Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ceny

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Zave
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Zave »

Ty vole!!! Ted sem zjistil ze predni blatnik na e32 stoji 5800korun a na e34-ku stoji 964korun... To je dost drsnej rozdil!!! Jeste ze nemam e32... :lol: Jo a siroka kapota na e34 stoji 10489korun a na e39-ku stoji 7041korun... Jeste ze mam e34... :lol: :cry:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od RuDoSh »

Zave_M50 píše:Ty vole!!! Ted sem zjistil ze predni blatnik na e32 stoji 5800korun a na e34-ku stoji 964korun... To je dost drsnej rozdil!!! Jeste ze nemam e32... :lol: Jo a siroka kapota na e34 stoji 10489korun a na e39-ku stoji 7041korun... Jeste ze mam e34... :lol: :cry:

964 korun? A kde? To jde, pokud to neni nejaky nenapasovatelny smejd.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Zave »

RuDoSh píše:
Zave_M50 píše:Ty vole!!! Ted sem zjistil ze predni blatnik na e32 stoji 5800korun a na e34-ku stoji 964korun... To je dost drsnej rozdil!!! Jeste ze nemam e32... :lol: Jo a siroka kapota na e34 stoji 10489korun a na e39-ku stoji 7041korun... Jeste ze mam e34... :lol: :cry:

Na http://www.autokelly.cz mrkni na to maji tam dost veci na e34. Bocni blinkry stoji 160 korun a predni myslim 3kila...
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od RuDoSh »

mate nekdo nejake zkusenosti s plechama od auto kelly plz? Je to aspon trochu kvalitni nebo to za dva roky bude vypadat jako ty moje po 11 letech? Dik :-)
RostaO

#5 Příspěvek od RostaO »

...no, kvalita odpovida cene. Napasovat to obvykle jde bez vetsich problemu, ale jinak je to kvalitni asijske blato, takze origo je samozrejme lepsi - presnejsi a pevnejsi, par let to vydrzi, kdyz to nenechas nenalakovany :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

RuDoSh píše:

Přesně jsi to vystihnul,nenapasovatelný (teda nakonec jo po různém upravování kladivem) a hlavně bláto...tzn,jedině udělat perfektní antikorozní úpravu té vnbitřní strany a pak poctivýho lakoše,co nebude šetřit na plniči a kvalitě všech materiálů.... Já osobně bych dal raději starší zdravý origo,než nový kelly :D
Huska
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Huska »

RuDoSh píše:mate nekdo nejake zkusenosti s plechama od auto kelly plz? Je to aspon trochu kvalitni nebo to za dva roky bude vypadat jako ty moje po 11 letech? Dik :-)

Souhlasím s RostaO napasovat jdou bez problémů a vydrží dle mého názoru stejnou dobu jako origo... vše je o laku nikoli o plechu
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Huska píše:
RuDoSh píše:mate nekdo nejake zkusenosti s plechama od auto kelly plz? Je to aspon trochu kvalitni nebo to za dva roky bude vypadat jako ty moje po 11 letech? Dik :-)

Souhlasím s RostaO napasovat jdou bez problémů a vydrží dle mého názoru stejnou dobu jako origo... vše je o laku nikoli o plechu

No tak kámo promiň,ale když koupím na auto oba přední blatníky a jeden má zakončení v ostrém hrotu a druhý v oblouku tak se k tomu nebudu dál vyjadřovat,prostě za ty peníze se není co divit... z 10ti blatníků od kellyho 6 nesedí...a jestli máš pocit,že na plechu nezáleží,tak mám pocit,že blatník origo BMW bude určitě těžší než od kellyho,prostě to je bláto...jinak by nemohl stát 900,-Kč :D
RostaO

#9 Příspěvek od RostaO »

...ze origo je kvalitnejsi plech atd, to beru, ale to napasovani...no, kdyz mi to bude menit chlapik v servise, tak do toho 3x mazne kladivem a je to tak jak ma byt. Kvuli tomu nedam 5x vic za origo blatnik. To at se na me nikdo nezlobi, ale fakt nekradu :lol: ...a lak mas za stejnou cenu na origo i asijske blato.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Zave »

Ale to tak Kluci!!! :oops: Uz se nehadejte... :lol: :lol:
RostaO

#11 Příspěvek od RostaO »

...uz budem hodny :lol: ...ale aspon to tady zije. Rene si vzdycky stezuje, ze je to tu chciply, tak nastartujem diskuzi benzin nebo nafta a par tisic prispevku je tu hned... a jeste si zanadavame skoro tak dobre jako na idnes.cz 8)
Janis

#12 Příspěvek od Janis »

Je fakt, že Origo je origo.. A když celé auto polátáš od náhradních výrobců, tak při prvním nárazu se ti rozpadne jak domeček z karet. Ale zas na druhou stranu, za pár kaček máš vyřešený vizuelní problém, že? :wink: Takové matroše jsou však dobré spíš pro tunnery, kteří si svého dvojkového Golfíka přetaví na "luxusní" čtyřku.
gelty
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od gelty »

No, já si kdysi dávno kupoval boční blinkr na už neexistující mou AUDI 80, r.v.94 od Autodíly P+P a cena mě vyšla i s poštovným kolem 160kč... :P :P A origo od Helly by stál 500kč, to je už fuck rozdíl, né? 8)
No, na první pohled kromě chybějící značky Hella, byl k nerozeznání, jen byl na své místě po namontování trochu volnější.... :cry:
Ale službu splnil na 110% :P :P :P
Ale do plechu - který slouží i jako tvá záchranná klec bych raději investoval, raději opravdu starší, z vrakáče, než nový a paskvil!
Je to něco, jako když pak srovnáž filcku po bouračce a BMW po bouračce... :roll: Filcka má sice origo plech.díly, ale ve stejné kvalitě, jako na BMW neorigodíly. a sám uznáš, že filcka nesmí nabourat ani do vrabce, jinak zní nic nezbyde...(doufám, že mě tady nějaký fanda filcek neukamenuje?! :( )
Huska
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Huska »

M3maniac píše:
Huska píše:

No tak kámo promiň,ale když koupím na auto oba přední blatníky a jeden má zakončení v ostrém hrotu a druhý v oblouku tak se k tomu nebudu dál vyjadřovat,prostě za ty peníze se není co divit... z 10ti blatníků od kellyho 6 nesedí...a jestli máš pocit,že na plechu nezáleží,tak mám pocit,že blatník origo BMW bude určitě těžší než od kellyho,prostě to je bláto...jinak by nemohl stát 900,-Kč :D

Máme různé zkušenosti ( možná jsem na razil na ty 4 ks z 10, lae...): Zatím jsem na BMW kupoval PP blatník a čelo pod přední nárazník, zadní lemy, prahy a neměl jsem žádný problém s upasováním....kvalita plechu bude o něco málo horší, ale při kvalitním nastříkání vydrží hodně dlouho
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Zave »

Huska píše:
M3maniac píše:
Huska píše:[quote="RuDoSh"]mate nekdo nejake zkusenosti s plechama od auto kelly plz? Je to aspon trochu kvalitni nebo to za dva roky bude vypadat jako ty moje po 11 letech? Dik :-)

Máme různé zkušenosti ( možná jsem na razil na ty 4 ks z 10, lae...): Zatím jsem na BMW kupoval PP blatník a čelo pod přední nárazník, zadní lemy, prahy a neměl jsem žádný problém s upasováním....kvalita plechu bude o něco málo horší, ale při kvalitním nastříkání vydrží hodně dlouho

TAK TAK... :o
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Pivson »

Jo z autokelly beru spis plasty a tak. Plech jsem jeste npotreboval :-)
Ty plasty v pohode, sice prej tolik nevydrzej, ale třeba plast listy na naraznikach ti stejne driv nebo pozdejc nekdo odre. A za cenu z autokelly me to tolik nestve :-)
Odpovědět