Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tak jsem Autíčku udělal vánoce
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Musel jsem mu na novou sezonu koupit nový kolečka 

- Přílohy
-
- IMG_3672.JPG (27.26 KiB) Zobrazeno 1547 x

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Dal jsem za ně 8k ale potřebujou opískovat a novej lak tak si s nima přes zimu pohraju. Jsou to pevný a rovný kola od RH Alurad. V rajchu značka celkem dost viditelná. Původně jsou na 5tku maj ET10 ale na Compaktíkovi jsou akorát s lemama, no malinko ven ale vypadá to perfektne. Při gumách 215/45 to bude snad dobrý, když ne tak výška na 40 bude na 100% dobrá. Středy jsou MBN což je starší značení Aluradu a ten kufr?? Já bych spíš řek Miki že ty ho tam máš zbytečně navíc, proč se tahat ještě s ba?ohem 
No a slicky to vlastne ted uz nejsou. Když jsem to přivez tak tam ještě trošku vzorek byl, ale nevěřil jsem že 17" a mokro je taková legrace. Vzorek neni už žádnej
Předtim ty kola byli na M3

No a slicky to vlastne ted uz nejsou. Když jsem to přivez tak tam ještě trošku vzorek byl, ale nevěřil jsem že 17" a mokro je taková legrace. Vzorek neni už žádnej

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
No mám pocit, že tyhle kola bych na to svoje opravdu nenarval.George_D píše:Dal jsem za ně 8k ale potřebujou opískovat a novej lak tak si s nima přes zimu pohraju. Jsou to pevný a rovný kola od RH Alurad. V rajchu značka celkem dost viditelná. Původně jsou na 5tku maj ET10 ale na Compaktíkovi jsou akorát s lemama, no malinko ven ale vypadá to perfektne. Při gumách 215/45 to bude snad dobrý, když ne tak výška na 40 bude na 100% dobrá. Středy jsou MBN což je starší značení Aluradu a ten kufr?? Já bych spíš řek Miki že ty ho tam máš zbytečně navíc, proč se tahat ještě s ba?ohem
No a slicky to vlastne ted uz nejsou. Když jsem to přivez tak tam ještě trošku vzorek byl, ale nevěřil jsem že 17" a mokro je taková legrace. Vzorek neni už žádnejPředtim ty kola byli na M3
Mám pocit, georgi, ze až pojedeš na hory nebo k moři, tak TEbe ten batoh nemine, narozdil od nás, neuseknutejch

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Na to musíš mít pořádný autoSpeedy píše:
No mám pocit, že tyhle kola bych na to svoje opravdu nenarval.

Na hory jezdim tranzitem a k moři letadlem