hehe normalne kolem cocek (nahore je potreba kousek plastu odbrousit, aby se tam ten krouzek vesel-neni to pak videt) prilepis lepsim vterinovym a stejne do parabol... jak to budes mit rozdelany, pujde ti to samo...
he, me trápení začalo při montování. packy nahoře mi byly jasný, viditelné zacvaky z boku taky. s čím sem nepočítal, byly ty další dva plíšky dole a zacvaky u straně u ledvin. povedlo se mi to vyndat, aniž bych sundal celé světlo. ale dokřupal sem na těch krytech co šlo (byly už stejně po smrti) tím pádem koukam po krytech novych ( ZKW) dovedeš hanzi?
jinak sem natvdlej, mám teda kroužky lepit do vyndaných krytů světla nebo na ty plastové kryty parabol, co jsou součástí světel?
Ja to montoval do svetel DEPO. Nejvetsi jebacka byla s dratkama z napajeni parkovacek.Cela svetla jsem radej vyndal a montaz provadel na stole.Lepil jsem to primo na parabolu.Lepidlem transparentnim/pruhledne/.Ve tme spica efekt.Ve dne je to horsi.
T.o.m. píše:he, me trápení začalo při montování. packy nahoře mi byly jasný, viditelné zacvaky z boku taky. s čím sem nepočítal, byly ty další dva plíšky dole a zacvaky u straně u ledvin. povedlo se mi to vyndat, aniž bych sundal celé světlo. ale dokřupal sem na těch krytech co šlo (byly už stejně po smrti) tím pádem koukam po krytech novych ( ZKW) dovedeš hanzi?
jinak sem natvdlej, mám teda kroužky lepit do vyndaných krytů světla nebo na ty plastové kryty parabol, co jsou součástí světel?
kabeláž vest kudy?
ahoj,mam take Hanzova ocka,ano,krouzky nalepit na plastove kryty,co jsou soucasti svetel..je to ta chromova ploska...ja ho podlepoval cernym lepidlem na okna a chvilku pockej,nez to zaschne..staci opravdu nabodovat na 3mistech
woe a k cemu? jako vezmu do ruky lepidlo, davam pozor abych fatalne neskoncil se slepenyma obema levyma rukama k sobe a nevytvoril tak cervi diru do warp subprostoru? a) vyndat komplet svetla b) sundat z nich predky c) vybrousit nahore na potkavackach plast nad cockou d) krouzky s vlepenyma ledkama a naletovanyma odporama a dratkama vlepit kolem cocky + do paraboly dalkovych e) priletovat kostru nekam na plech svetla f) + dratky naletovat na + od parkovacek... f) poskladat to dohromady a nacpat do auta, pripadne nedostatky vytunit stribrnou izolepou
takze kam je nej dat ty krouzky ... ??? pred "cocku", za cocku ... nebo na parabolu ? ... me totiz prijde ze cim bliz jsou parabole, tim vic ji rozsvitej a ten efekt je pak dost nevyraznej ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:takze kam je nej dat ty krouzky ... ??? pred "cocku", za cocku ... nebo na parabolu ? ... me totiz prijde ze cim bliz jsou parabole, tim vic ji rozsvitej a ten efekt je pak dost nevyraznej ...
bych se na to u e36 vysral..... stejne je to hnusne kdyz to neni origo....