Díky za tip margošu, ale do Štatlu se s velkým coupátkem dostanu až na jaře, a už jsem to s trochou logického myšlení vyřešil sám

Přece nejsu ještě takovej debil, abych to napo3. nezvládnul (malé Poršátko, malé coup. a velké coup.)
Pro ostatní a pro budoucnost: Vemte si 12V žárovku, nějaké náhradní pojistky a zkoušejte... Mělo by to být logicky rozpoložené v barvě drátů, no teda někdy (červený +; a hnědý -)
Jediné co jsem nezjistil, máme tam + co spojuje spínací skříňka zapalování (červený drát). Pak je tam další +, to má ale být stálé, teda jakoby natažené od baterky bez nějakého přerušovače nebo vypínače. Tak všechno jsem už našel, kromě tohoto stálého plusu... To znamená, že když mám klíč v kapse, měla by být v jednom drátu š?áva. No trčí mi tam ještě 2ks, jeden žlutý a druhý zelený. S tou mojí žárovka-zkoušečkou se nerozsvítila ani na jeden drát, za předpokladu, že jsem jeden z těch drátů držel na + u žárovky a ten hnědý drát jsem mačkal na kovovou objímku (ten zbytek co je kovový na žárovce

) Ale ono nic...
Pak mě napadlo vykuchat rádio z nějakýho služebáka, ale z e34 nevím jak ho vytáhnout a z Passaka taky, nejsou tam žádné díry na ty spešl vytahováky rádií...
Takže babo raď, žlutý drát nebo zelený?
Na tom ISO konektoru, co jsem vyprostil z malého coupátka je taková malá černá krabička a z ní oranžový drát k tomu stálému plus, takže většina názorů asi vítězí