Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Blatník - origo nebo druhovýroba???

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
michal09
Klubové ID: 1407

#1 Příspěvek od michal09 »

Zdar, váhám mezi předním blatníkem z auto kelly a origo z AuTecu...
Nemá někdo nějaké zkušenosti.. Jsem slyšel že blatník z druhovýroby nenusí perfektně padnout do kastle... Jakej je rozdíl v materiálu??? protože cenovej rozdíl je asi 4000,- což je ku*va rozdíl!
Díky za poznatky!
Marek-is
Klubové ID: 181

#2 Příspěvek od Marek-is »

origo je origo to je preci jasne,ale za origo taky platis...muzu ti dovest z DE origo blatnik za podstatne nizsi cenu nez z Autecu..604260167
Slavisimo
Klubové ID: 1127
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Slavisimo »

Hlavne ty z kelly, aci jsou oproti origu hrozne mekky :roll: ja bych volil Origo i treba z vraku..
bmwfil
Klubové ID: 687

#4 Příspěvek od bmwfil »

Slavisimo píše:Hlavne ty z kelly, aci jsou oproti origu hrozne mekky :roll: ja bych volil Origo i treba z vraku..
A taky o něco kratší, takže to pak vypadá blbě... Ale to je zkušenost s blatníkem na e30 z Kelly
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od matal Moderátor »

Taky bych volil origo z vraku.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
michal09
Klubové ID: 1407

#6 Příspěvek od michal09 »

A je to vyřešený :D Včera sem si řikal, že se podívám na vrakáč, okolo kolika se tam pohybujou a v jakým stavu... Měl jsem kliku jako prase!!! Byla tam 36, ale pánové ta samá co mám já, ten samej motor jen 316, rok, totožnej origo lak, výbava, prostě komplet a ve skvělim stavu (kdyby nebyla bouchlá). Byla zrušená na levej přední bok, a já potřeboval pravej blatník, jelikož ten můj hnije na dvou místech :(

Protože byla už dávno sundaná náprava, motor i ten plech s boulí nad tlumičem, měl jsem k blatníku supr přístup, tak jsem si prohlídl, zkontroloval jak z venku tak zevnitř a když jsem zjistil, že je jako novej, fakt voňavka, navíc úplně stejnej lak, tak jsem ho bez většího váhání vzal, Chtěl 1500,- ale myslim dobrá cena - mám origo krásnej blatník v laku, takže jen hodim na auto a tradáá..... :banan:

To i kdybych koupil new druhovýrobu z kelly a nechal jí nalakovat, tak jsem v tom skoro za 2500,- a ještě mi to nemusí přesně padnout, takže.... :pivo: :Pohar:

Díky pánové za vaše nazory....
3er_Cabrio_E36

#7 Příspěvek od 3er_Cabrio_E36 »

Zdarec,

dá se nějak poznat, jestli je karosářský díl originál nebo druhovýroba? Je někde na něm třeba vyražený znáček BMW? Koupil jsem čelní stěnu z druhé ruky a nejsem si jistý co je zač :roll:
liza

#8 Příspěvek od liza »

podle mě tam nic není, nebo aspon jsem nic neviděl....jediný tak co sou čísla výroby tak mám na ledvinkách :wink: ale zase to někdo může prohodit.
Odpovědět