Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

AW jednotky

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fantucci
Klubové ID: 1047
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Fantucci »

ahoj lidi, prosim vás neexistuje někde databáze AW jednotek, respektive seznam servisních úkonů a počtů AW jednotek? díky
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
Maikl
Klubové ID: 644
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Maikl »

asi mysli kolik je na co casu.. :?:
Birkoff
Klubové ID: 989

#3 Příspěvek od Birkoff »

Takové "normy" kolik času je na jednotlivé úkony.
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od George_D »

Autoworkshop od firmy Vivid toto dokáže, je to databáze všech možných aut, jsou tam základní dotahovací momenty a opravy na všech autech, takovej základ pro autoservis, co dělaj všechny značky. A samozřejmě, že u všech ukonů je čas a kdyš si tam zadáš ceny oprav, tak se to rovnou i počítá. Dá se to myslim koupit. No já to mám :twisted:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Fantucci
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Fantucci »

nicméně freeware verze na BMW asi neexistuje,co?
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od George_D »

Fantucci píše:nicméně freeware verze na BMW asi neexistuje,co?
No to netušim, já k tomu přišel od kámoše co to kupoval do dílny a jako nějak rozšiřovat to nehodlám :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Fantucci
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Fantucci »

samozřejmě chápu, že to nechceš rozšiřovat. Já jen kdyby někdo měl nějakou volnou verzi a mohlo se to dát sem na web třeba do Technických informací a mohlo by to sloužit všem.....
Marek-is
Klubové ID: 181

#8 Příspěvek od Marek-is »

seznam byl na strankach Bmw Olomouc,ale nevim jestli to tam jeste je... http://www.bmwolomouc.cz
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 659
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Přesně tak, je to na http://www.bmwolomouc.cz/cz/olomouc/ind ... wband.html.
Je to trošku strašák, když si spočítáš cenu 1.044,-Kč/hodinu. Na straně druhé je to jasně znormované, za jakou dobu to má být hotové a kolik za práci zaplatíš. Na konci je sice dodateček : Uvedené ceny jsou pouze orientační. Vlivem různého provedení pro jednotlivé trhy, výbavu, provedení karoserie a modifikací modelů v průběhu výroby se mohou skutečné ceny pro konkrétní vůz lišit. V závislosti na rozsahu prací nebo ztížením opravy může dojít k odchylkám od uvedených hodnot.

Já byl několikrát v Inveltu v Plzni, přístup techniků OK, provedení prací taky. Když mi např. opravovali ruční brzdu a auto tam bylo přes noc, druhý den bylo navíc vyluxované, umyté a naleštěné auto i kola. Ve faktuře byla jen práce a materiál související s brzdami. Ale to už jsem tu někde na fóru psal.
Odpovědět