Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
M3 motor????
No ty brďo,tak to bude oříšek.... nechci tě strašit,ale v německu jich pár je za 6-8000 eursklar píše:Mám dotaz...neválí se někomu doma motor na M3 ´99. Případně nevíte kdo má. Koupil jsem M3 cabriose spatnym. Případně uvítám rady. Díky

tak to ani radsi nestarujsklar píše:![]()
![]()
tak to mě strašíš...mám tam docela rezervu, ale 8e se mi dávat nechce. Je to libovka a hlavně individual. Postavil jsem vedle toho dneska osmu a v létě by to byla prekérka, že bych nevěděl v čem se mám masírovat...ale to je od tématu. Nevíš o někom kdo ty motory dělá...nebo je to kokotina to spravovat. Ani nevím, co tomu vlastně je. Zatím jsem neměl odvahu to zkusit startovat.
rene ti poradi komu to dat, ten s tim ma zkusenosti

ikdyz motor S54 mno

Hele vím kdo by ti v tom mohl pomoc,možná že ani motor potřebovat nebudeš... jestli chceš tak mi cinkni 608 744 085sklar píše:![]()
![]()
tak to mě strašíš...mám tam docela rezervu, ale 8e se mi dávat nechce. Je to libovka a hlavně individual. Postavil jsem vedle toho dneska osmu a v létě by to byla prekérka, že bych nevěděl v čem se mám masírovat...ale to je od tématu. Nevíš o někom kdo ty motory dělá...nebo je to kokotina to spravovat. Ani nevím, co tomu vlastně je. Zatím jsem neměl odvahu to zkusit startovat.