Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
M5 E34 na TIPCARS
530DAT píše:Koukal jsem na nej, zda se mi ta cena VS km dobra, jen ale at ty KM platej, to znamena jestli platej tak se s tim autem nalitalo rocne 10t km, nevim nevim, chtelo by to hodit do servisu, nebo jestli tomu rozumite vy.?
Ale jinak je pekna chtelo by se to v ni svest, co se tam sejit
Jsou tady taci, co budou tvrdit, ze ty km jsou mozny, ja zastavam nazor, ze lidi si kupuji BMW aby s nim jezdili, tzn min 50t. km za rok. A kdyz si nekdo koupi novou M5, tak asi nema problem s prachama a tak na spotrebu apod. sere. Ty km bych vynasobil aspon 4x nebo 5x:), coz nic neznamena. Jde o to, ze se nekdo boji, kdyz ma sestival 250t km najeto, i kdyz s dobrou udrzbou vydrzi mnohonasobne vic. A asi by se tady mnozi divili kolik maji jejich milacci nalitano... coz je u dovezenejch aut 100%, ze jsou pretoceny:)
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Pretocene km se daji lehce odhalit - oslapane pedaly, ohmatany volant, vybehane tahla steracu, vule ve spinaci skrince, ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Francis píše:Pretocene km se daji lehce odhalit - oslapane pedaly, ohmatany volant, vybehane tahla steracu, vule ve spinaci skrince, ...
No to jsou věci,které se dají jednoduše vyměnit,ale jsou tací střelci,že auto stočí z 300kkm na 70kkm a vůbec jim nevadí že řidičova sedačka je o 3cm nižší,volant je na drát a pedály nemaj gumy.....Jinak kvalitní servisované auto nemá problém ani ve 300kkm.Měl jsem Volvo 2,5TDI a mělo najeto origo 320kkm a bylo jak nové....

Jinak si nemyslím,že by to auto muselo mít najeto 5x víc.Je pravda,že ten kdo si koupí emko asi peníze má,ale na druhou stranu s nim 90% lidí jezdí jen v pěkném počasí a maj ho jako druhý auto.Moje emko má na tachu 203tkm a myslím si,že na 90% jsou poctivé....Já jsem třeba letos v něm najel 3tkm...
ale pravdou je ,že 90% aut u nás v bazarech jsou stočené,ale myslím že jiné to je u m3 a jiné u 325td z roku 92.....

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
rene kurc píše:...Jinak kvalitní servisované auto nemá problém ani ve 300kkm...
Souhlas. Mel jsem kdysi 525i E34 pry po prvnim majiteli z Nemecka s najetyma 360k km a o rok pozdeji opet E34, 525iX, o tri roky mladsi, najeto 154k km a nepozoroval jsem v jizdnich vlastnostech velky rozdil - tedy kdyz pominu rozdil mezi motorem M20 a M50TU a rozdil mezi zadohrabem a ctyrkolkou. Obe auta byla stejne zachovala, s puvodnim lakem, puvodnimi koberci i seslemi, proste tech 200k km rozdilu bylo tezko poznat.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Znamej , dost dobrej machr na motory, uz mel dve v dilně. Po 120k hotovy. Vim ze bawa jsou neznicitelny, ale tenhle vykon je pro tenhle motor dost na hrane. Kdyz mluvis s nejakym majitelem, zna to kazdej. S tou GO se v inzeratech pochlubi malokdo. Vetsinou je zbastlena nekde v garazi. Problem - hlava, pisty, rozvody.
Anonymous píše:Znamej , dost dobrej machr na motory, uz mel dve v dilně. Po 120k hotovy. Vim ze bawa jsou neznicitelny, ale tenhle vykon je pro tenhle motor dost na hrane. Kdyz mluvis s nejakym majitelem, zna to kazdej. S tou GO se v inzeratech pochlubi malokdo. Vetsinou je zbastlena nekde v garazi. Problem - hlava, pisty, rozvody.
Těžko říct,M5 jsem neměl,je ale pravdou že jsem jich už viděl víc s motorschaden ale to je tím že 34ky jsou starších ročníků,moje emko mělo 200k km a jelo jak hodinky....tak nevím....

co mam tak zkusenost, tak bawo jede jak hodinky az do totalniho kolapsu... mno a pak jede dal
kazdej musi uvedomit, ze kdyz kupuje M-cokoliv po XY majitelich, ze to nebude kara jezdena starym panem v letech, poradnej servis videla nejspis naposled po totalunfall v De a pak do ni nikdo nepustil korunu na ofiko dilech preventivni vymeny...

“Ability is what you're capable of doing.”