Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zeby zmena?
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
adam píše:To jsem fakt zvedavy. Me se taky petka a sedmicka libi, ale to co se zacalo objevovat jako nova trojka, to bylo docela drsnebtw: jsem ani nevedel ze bude rada 2 a 4
uz se tesim
az bude jednickova a dvojkova rada, tak si budu pripadat, ze mam lod jako krava

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:adam píše:To jsem fakt zvedavy. Me se taky petka a sedmicka libi, ale to co se zacalo objevovat jako nova trojka, to bylo docela drsnebtw: jsem ani nevedel ze bude rada 2 a 4
uz se tesim
No hlavne aby nebyli vetsi...

N54 PWR
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Lukas H. píše:patras píše:adam píše:To jsem fakt zvedavy. Me se taky petka a sedmicka libi, ale to co se zacalo objevovat jako nova trojka, to bylo docela drsnebtw: jsem ani nevedel ze bude rada 2 a 4
uz se tesim
jojo ...

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Lukas H. píše:patras píše:adam píše:To jsem fakt zvedavy. Me se taky petka a sedmicka libi, ale to co se zacalo objevovat jako nova trojka, to bylo docela drsnebtw: jsem ani nevedel ze bude rada 2 a 4
uz se tesim
prave, vubec bych se nedivil

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Licha cisla by mely byt saloon a touring, suda cisla coupe a convertible. Nekde jsem to cetl.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
rene kurc píše:kompakt píše:RuDoSh píše:doufam ze 2 bude misto skaredeho kompaktu (e46)...
Jakej škaredej kompakt???
Ty tu asi nejsi dlouho žé?Bys jinak věděl,že se ví,že kompakt je prostě škaredej...
a ber to sportovně...
teda pro 99% fandů BMW,ale neboj na sraz s námi klidně můžeš...
jako coupe je lepsi, ale me se E46 kompakt libi! jako auto pro studenty super (az na tu cenu

adam píše:rene kurc píše:kompakt píše:[quote="RuDoSh"]doufam ze 2 bude misto skaredeho kompaktu (e46)...
Ty tu asi nejsi dlouho žé?Bys jinak věděl,že se ví,že kompakt je prostě škaredej...
a ber to sportovně...
jako coupe je lepsi, ale me se E46 kompakt libi! jako auto pro studenty super (az na tu cenu

Tak u me by byl teda jasnej ten Golf...

N54 PWR
Lukas H. píše:adam píše:rene kurc píše:[quote="kompakt"][quote="RuDoSh"]doufam ze 2 bude misto skaredeho kompaktu (e46)...
a ber to sportovně...

Tak u me by byl teda jasnej ten Golf...

Je fakt, ze Golfa V jsem jeste v realu nevidel... (nebo A3 misto golfa

rene kurc píše:kompakt píše:RuDoSh píše:doufam ze 2 bude misto skaredeho kompaktu (e46)...
a ber to sportovně...

Tak tos mě uklidnil s tím srazem.
Pro všechny ostatní:
Mno nevěděl jsem, že tu jsou někteří, co porovnávak kompakt s Golfem a vyjde jim Golf lepší

Dokonce si myslím, že je kompakt nejprodávanější BMW /ne u nás/. Tak o co vám jde? Jsme dva a pes, ušetřil jsem 200 tisíc a jsem spokojený.
Teď všechny popíchnu - myslím, že můj nový kompakt 2D je milionkrát lepší než ty vaše historický šunky a dá jim na prdel v akceleraci i maximálce.

Čekám hysterický odpovědi /hlavně to berte sportovně/