Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
nejlepší BMW z e36?
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Misa
- Moderátor
- Klubové ID: 62
Ne teď vážně, z mýho osobního pohledu vítězí Compactík. Mám možná na auta trochu jiný pohled než většina tady - jakožto praktická žena a navíc chovatelka ocením snadno dostupný a velký zavadadlový prostor. Dokud jsem nepoznala compacta, nemyslela jsem si, že by BMW mohlo být auto pro mě. Jenže tomuhle autíčku se nedalo odolat - hatchback byla základní podmínka při koupi. Výbavou, bezpečností a provedením celkově bezkonkurenčně porazilo případné další adepty typu Golf, Felda apod. No a to, že to je "nemá kufr" a tudíž nepůsobí úplně typickým BMW dojmem a nejezdí při driftingu kufrem napřed (jak tu bylo Compactu vytýkáno
), to jsou věci, která já ráda vyměním za prostor na přepravu zvířátek a za menší stresy při couvání 
Nejsem asi typický BMW uživatel, ale zase jsem důkazem toho, že BMW dokáže oslovit i více cílových skupin

Nejsem asi typický BMW uživatel, ale zase jsem důkazem toho, že BMW dokáže oslovit i více cílových skupin

E87 120dA & G07 xDrive40d
E36 325iCabrio ‘93 - na prodej
ex E36 316iCompact
E36 325iCabrio ‘93 - na prodej
ex E36 316iCompact
-
- Kontaktovat uživatele:
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
tak to asi zapomen na rozumny coupe a kup si saloon ... asi 325 (i kdyz za tuhle cenu bude kvalita nizsi)fly_or_die píše:No a jen tak když bych měl k dispozici 100.000 -120.000??? Tak za to 328i neseženu...
A spolehlivostí se vyrovnají diesly benzínům?
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
- Kontaktovat uživatele:
No to jo, jasný čím větší objem...
Ale já to myslel z praktickýho hlediska, jako je spotřeba v poměru na výkon a výdrž motoru. Je asi jasný, že nejlepší jsou motory 6ti válce.. (jako u Porsche 911) Ale přeci jenom je pro mě BMW dostupnější
A co třeba diesly? Ty 320 a 325? To by taky mohol být ještě sportovnější svezení, ne?
Ale já to myslel z praktickýho hlediska, jako je spotřeba v poměru na výkon a výdrž motoru. Je asi jasný, že nejlepší jsou motory 6ti válce.. (jako u Porsche 911) Ale přeci jenom je pro mě BMW dostupnější

A co třeba diesly? Ty 320 a 325? To by taky mohol být ještě sportovnější svezení, ne?
-
- Klubové ID: 1823
berkelay píše:Našel jsem inzerat na 328i sedan v jednom bazaru v Budejovich, ma plnou vybavu krome kuze, aut. klimatizace, 2 x airbag, protiprokluzový systém kol (ASR), ABS, vyhřívaná sedadla, tempomat, atd. ma najeto 173tis., rocnik 95, za 130tisKč. Neni to nejak malo?
- Přílohy
-
- 328-d.jpg (48.67 KiB) Zobrazeno 708 x
-
- 328-c.jpg (86.59 KiB) Zobrazeno 708 x
-
- 328-b.jpg (51.08 KiB) Zobrazeno 708 x
JasněAndrej píše:3.2 myslim nejni uplne to pravy, to je lepsi trilitr, je za lepsi penize, je min poruchovej je to ctverec atd, na 3.2 se mi libi akorat ten sestikvaltFilozof píše:Určitě 328i coupátko v plné palbě![]()
Ale kdo má více peněz, tak jedině M3 3,2 coupe v plné

- voTon
- Klubové ID: 1605
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:JasněAndrej píše:3.2 myslim nejni uplne to pravy, to je lepsi trilitr, je za lepsi penize, je min poruchovej je to ctverec atd, na 3.2 se mi libi akorat ten sestikvaltFilozof píše:Určitě 328i coupátko v plné palbě![]()
Ale kdo má více peněz, tak jedině M3 3,2 coupe v plné3,2ka je úplně napiču
je to sice kompletně předělané auto od podvozku,přes motor,brzdy a již zmíňovanou převodovku,ale je úplně napiču... mimochodem právě ta převodovka chodila v 3,0litru líp
To je jako kdybych měl Porsche 911 GT3 a říkal,že je lepší než GT2
ale tím nechci říct,že 3,0 je špatný ,je to supr kára! ale třeba do 5000 tisíc to jede jak 328ma,nevěřil jsem co udělá 200cm a double vanos (ikdyž ten se rád sere po nějakých 100-130tkm)No a jako důkaz auta na piču,které je sice konstrukčně staré asi 9let je to,že úřadující mistr evropy v závodech do vrchů je Šenkýř s tímto vozem
nevim proc se zbytecne vysiras, rek sem vlastni nazor, 3.2 sem nemel a mit nebudu mimo jine z tech duvodu co sem rek, proste si myslim ze za ten rozdil (krom toho ze je to novejsi auto) nestoji.