Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW koupě (odhlášení?)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fanda76

#1 Příspěvek od Fanda76 »

Zdravím. Kupuju e39 525i r.v. 2001 - nádherná kára. Potřebuju ale trochu poradit. Auto kupuju v Brně, svoje stávající auto budu dávat protiúčtem. Prodejce mi dal adresu firmy (GH Import, s.r.o.) na kterou mám svoje současný odhlásit. To prý ale musim udělat v Plzni. Ale v době kdy ho budu odhlašovat ještě nebudu vědět jestli i oni odhlásili BMW na mě. Neznáte někdo jaký je v takových situacích standardní postup? Prodejce vypadá seriozně, ale dneska člověk nikdy neví. Mám jenom strach, abych někomu nenaletěl. Moc děkuju. Fanda76
Birkoff

#2 Příspěvek od Birkoff »

Fanda76 píše:Zdravím. Kupuju e39 525i r.v. 2001 - nádherná kára. Potřebuju ale trochu poradit. Auto kupuju v Brně, svoje stávající auto budu dávat protiúčtem. Prodejce mi dal adresu firmy (GH Import, s.r.o.) na kterou mám svoje současný odhlásit. To prý ale musim udělat v Plzni. Ale v době kdy ho budu odhlašovat ještě nebudu vědět jestli i oni odhlásili BMW na mě. Neznáte někdo jaký je v takových situacích standardní postup? Prodejce vypadá seriozně, ale dneska člověk nikdy neví. Mám jenom strach, abych někomu nenaletěl. Moc děkuju. Fanda76

Koupě a prodej spolu nesouvisí (v tvém případě ano,ale jen finančně). Ty prodáváš auto, to musíš odhlásit (na základě prodejní smlouvy) a pak taky (mimo jiné) kupuješ jiné a to musí odhlásit oni (taky na základě smlouvy) a ty ho přihlásíš. Ještě musíš vyřídit pojištění (ukončení/začátek).
JanK

#3 Příspěvek od JanK »

asi tak...auto odhlasis na budouciho majitele na svem DI,v miste tveho bydliste....kdyby byl nejaky problem u nich,odhlaska se kdykoli zase zrušit...ale myslim ze zadny problem nebude...a ty jsi z Plzne nebo co??jestli ne,nechapu proc bys to mel odhlasovat v Plzni ?
JanK

#4 Příspěvek od JanK »

jo,jeste jedna vec...odhlaseni neni prehlaseni,je to jen takova mezipozice,takze fakt nemusis mit strach(to jen abys pochopil,jestli nejsi znalý)...ahoj
Odpovědět