Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
AW jednotky
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Autoworkshop od firmy Vivid toto dokáže, je to databáze všech možných aut, jsou tam základní dotahovací momenty a opravy na všech autech, takovej základ pro autoservis, co dělaj všechny značky. A samozřejmě, že u všech ukonů je čas a kdyš si tam zadáš ceny oprav, tak se to rovnou i počítá. Dá se to myslim koupit. No já to mám 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
No to netušim, já k tomu přišel od kámoše co to kupoval do dílny a jako nějak rozšiřovat to nehodlámFantucci píše:nicméně freeware verze na BMW asi neexistuje,co?

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Klubové ID: 181
seznam byl na strankach Bmw Olomouc,ale nevim jestli to tam jeste je... http://www.bmwolomouc.cz
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, je to na http://www.bmwolomouc.cz/cz/olomouc/ind ... wband.html.
Je to trošku strašák, když si spočítáš cenu 1.044,-Kč/hodinu. Na straně druhé je to jasně znormované, za jakou dobu to má být hotové a kolik za práci zaplatíš. Na konci je sice dodateček : Uvedené ceny jsou pouze orientační. Vlivem různého provedení pro jednotlivé trhy, výbavu, provedení karoserie a modifikací modelů v průběhu výroby se mohou skutečné ceny pro konkrétní vůz lišit. V závislosti na rozsahu prací nebo ztížením opravy může dojít k odchylkám od uvedených hodnot.
Já byl několikrát v Inveltu v Plzni, přístup techniků OK, provedení prací taky. Když mi např. opravovali ruční brzdu a auto tam bylo přes noc, druhý den bylo navíc vyluxované, umyté a naleštěné auto i kola. Ve faktuře byla jen práce a materiál související s brzdami. Ale to už jsem tu někde na fóru psal.
Je to trošku strašák, když si spočítáš cenu 1.044,-Kč/hodinu. Na straně druhé je to jasně znormované, za jakou dobu to má být hotové a kolik za práci zaplatíš. Na konci je sice dodateček : Uvedené ceny jsou pouze orientační. Vlivem různého provedení pro jednotlivé trhy, výbavu, provedení karoserie a modifikací modelů v průběhu výroby se mohou skutečné ceny pro konkrétní vůz lišit. V závislosti na rozsahu prací nebo ztížením opravy může dojít k odchylkám od uvedených hodnot.
Já byl několikrát v Inveltu v Plzni, přístup techniků OK, provedení prací taky. Když mi např. opravovali ruční brzdu a auto tam bylo přes noc, druhý den bylo navíc vyluxované, umyté a naleštěné auto i kola. Ve faktuře byla jen práce a materiál související s brzdami. Ale to už jsem tu někde na fóru psal.