Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Blatník - origo nebo druhovýroba???
-
- Klubové ID: 1407
A je to vyřešený
Včera sem si řikal, že se podívám na vrakáč, okolo kolika se tam pohybujou a v jakým stavu... Měl jsem kliku jako prase!!! Byla tam 36, ale pánové ta samá co mám já, ten samej motor jen 316, rok, totožnej origo lak, výbava, prostě komplet a ve skvělim stavu (kdyby nebyla bouchlá). Byla zrušená na levej přední bok, a já potřeboval pravej blatník, jelikož ten můj hnije na dvou místech
Protože byla už dávno sundaná náprava, motor i ten plech s boulí nad tlumičem, měl jsem k blatníku supr přístup, tak jsem si prohlídl, zkontroloval jak z venku tak zevnitř a když jsem zjistil, že je jako novej, fakt voňavka, navíc úplně stejnej lak, tak jsem ho bez většího váhání vzal, Chtěl 1500,- ale myslim dobrá cena - mám origo krásnej blatník v laku, takže jen hodim na auto a tradáá.....
To i kdybych koupil new druhovýrobu z kelly a nechal jí nalakovat, tak jsem v tom skoro za 2500,- a ještě mi to nemusí přesně padnout, takže....
Díky pánové za vaše nazory....

Protože byla už dávno sundaná náprava, motor i ten plech s boulí nad tlumičem, měl jsem k blatníku supr přístup, tak jsem si prohlídl, zkontroloval jak z venku tak zevnitř a když jsem zjistil, že je jako novej, fakt voňavka, navíc úplně stejnej lak, tak jsem ho bez většího váhání vzal, Chtěl 1500,- ale myslim dobrá cena - mám origo krásnej blatník v laku, takže jen hodim na auto a tradáá.....

To i kdybych koupil new druhovýrobu z kelly a nechal jí nalakovat, tak jsem v tom skoro za 2500,- a ještě mi to nemusí přesně padnout, takže....

Díky pánové za vaše nazory....
-