píše:Tak mě napadlo, když jsi dával jiný sedačky, máš je dobře? A nejde sedačka poštelovat-posunout do boku? Nikdy sem je venku neměl, ale jen mě to tak napadlo....
Tak štelování do strany opěrka-sedák to taky pochybuju. Spíš jak ta sedačka drží na těch kolejnicích, ale melu z vody, nikdy jsem to na e36ce nerozdělával, jen mě to tak napadlo. Kámoš má sport sicny a opěrku a příde mi že tam má daleko větší mezery na obou stranách než ty tak nevímmichal09 píše:No tak myslim že kdybych vyměnil spolujezdcovu za řidičovu, tak bych si toho asi všimnul...papyk píše:Tak mě napadlo, když jsi dával jiný sedačky, máš je dobře? A nejde sedačka poštelovat-posunout do boku? Nikdy sem je venku neměl, ale jen mě to tak napadlo....Né joke!
No co já vím, tak s kolejnicí se hejbat nedá a samotné štelování sedačky by mě taky zajímalo, resp. štelování opěrky do stran, ale pochybuju