Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tak jsem Autíčku udělal vánoce
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Musel jsem mu na novou sezonu koupit nový kolečka 

- Přílohy
-
- IMG_3672.JPG (27.26 KiB) Zobrazeno 1539 x

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Dal jsem za ně 8k ale potřebujou opískovat a novej lak tak si s nima přes zimu pohraju. Jsou to pevný a rovný kola od RH Alurad. V rajchu značka celkem dost viditelná. Původně jsou na 5tku maj ET10 ale na Compaktíkovi jsou akorát s lemama, no malinko ven ale vypadá to perfektne. Při gumách 215/45 to bude snad dobrý, když ne tak výška na 40 bude na 100% dobrá. Středy jsou MBN což je starší značení Aluradu a ten kufr?? Já bych spíš řek Miki že ty ho tam máš zbytečně navíc, proč se tahat ještě s ba?ohem
No a slicky to vlastne ted uz nejsou. Když jsem to přivez tak tam ještě trošku vzorek byl, ale nevěřil jsem že 17" a mokro je taková legrace. Vzorek neni už žádnej
Předtim ty kola byli na M3

No a slicky to vlastne ted uz nejsou. Když jsem to přivez tak tam ještě trošku vzorek byl, ale nevěřil jsem že 17" a mokro je taková legrace. Vzorek neni už žádnej

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
George_D píše:Dal jsem za ně 8k ale potřebujou opískovat a novej lak tak si s nima přes zimu pohraju. Jsou to pevný a rovný kola od RH Alurad. V rajchu značka celkem dost viditelná. Původně jsou na 5tku maj ET10 ale na Compaktíkovi jsou akorát s lemama, no malinko ven ale vypadá to perfektne. Při gumách 215/45 to bude snad dobrý, když ne tak výška na 40 bude na 100% dobrá. Středy jsou MBN což je starší značení Aluradu a ten kufr?? Já bych spíš řek Miki že ty ho tam máš zbytečně navíc, proč se tahat ještě s ba?ohem
No a slicky to vlastne ted uz nejsou. Když jsem to přivez tak tam ještě trošku vzorek byl, ale nevěřil jsem že 17" a mokro je taková legrace. Vzorek neni už žádnejPředtim ty kola byli na M3
No mám pocit, že tyhle kola bych na to svoje opravdu nenarval.
Mám pocit, georgi, ze až pojedeš na hory nebo k moři, tak TEbe ten batoh nemine, narozdil od nás, neuseknutejch

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Speedy píše:
No mám pocit, že tyhle kola bych na to svoje opravdu nenarval.
Na to musíš mít pořádný auto

Na hory jezdim tranzitem a k moři letadlem