Zave_M50 píše:Ty vole!!! Ted sem zjistil ze predni blatnik na e32 stoji 5800korun a na e34-ku stoji 964korun... To je dost drsnej rozdil!!! Jeste ze nemam e32...Jo a siroka kapota na e34 stoji 10489korun a na e39-ku stoji 7041korun... Jeste ze mam e34...
![]()
RuDoSh píše:Zave_M50 píše:Ty vole!!! Ted sem zjistil ze predni blatnik na e32 stoji 5800korun a na e34-ku stoji 964korun... To je dost drsnej rozdil!!! Jeste ze nemam e32...Jo a siroka kapota na e34 stoji 10489korun a na e39-ku stoji 7041korun... Jeste ze mam e34...
![]()
964 korun? A kde? To jde, pokud to neni nejaky nenapasovatelny smejd.
RuDoSh píše:Zave_M50 píše:Ty vole!!! Ted sem zjistil ze predni blatnik na e32 stoji 5800korun a na e34-ku stoji 964korun... To je dost drsnej rozdil!!! Jeste ze nemam e32...Jo a siroka kapota na e34 stoji 10489korun a na e39-ku stoji 7041korun... Jeste ze mam e34...
![]()
964 korun? A kde? To jde, pokud to neni nejaky nenapasovatelny smejd.
RuDoSh píše:mate nekdo nejake zkusenosti s plechama od auto kelly plz? Je to aspon trochu kvalitni nebo to za dva roky bude vypadat jako ty moje po 11 letech? Dik
Huska píše:RuDoSh píše:mate nekdo nejake zkusenosti s plechama od auto kelly plz? Je to aspon trochu kvalitni nebo to za dva roky bude vypadat jako ty moje po 11 letech? Dik
Souhlasím s RostaO napasovat jdou bez problémů a vydrží dle mého názoru stejnou dobu jako origo... vše je o laku nikoli o plechu
M3maniac píše:Huska píše:RuDoSh píše:mate nekdo nejake zkusenosti s plechama od auto kelly plz? Je to aspon trochu kvalitni nebo to za dva roky bude vypadat jako ty moje po 11 letech? Dik
No tak kámo promiň,ale když koupím na auto oba přední blatníky a jeden má zakončení v ostrém hrotu a druhý v oblouku tak se k tomu nebudu dál vyjadřovat,prostě za ty peníze se není co divit... z 10ti blatníků od kellyho 6 nesedí...a jestli máš pocit,že na plechu nezáleží,tak mám pocit,že blatník origo BMW bude určitě těžší než od kellyho,prostě to je bláto...jinak by nemohl stát 900,-Kč
Huska píše:M3maniac píše:Huska píše:[quote="RuDoSh"]mate nekdo nejake zkusenosti s plechama od auto kelly plz? Je to aspon trochu kvalitni nebo to za dva roky bude vypadat jako ty moje po 11 letech? Dik
No tak kámo promiň,ale když koupím na auto oba přední blatníky a jeden má zakončení v ostrém hrotu a druhý v oblouku tak se k tomu nebudu dál vyjadřovat,prostě za ty peníze se není co divit... z 10ti blatníků od kellyho 6 nesedí...a jestli máš pocit,že na plechu nezáleží,tak mám pocit,že blatník origo BMW bude určitě těžší než od kellyho,prostě to je bláto...jinak by nemohl stát 900,-Kč
Máme různé zkušenosti ( možná jsem na razil na ty 4 ks z 10, lae...): Zatím jsem na BMW kupoval PP blatník a čelo pod přední nárazník, zadní lemy, prahy a neměl jsem žádný problém s upasováním....kvalita plechu bude o něco málo horší, ale při kvalitním nastříkání vydrží hodně dlouho