Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

M-Paketový sedačky a loketka?????

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
michal09
Klubové ID: 1407

#1 Příspěvek od michal09 »

Zdar panstvo :wink: Mám 36ku sedana, nedávno jsem koupil M-Paket sedačky a loketku... Všechno v pohodě, až na malej detail!!! Jak je vidět na obrázku, tak sedačka spolujezdce je docela naražená na loketce, odklopit opěrku není problém, ale jakmile na ni položim za jízdy ruku, tak to začne jemně, ale nepříjemně skřípat - vrzat, jak se třou rozdílný materiály o sebe... Vůbec netuším co s tím :? Kde soudruzi a soudružky udělali chybu? dá se alespoň o pár mm sedačka poštelovat do strany? Jinak autí bourané nebylo, sedačky vypadaly taky dobře a loketka jakbysmet, samozdřejmě origo.... Má někdo nějaký nápad? Díky :wink:

Obrázek
Obrázek

Obrázek
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od George_D »

Povol kaslíky u loketky a šoupni si to doprostřed :wink: Nějaká štelovací vůlička tam myslim je :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
michal09

#3 Příspěvek od michal09 »

George_D píše:Povol kaslíky u loketky a šoupni si to doprostřed :wink: Nějaká štelovací vůlička tam myslim je :wink:
Kaslíky? Myslíš ty 3 hlavní šrouby kterýma se loketka šroubuje do tunelu? No nevim, nedávno jsem to montoval a nepřišla mi tam nějaká větší vůle... Ale zkusi to. Stačí mi půl 0,5, 1cm by byl ideál, no zkusim tuhle možnost. Dík :)

Někoho dalšího něco napadá? :wink:
T.o.m.
Klubové ID: 202

#4 Příspěvek od T.o.m. »

michal09 píše:
George_D píše:Povol kaslíky u loketky a šoupni si to doprostřed :wink: Nějaká štelovací vůlička tam myslim je :wink:
Kaslíky? Myslíš ty 3 hlavní šrouby kterýma se loketka šroubuje do tunelu? No nevim, nedávno jsem to montoval a nepřišla mi tam nějaká větší vůle... Ale zkusi to. Stačí mi půl 0,5, 1cm by byl ideál, no zkusim tuhle možnost. Dík :)

vyhod sedacku spolujezdce ... navod ma Lukas H.
michal09

#5 Příspěvek od michal09 »

T.o.m. píše:
michal09 píše:

vyhod sedacku spolujezdce ... navod ma Lukas H.
HA-HA :roll:
polly1

#6 Příspěvek od polly1 »

myslim že pod tim zadním popelníkem je šroub,kterej když povolíš,tak si ten panýlek celej s loketkou posuneš o 0,5cm - 1cm k sobě..
michal09

#7 Příspěvek od michal09 »

Tak jsem s tím bohužel ani nehnul! Ale vyndávat a prodávat loketku kůli tomu se mi nechce :?
polly1 píše:myslim že pod tim zadním popelníkem je šroub,kterej když povolíš,tak si ten panýlek celej s loketkou posuneš o 0,5cm - 1cm k sobě..
Pod zadním popelníkem je sice centrální šroubek, možná by max. o mm doprava nebo doleva šel, ale to mi neni nic platný, protože jde o konsrtukci loketky, né o středovej panel... A je fest přišroubovaná na tunelu a je podne něj tvarovaná, takže posunutí o 0,5cm je nereálný... To bych musel zvětšovat původní díry v tunelu a řezat loketku v místech, kde je přišroubovaná a to opravdu ne takovýhe bastlení odmítám... :cry:
ale díky za radu (ale bohužel nepomohla)... :(
michal09

#8 Příspěvek od michal09 »

jo a štelovat loketku pomocí třech hl. šroubů který držej loketku na tunelu jde, dokonce tak o 1-2cm, ale jen dopředu - dozadu... do strany ani prd!!! Ach jo :(
Slid
Klubové ID: 1699

#9 Příspěvek od Slid »

michal09 píše:jo a štelovat loketku pomocí třech hl. šroubů který držej loketku na tunelu jde, dokonce tak o 1-2cm, ale jen dopředu - dozadu... do strany ani prd!!! Ach jo :(
tak to trochu propiluj do stran si nidky nic netunil nebo co :lol:
papyk
Klubové ID: 1181

#10 Příspěvek od papyk »

Tak mě napadlo, když jsi dával jiný sedačky, máš je dobře? A nejde sedačka poštelovat-posunout do boku? Nikdy sem je venku neměl, ale jen mě to tak napadlo....
michal09

#11 Příspěvek od michal09 »

Slid píše:
michal09 píše:jo a štelovat loketku pomocí třech hl. šroubů který držej loketku na tunelu jde, dokonce tak o 1-2cm, ale jen dopředu - dozadu... do strany ani prd!!! Ach jo :(
tak to trochu propiluj do stran si nidky nic netunil nebo co :lol:
8O nejsem tuner :wink: Neumim tunit :) No ale myšlenka neni úplně špatná, jen si myslim že i kdyby jsem to krapek napiloval, tak stejně když budu utahovat šrouby, tak se to srovná podle tunelu = srovná se to do původní polohy a vysněné posunutí o půl čísla se rázem stratí...

Spíš mě napadá jestli někdo někdy rozebíral ty M-Packety? Jestli by se spíš nedala poštelovat ta opěrka sedadla, někde něco utáhnou, jinde zase povolit... Netušim.. :?
michal09

#12 Příspěvek od michal09 »

papyk píše:Tak mě napadlo, když jsi dával jiný sedačky, máš je dobře? A nejde sedačka poštelovat-posunout do boku? Nikdy sem je venku neměl, ale jen mě to tak napadlo....
No tak myslim že kdybych vyměnil spolujezdcovu za řidičovu, tak bych si toho asi všimnul... :D Né joke! :) No co já vím, tak s kolejnicí se hejbat nedá a samotné štelování sedačky by mě taky zajímalo, resp. štelování opěrky do stran, ale pochybuju :(
papyk
Klubové ID: 1181

#13 Příspěvek od papyk »

michal09 píše:
papyk píše:Tak mě napadlo, když jsi dával jiný sedačky, máš je dobře? A nejde sedačka poštelovat-posunout do boku? Nikdy sem je venku neměl, ale jen mě to tak napadlo....
No tak myslim že kdybych vyměnil spolujezdcovu za řidičovu, tak bych si toho asi všimnul... :D Né joke! :) No co já vím, tak s kolejnicí se hejbat nedá a samotné štelování sedačky by mě taky zajímalo, resp. štelování opěrky do stran, ale pochybuju :(
Tak štelování do strany opěrka-sedák to taky pochybuju. Spíš jak ta sedačka drží na těch kolejnicích, ale melu z vody, nikdy jsem to na e36ce nerozdělával, jen mě to tak napadlo. Kámoš má sport sicny a opěrku a příde mi že tam má daleko větší mezery na obou stranách než ty tak nevím :? Pak ještě možnost kupé-saloon-nejsou stejné, to je ale asi blbost. A kdybys to nevyřešil tak tě té opěrky rád zbavím, tu světlou zrovna sháním :wink:
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od George_D »

Nejde to jo, tak ještě jedna malá rada, zkus podložit kolejnici u sedačky, na straně u loketky, podle mě stačí 1 mm podložka na každou stranu a ten vršek se o kousek hne :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
michal09

#15 Příspěvek od michal09 »

No jasně George, to zní jako docela dobrej nápad, tohle určitě zkusim a myslim že by to mohlo klapnout :) Tak dík, taky mě vola mohlo napadnout vypodložit sedačku o nějakej ten mm... :wink:

To Papyk : No šéfe já bych to nějak vyřešil 8) , jakkoli, jen abych ji nemusel dávat pryč. Navíc neni světlá, ale klasika černá kůže, tváří se světle jak jí osilnil blek z foťáku :wink: (jednu světlou jsem před 14ti dny prodal :( )
Whisky
Klubové ID: 1221
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Whisky »

natri to siliconem, tim co se dava na gumy a plasty
michal09

#17 Příspěvek od michal09 »

Whisky píše:natri to siliconem, tim co se dava na gumy a plasty
Myslíš tu kolejnici ze spoda?
Odpovědět