autorizovaný servis
-
Kaca2
- Klubové ID: 75
Docela by mě zajímalo, který autorizovaný servis je vlastně dobrý ? V blízkosti mého bydliště připadá v úvahu: CarTec Group Ostrava, Enselad Olomouc, nebo Synot Auto Zlín? Kdo má se kterým zkušenost a jakou? Potřebuji to vědět, protože auto je stále v záruce a nehodlám ho dát nějakému garážovníkovi, kterej na to nemá oprávnění... (Opaváci ví o čem mluvím...)
-
vally
- Klubové ID: 567
-
GG
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
-
abdul
no tak ke Kosanymu do Dawy bych nedal ani trojkolku... hosici ktery mu sefujou nejsou zrovna podle myho gusta, urcite vis vo co go jestli jsi z Opavy... v car tecu sme na servisu zatim nic nemeli... v Enseladu v olmiku jsem par veci poresili a dalo se to, no ale obcas taky ulet, a ty kecy sefa servisu o brzdovem valci, to nejde zapomenout... takze podle me nejlepsi je znamy kteremu veris... on totiz takovy garazovy mastickar ktery ma ty auta rad je uplne jinde nez ten autorizovany bordel...
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
Když už jsme u toho šroubování svíček, tak mi minulý týden jedna odešla, z 1. válce. Kára se na volnoběh třepala skoro jak lowrider a když jsem šlápl na plyn, tak byl slyšet typický bublavý zvuk staré US-káry.
U BMW jsem byl 3x, pokaždé něco jiného, 1. mechanik: nejdřív že je v háji cívka, ale že mám přijet jindy, že v 17.00 tam už nikdo není, pak 2. že všechny válce jedou v pohodě (poslouchal volnoběh)
a až ten 3. (nejstarší) že mám sundat dekl, že prubne ty cívky, to udělal a ejhle, 1. nešlape. Prohodil 1. s 2. cívkou a zase to stejné, tak šla ven svíčka.
Neviděl jsem ještě po 5k km tak spálenou elektrodu, úplně roztavená
Příští servis se bude konat jedině u mě v garáži...
U BMW jsem byl 3x, pokaždé něco jiného, 1. mechanik: nejdřív že je v háji cívka, ale že mám přijet jindy, že v 17.00 tam už nikdo není, pak 2. že všechny válce jedou v pohodě (poslouchal volnoběh)
Neviděl jsem ještě po 5k km tak spálenou elektrodu, úplně roztavená
Příští servis se bude konat jedině u mě v garáži...
-
patras
- Čestný člen
Tak sem byl v Autohausu ve Vysokym Myte,
Vedouci servisu, kterej prijimal zakazku byl arogantni ko**ot, kterej se tvaril, jako ze ho s vymenou volantu jen otravuju, ze tam delaj jen vymeny celejch motoru !!!
Nic mene servisak byl v pohode, vsechno udelal presne podle mych predstav, rekl mi co a jak a mezitim me zavolal nejakou docela peknou slecnu
abych se svezl v novy 530d v automatu a plny palbe ....
Zazitek super, jen ta leva noha se obcas zapletla kam nemela - poprve s automatem a hned takova kara.
Po jizde sem prijel, zaplatil a trada domu !!! Vsichni prijemny az na toho debila
Vedouci servisu, kterej prijimal zakazku byl arogantni ko**ot, kterej se tvaril, jako ze ho s vymenou volantu jen otravuju, ze tam delaj jen vymeny celejch motoru !!!
Nic mene servisak byl v pohode, vsechno udelal presne podle mych predstav, rekl mi co a jak a mezitim me zavolal nejakou docela peknou slecnu
Po jizde sem prijel, zaplatil a trada domu !!! Vsichni prijemny az na toho debila
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
Kaca2
víš co mi radí známí když prožívám infarktové stavy..? Počítej do 10ti..! Jelikož to téměř denně používám , tak ti mohu doporučit, že to fakt funguje.Takže až tě zase nějaké pako naštve, nebo vytočí , tak si počítej.. A jinak ..mne to do 10ti nikdy nestačí, já si počítám ještě jednou tolikpatras píše:Tak sem byl v Autohausu ve Vysokym Myte,
Nic mene servisak byl v pohode, vsechno udelal presne podle mych predstav, rekl mi co a jak a mezitim me zavolal nejakou docela peknou slecnuabych se svezl v novy 530d v automatu a plny palbe ....
![]()
Zazitek super, jen ta leva noha se obcas zapletla kam nemela - poprve s automatem a hned takova kara.
Jinak to musel být pro tebe asi fakt supr zážitek ...nová 530 ( to musí být nádhera) a k tomu ještě i docela pěknou slečnu...Měl jses ale zeptat , jestli je v povinné výbavě i ona...
Jinak díky za typ, v nějbližší době bych měla teda nějaké centrum navštívit a chtít se svézt s nějakým hezounem...
-
patras
- Čestný člen
tak tak, pani si vzala na me cislo a slibila ze zavola, az tam budou mit pro zakaznika pripravenou X5, abych s svezl a posleze i sesticku a na to se moooc tesimkaca píše:víš co mi radí známí když prožívám infarktové stavy..? Počítej do 10ti..! Jelikož to téměř denně používám , tak ti mohu doporučit, že to fakt funguje.Takže až tě zase nějaké pako naštve, nebo vytočí , tak si počítej.. A jinak ..mne to do 10ti nikdy nestačí, já si počítám ještě jednou tolik.
Jinak to musel být pro tebe asi fakt supr zážitek ...nová 530 ( to musí být nádhera) a k tomu ještě i docela pěknou slečnu...Měl jses ale zeptat , jestli je v povinné výbavě i ona...![]()
![]()
![]()
Jinak díky za typ, v nějbližší době bych měla teda nějaké centrum navštívit a chtít se svézt s nějakým hezounem...:rally:
-
Kaca2
No aby ti hlavu nezblbla a něco si z té jízdy měl...patras píše:tak tak, pani si vzala na me cislo a slibila ze zavola, az tam budou mit pro zakaznika pripravenou X5, abych s svezl a posleze i sesticku a na to se moooc tesimkaca píše:víš co mi radí známí když prožívám infarktové stavy..? Počítej do 10ti..! Jelikož to téměř denně používám , tak ti mohu doporučit, že to fakt funguje.Takže až tě zase nějaké pako naštve, nebo vytočí , tak si počítej.. A jinak ..mne to do 10ti nikdy nestačí, já si počítám ještě jednou tolik.
Jinak to musel být pro tebe asi fakt supr zážitek ...nová 530 ( to musí být nádhera) a k tomu ještě i docela pěknou slečnu...Měl jses ale zeptat , jestli je v povinné výbavě i ona...![]()
![]()
![]()
Jinak díky za typ, v nějbližší době bych měla teda nějaké centrum navštívit a chtít se svézt s nějakým hezounem...:rally:
Doufám, že já nenafasuji nějakého 50níka...na testovací jízdu...
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
-
patras
- Čestný člen
klid !! to delaj skoro vsude. Kamarad delal ve fordu a co se tam vyblbly v novejch autechRuDoSh píše:me by teda sralo kdybych si obednal novou karu a oni v tom vyvazeli zakazniky servisu...
Jeste lepsi je vozit ty auta do tech salonu. Znamej to dela a vzdycky se nejdriv projede nes s tim kramem najede na kamion. Nedavno vezl na vystavu opel speedster a musel sundat strechu, protoze se do nej nevesel
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
-
skautik
- Čestný člen
-
Petr_1
To by ses divil, u oktávky jde totiž vynulovat tachometr, pokud nepřekročíš tušim asi 150 km nebo tak nějak. Možná to maj i jiný auta, ale u tohohle jsem byl svědkem.skautik píše:to je podle me kravina, kdyz ti prodavaj karu tek je nova a ma max 15km na tachoRuDoSh píše:me by teda sralo kdybych si obednal novou karu a oni v tom vyvazeli zakazniky servisu...
auta kteryma te provezou jsou predvadeci, ty nakonec prodavaji se slevou
-
skautik
- Čestný člen
takze kdyz neprekrocim 150 muzu porad nulovat? tak to se nedivim, ze maji vsechny koktavky tak malo najetoPetr píše:To by ses divil, u oktávky jde totiž vynulovat tachometr, pokud nepřekročíš tušim asi 150 km nebo tak nějak. Možná to maj i jiný auta, ale u tohohle jsem byl svědkem.skautik píše:to je podle me kravina, kdyz ti prodavaj karu tek je nova a ma max 15km na tachoRuDoSh píše:me by teda sralo kdybych si obednal novou karu a oni v tom vyvazeli zakazniky servisu...
auta kteryma te provezou jsou predvadeci, ty nakonec prodavaji se slevou
-
Kaca2
no kluci, nevím, ale já mám za to, že na testování jsou auta, které jsou k tomu vyhrazené...tj. vč. třebas i reklamních polepů a dost se mi nezdá že by si někdo vozil prdel v třebas "mým" novým autě.... Myslím že si to jednak nemohou dovolit a pak co já jsem byla u toho jak se to dovezlo auto , tak to bylo na hengru a bylo to doslova holátko...tzn. všechno dolévali a prověřovali...dokonce jsme věděli kdy překročili hranice, jak dlouho zůstalo v Praze e kdy z Prahy vyjel...takže jsme ho očekávali i na místě .. a všechno bylo zdá se mi origoš ....kluci ta vůně novoty to byla nááááádhera..... :love:
-
darmon
- Klubové ID: 91