Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
M5 E34 na TIPCARS
Jsou tady taci, co budou tvrdit, ze ty km jsou mozny, ja zastavam nazor, ze lidi si kupuji BMW aby s nim jezdili, tzn min 50t. km za rok. A kdyz si nekdo koupi novou M5, tak asi nema problem s prachama a tak na spotrebu apod. sere. Ty km bych vynasobil aspon 4x nebo 5x:), coz nic neznamena. Jde o to, ze se nekdo boji, kdyz ma sestival 250t km najeto, i kdyz s dobrou udrzbou vydrzi mnohonasobne vic. A asi by se tady mnozi divili kolik maji jejich milacci nalitano... coz je u dovezenejch aut 100%, ze jsou pretoceny:)530DAT píše:Koukal jsem na nej, zda se mi ta cena VS km dobra, jen ale at ty KM platej, to znamena jestli platej tak se s tim autem nalitalo rocne 10t km, nevim nevim, chtelo by to hodit do servisu, nebo jestli tomu rozumite vy.?
Ale jinak je pekna chtelo by se to v ni svest, co se tam sejit
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Pretocene km se daji lehce odhalit - oslapane pedaly, ohmatany volant, vybehane tahla steracu, vule ve spinaci skrince, ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
No to jsou věci,které se dají jednoduše vyměnit,ale jsou tací střelci,že auto stočí z 300kkm na 70kkm a vůbec jim nevadí že řidičova sedačka je o 3cm nižší,volant je na drát a pedály nemaj gumy.....Jinak kvalitní servisované auto nemá problém ani ve 300kkm.Měl jsem Volvo 2,5TDI a mělo najeto origo 320kkm a bylo jak nové....Francis píše:Pretocene km se daji lehce odhalit - oslapane pedaly, ohmatany volant, vybehane tahla steracu, vule ve spinaci skrince, ...

Jinak si nemyslím,že by to auto muselo mít najeto 5x víc.Je pravda,že ten kdo si koupí emko asi peníze má,ale na druhou stranu s nim 90% lidí jezdí jen v pěkném počasí a maj ho jako druhý auto.Moje emko má na tachu 203tkm a myslím si,že na 90% jsou poctivé....Já jsem třeba letos v něm najel 3tkm...
ale pravdou je ,že 90% aut u nás v bazarech jsou stočené,ale myslím že jiné to je u m3 a jiné u 325td z roku 92.....

-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas. Mel jsem kdysi 525i E34 pry po prvnim majiteli z Nemecka s najetyma 360k km a o rok pozdeji opet E34, 525iX, o tri roky mladsi, najeto 154k km a nepozoroval jsem v jizdnich vlastnostech velky rozdil - tedy kdyz pominu rozdil mezi motorem M20 a M50TU a rozdil mezi zadohrabem a ctyrkolkou. Obe auta byla stejne zachovala, s puvodnim lakem, puvodnimi koberci i seslemi, proste tech 200k km rozdilu bylo tezko poznat.rene kurc píše:...Jinak kvalitní servisované auto nemá problém ani ve 300kkm...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Znamej , dost dobrej machr na motory, uz mel dve v dilně. Po 120k hotovy. Vim ze bawa jsou neznicitelny, ale tenhle vykon je pro tenhle motor dost na hrane. Kdyz mluvis s nejakym majitelem, zna to kazdej. S tou GO se v inzeratech pochlubi malokdo. Vetsinou je zbastlena nekde v garazi. Problem - hlava, pisty, rozvody.
Těžko říct,M5 jsem neměl,je ale pravdou že jsem jich už viděl víc s motorschaden ale to je tím že 34ky jsou starších ročníků,moje emko mělo 200k km a jelo jak hodinky....tak nevím....Anonymous píše:Znamej , dost dobrej machr na motory, uz mel dve v dilně. Po 120k hotovy. Vim ze bawa jsou neznicitelny, ale tenhle vykon je pro tenhle motor dost na hrane. Kdyz mluvis s nejakym majitelem, zna to kazdej. S tou GO se v inzeratech pochlubi malokdo. Vetsinou je zbastlena nekde v garazi. Problem - hlava, pisty, rozvody.

co mam tak zkusenost, tak bawo jede jak hodinky az do totalniho kolapsu... mno a pak jede dal
kazdej musi uvedomit, ze kdyz kupuje M-cokoliv po XY majitelich, ze to nebude kara jezdena starym panem v letech, poradnej servis videla nejspis naposled po totalunfall v De a pak do ni nikdo nepustil korunu na ofiko dilech preventivni vymeny...

“Ability is what you're capable of doing.”