Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW koupě (odhlášení?)
Zdravím. Kupuju e39 525i r.v. 2001 - nádherná kára. Potřebuju ale trochu poradit. Auto kupuju v Brně, svoje stávající auto budu dávat protiúčtem. Prodejce mi dal adresu firmy (GH Import, s.r.o.) na kterou mám svoje současný odhlásit. To prý ale musim udělat v Plzni. Ale v době kdy ho budu odhlašovat ještě nebudu vědět jestli i oni odhlásili BMW na mě. Neznáte někdo jaký je v takových situacích standardní postup? Prodejce vypadá seriozně, ale dneska člověk nikdy neví. Mám jenom strach, abych někomu nenaletěl. Moc děkuju. Fanda76
-
Fanda76 píše:Zdravím. Kupuju e39 525i r.v. 2001 - nádherná kára. Potřebuju ale trochu poradit. Auto kupuju v Brně, svoje stávající auto budu dávat protiúčtem. Prodejce mi dal adresu firmy (GH Import, s.r.o.) na kterou mám svoje současný odhlásit. To prý ale musim udělat v Plzni. Ale v době kdy ho budu odhlašovat ještě nebudu vědět jestli i oni odhlásili BMW na mě. Neznáte někdo jaký je v takových situacích standardní postup? Prodejce vypadá seriozně, ale dneska člověk nikdy neví. Mám jenom strach, abych někomu nenaletěl. Moc děkuju. Fanda76
Koupě a prodej spolu nesouvisí (v tvém případě ano,ale jen finančně). Ty prodáváš auto, to musíš odhlásit (na základě prodejní smlouvy) a pak taky (mimo jiné) kupuješ jiné a to musí odhlásit oni (taky na základě smlouvy) a ty ho přihlásíš. Ještě musíš vyřídit pojištění (ukončení/začátek).