Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

autorizovaný servis

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kaca2
Klubové ID: 75

#1 Příspěvek od Kaca2 »

Docela by mě zajímalo, který autorizovaný servis je vlastně dobrý ? V blízkosti mého bydliště připadá v úvahu: CarTec Group Ostrava, Enselad Olomouc, nebo Synot Auto Zlín? Kdo má se kterým zkušenost a jakou? Potřebuji to vědět, protože auto je stále v záruce a nehodlám ho dát nějakému garážovníkovi, kterej na to nemá oprávnění... (Opaváci ví o čem mluvím...)
vally
Klubové ID: 567
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od vally »

No, dobrý by měl být v podstatě každý, ale praxe je trošku jiná...

Asi v žádnym servisu nejsou jenom dobrý mechanici a když na tvé auto vyjde nějakej tramtejl, tak ti třeba dotáhne svíčky pistolí na sundavání kol, popř. utěsní nádrž tak, že vytopíš nejbližší benzínku... :?
GG

#3 Příspěvek od GG »

Přesně tak, nechci menovat, ale je to tak :shit: Musíš si najít svého osobního machanika, který to dělá s láskou k BMW :yep2: [/quote][/url]
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od patras Čestný člen »

GG píše:Přesně tak, nechci menovat, ale je to tak :shit: Musíš si najít svého osobního machanika, který to dělá s láskou k BMW :yep2:
tak tak, taky ho mam ....

Ale v Patek Jedu do Autohausu do vysokyho myta, aby me nacetli na pocitaci airbagy
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
abdul

#5 Příspěvek od abdul »

no tak ke Kosanymu do Dawy bych nedal ani trojkolku... hosici ktery mu sefujou nejsou zrovna podle myho gusta, urcite vis vo co go jestli jsi z Opavy... v car tecu sme na servisu zatim nic nemeli... v Enseladu v olmiku jsem par veci poresili a dalo se to, no ale obcas taky ulet, a ty kecy sefa servisu o brzdovem valci, to nejde zapomenout... takze podle me nejlepsi je znamy kteremu veris... on totiz takovy garazovy mastickar ktery ma ty auta rad je uplne jinde nez ten autorizovany bordel...
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 125
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Když už jsme u toho šroubování svíček, tak mi minulý týden jedna odešla, z 1. válce. Kára se na volnoběh třepala skoro jak lowrider a když jsem šlápl na plyn, tak byl slyšet typický bublavý zvuk staré US-káry.
U BMW jsem byl 3x, pokaždé něco jiného, 1. mechanik: nejdřív že je v háji cívka, ale že mám přijet jindy, že v 17.00 tam už nikdo není, pak 2. že všechny válce jedou v pohodě (poslouchal volnoběh) :) a až ten 3. (nejstarší) že mám sundat dekl, že prubne ty cívky, to udělal a ejhle, 1. nešlape. Prohodil 1. s 2. cívkou a zase to stejné, tak šla ven svíčka.
Neviděl jsem ještě po 5k km tak spálenou elektrodu, úplně roztavená :o
Příští servis se bude konat jedině u mě v garáži...
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od patras Čestný člen »

Tak sem byl v Autohausu ve Vysokym Myte,

Vedouci servisu, kterej prijimal zakazku byl arogantni ko**ot, kterej se tvaril, jako ze ho s vymenou volantu jen otravuju, ze tam delaj jen vymeny celejch motoru !!!

Nic mene servisak byl v pohode, vsechno udelal presne podle mych predstav, rekl mi co a jak a mezitim me zavolal nejakou docela peknou slecnu :D abych se svezl v novy 530d v automatu a plny palbe .... :shock: :evil: Zazitek super, jen ta leva noha se obcas zapletla kam nemela - poprve s automatem a hned takova kara.

Po jizde sem prijel, zaplatil a trada domu !!! Vsichni prijemny az na toho debila
Kaca2

#8 Příspěvek od Kaca2 »

patras píše:Tak sem byl v Autohausu ve Vysokym Myte,

Vedouci servisu, kterej prijimal zakazku byl arogantni ko**ot, kterej se tvaril, jako ze ho s vymenou volantu jen otravuju, ze tam delaj jen vymeny celejch motoru !!!

Nic mene servisak byl v pohode, vsechno udelal presne podle mych predstav, rekl mi co a jak a mezitim me zavolal nejakou docela peknou slecnu :D abych se svezl v novy 530d v automatu a plny palbe .... :shock: :evil: Zazitek super, jen ta leva noha se obcas zapletla kam nemela - poprve s automatem a hned takova kara.

Po jizde sem prijel, zaplatil a trada domu !!! Vsichni prijemny az na toho debila
víš co mi radí známí když prožívám infarktové stavy..? Počítej do 10ti..! Jelikož to téměř denně používám , tak ti mohu doporučit, že to fakt funguje.Takže až tě zase nějaké pako naštve, nebo vytočí , tak si počítej.. A jinak ..mne to do 10ti nikdy nestačí, já si počítám ještě jednou tolik :lol: .
Jinak to musel být pro tebe asi fakt supr zážitek ...nová 530 ( to musí být nádhera) a k tomu ještě i docela pěknou slečnu...Měl jses ale zeptat , jestli je v povinné výbavě i ona... :lol: :lol: :lol:
Jinak díky za typ, v nějbližší době bych měla teda nějaké centrum navštívit a chtít se svézt s nějakým hezounem... :lol: :rally:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od patras Čestný člen »

kaca píše:víš co mi radí známí když prožívám infarktové stavy..? Počítej do 10ti..! Jelikož to téměř denně používám , tak ti mohu doporučit, že to fakt funguje.Takže až tě zase nějaké pako naštve, nebo vytočí , tak si počítej.. A jinak ..mne to do 10ti nikdy nestačí, já si počítám ještě jednou tolik :lol: .
Jinak to musel být pro tebe asi fakt supr zážitek ...nová 530 ( to musí být nádhera) a k tomu ještě i docela pěknou slečnu...Měl jses ale zeptat , jestli je v povinné výbavě i ona... :lol: :lol: :lol:
Jinak díky za typ, v nějbližší době bych měla teda nějaké centrum navštívit a chtít se svézt s nějakým hezounem... :lol: :rally:
tak tak, pani si vzala na me cislo a slibila ze zavola, az tam budou mit pro zakaznika pripravenou X5, abych s svezl a posleze i sesticku a na to se moooc tesim :D
Kaca2

#10 Příspěvek od Kaca2 »

patras píše:
kaca píše:víš co mi radí známí když prožívám infarktové stavy..? Počítej do 10ti..! Jelikož to téměř denně používám , tak ti mohu doporučit, že to fakt funguje.Takže až tě zase nějaké pako naštve, nebo vytočí , tak si počítej.. A jinak ..mne to do 10ti nikdy nestačí, já si počítám ještě jednou tolik :lol: .
tak tak, pani si vzala na me cislo a slibila ze zavola, az tam budou mit pro zakaznika pripravenou X5, abych s svezl a posleze i sesticku a na to se moooc tesim :D
No aby ti hlavu nezblbla a něco si z té jízdy měl...
Doufám, že já nenafasuji nějakého 50níka...na testovací jízdu...
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od RuDoSh »

me by teda sralo kdybych si obednal novou karu a oni v tom vyvazeli zakazniky servisu... :evil:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od patras Čestný člen »

RuDoSh píše:me by teda sralo kdybych si obednal novou karu a oni v tom vyvazeli zakazniky servisu... :evil:
klid !! to delaj skoro vsude. Kamarad delal ve fordu a co se tam vyblbly v novejch autech :D Taky by me to sralo.

Jeste lepsi je vozit ty auta do tech salonu. Znamej to dela a vzdycky se nejdriv projede nes s tim kramem najede na kamion. Nedavno vezl na vystavu opel speedster a musel sundat strechu, protoze se do nej nevesel :D (2m a 150kg) ale prej to jede hezky
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od RuDoSh »

patras píše:klid !! to delaj skoro vsude.
no prave... by me zajimalo jak by se to resilo kdyby tu karu nekdo naboural... to jako tomu co si slozil zalohu reknou ze se to nekde zdrzelo, opravi to a daji mu to jako novou karu? To by me kurva nasralo...
skautik Čestný člen
Čestný člen

#14 Příspěvek od skautik Čestný člen »

RuDoSh píše:me by teda sralo kdybych si obednal novou karu a oni v tom vyvazeli zakazniky servisu... :evil:
to je podle me kravina, kdyz ti prodavaj karu tek je nova a ma max 15km na tacho
auta kteryma te provezou jsou predvadeci, ty nakonec prodavaji se slevou
Petr_1

#15 Příspěvek od Petr_1 »

skautik píše:
to je podle me kravina, kdyz ti prodavaj karu tek je nova a ma max 15km na tacho
To by ses divil, u oktávky jde totiž vynulovat tachometr, pokud nepřekročíš tušim asi 150 km nebo tak nějak. Možná to maj i jiný auta, ale u tohohle jsem byl svědkem.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Petr píše:
skautik píše:
To by ses divil, u oktávky jde totiž vynulovat tachometr, pokud nepřekročíš tušim asi 150 km nebo tak nějak. Možná to maj i jiný auta, ale u tohohle jsem byl svědkem.
takze kdyz neprekrocim 150 muzu porad nulovat? tak to se nedivim, ze maji vsechny koktavky tak malo najeto :D
Kaca2

#17 Příspěvek od Kaca2 »

no kluci, nevím, ale já mám za to, že na testování jsou auta, které jsou k tomu vyhrazené...tj. vč. třebas i reklamních polepů a dost se mi nezdá že by si někdo vozil prdel v třebas "mým" novým autě.... Myslím že si to jednak nemohou dovolit a pak co já jsem byla u toho jak se to dovezlo auto , tak to bylo na hengru a bylo to doslova holátko...tzn. všechno dolévali a prověřovali...dokonce jsme věděli kdy překročili hranice, jak dlouho zůstalo v Praze e kdy z Prahy vyjel...takže jsme ho očekávali i na místě .. a všechno bylo zdá se mi origoš ....kluci ta vůně novoty to byla nááááádhera..... :love:
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od darmon »

to kaca: ehm, jelikoz mam nejakousi spojitost s firmou LITRA z mnichovo hradiste coz je v podstate nejvetsi evropsky prepravce aut, tak bych tu nerad kazil tve iluze,ale patras ma pravdu
Odpovědět