Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

M3 motor????

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
sklar
Klubové ID: 127

#1 Příspěvek od sklar »

Mám dotaz...neválí se někomu doma motor na M3 ´99. Případně nevíte kdo má. Koupil jsem M3 cabrio :cry: se spatnym. Případně uvítám rady. Díky
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#2 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

sklar píše:Mám dotaz...neválí se někomu doma motor na M3 ´99. Případně nevíte kdo má. Koupil jsem M3 cabrio :cry: se spatnym. Případně uvítám rady. Díky
No ty brďo,tak to bude oříšek.... nechci tě strašit,ale v německu jich pár je za 6-8000 eur :( u nás se prodávaj za 120k a víc,teda pokud se náhodou objeví...je jich jako šafránu.Takže hodně štěstí,pokud se něco objeví dám vědět...
sklar
Klubové ID: 127

#3 Příspěvek od sklar »

:o :o :o tak to mě strašíš...mám tam docela rezervu, ale 8e se mi dávat nechce. Je to libovka a hlavně individual. Postavil jsem vedle toho dneska osmu a v létě by to byla prekérka, že bych nevěděl v čem se mám masírovat...ale to je od tématu. Nevíš o někom kdo ty motory dělá...nebo je to kokotina to spravovat. Ani nevím, co tomu vlastně je. Zatím jsem neměl odvahu to zkusit startovat.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od skautik Čestný člen »

sklar píše::o :o :o tak to mě strašíš...mám tam docela rezervu, ale 8e se mi dávat nechce. Je to libovka a hlavně individual. Postavil jsem vedle toho dneska osmu a v létě by to byla prekérka, že bych nevěděl v čem se mám masírovat...ale to je od tématu. Nevíš o někom kdo ty motory dělá...nebo je to kokotina to spravovat. Ani nevím, co tomu vlastně je. Zatím jsem neměl odvahu to zkusit startovat.
tak to ani radsi nestaruj

rene ti poradi komu to dat, ten s tim ma zkusenosti :)

ikdyz motor S54 mno :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#5 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

sklar píše::o :o :o tak to mě strašíš...mám tam docela rezervu, ale 8e se mi dávat nechce. Je to libovka a hlavně individual. Postavil jsem vedle toho dneska osmu a v létě by to byla prekérka, že bych nevěděl v čem se mám masírovat...ale to je od tématu. Nevíš o někom kdo ty motory dělá...nebo je to kokotina to spravovat. Ani nevím, co tomu vlastně je. Zatím jsem neměl odvahu to zkusit startovat.
Hele vím kdo by ti v tom mohl pomoc,možná že ani motor potřebovat nebudeš... jestli chceš tak mi cinkni 608 744 085
Odpovědět