Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kua tak jsem bez káry...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Pyron »

Tak jsem rozsekal káru..pěkná 400m dlouhá rovinka mírně z kopečka...jedeme 50km/h (!) a já že předjedu toho OPELa...hodim blinkr, zrychlím tak na 70km/h a když vedle něj srovnávám volant, zadek pokračuje doleva...klepl jsem ho do boku a pak jsem ho jen předjel ve smyku..pak jsem asi 50m jel bokem po silnici, pak tak 3m vzduchem nad 3metrovým svahem, rána o strom na blatník za předním levým kolem (strom vjel cca 40cm k motoru) a pak prdel pokračovala dál a při tom jsem se otočil na střechu...naštěstí to bylo bez jediného škrábance...hrubý odhad příbuzného, který dělá bouračky - oprava cca 80-100k i s lakem...Co dodat?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Pyron píše:Tak jsem rozsekal káru..pěkná 400m dlouhá rovinka mírně z kopečka...jedeme 50km/h (!) a já že předjedu toho OPELa...hodim blinkr, zrychlím tak na 70km/h a když vedle něj srovnávám volant, zadek pokračuje doleva...klepl jsem ho do boku a pak jsem ho jen předjel ve smyku..pak jsem asi 50m jel bokem po silnici, pak tak 3m vzduchem nad 3metrovým svahem, rána o strom na blatník za předním levým kolem (strom vjel cca 40cm k motoru) a pak prdel pokračovala dál a při tom jsem se otočil na střechu...naštěstí to bylo bez jediného škrábance...hrubý odhad příbuzného, který dělá bouračky - oprava cca 80-100k i s lakem...Co dodat?

Tak to je smůla,holt led je led...ale na rovince a v 70ti? Nesmíš cukat volantem.....i když po boji každý generál.... Každopádně jestli je oprava 100k tak bych to střelil tak jak to je a koupil jinou káru...
Anonymous

#3 Příspěvek od Anonymous »

Pyron:No uprimnou soustrast.Holt ten zadni nahon neni vzdy vyhra...
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Pyron píše:Tak jsem rozsekal káru..pěkná 400m dlouhá rovinka mírně z kopečka...jedeme 50km/h (!) a já že předjedu toho OPELa...hodim blinkr, zrychlím tak na 70km/h a když vedle něj srovnávám volant, zadek pokračuje doleva...klepl jsem ho do boku a pak jsem ho jen předjel ve smyku..pak jsem asi 50m jel bokem po silnici, pak tak 3m vzduchem nad 3metrovým svahem, rána o strom na blatník za předním levým kolem (strom vjel cca 40cm k motoru) a pak prdel pokračovala dál a při tom jsem se otočil na střechu...naštěstí to bylo bez jediného škrábance...hrubý odhad příbuzného, který dělá bouračky - oprava cca 80-100k i s lakem...Co dodat?

Hmmm ..uprimnou soustrast. Hlavne ze ses celej. ASC na to nic? Byl to moc prudkej manevr?
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od patras Čestný člen »

sakra, skoda kary ..... mas nejaky fotky ? jako odstrasujici pripad !!!
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
darmon
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od darmon »

stejna otazka jako lopolo, jaktoze asc tohle dovolilo, to musel bejt cistej led.
stealth
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od stealth »

No jesteze ten strom to napral do LP blatniku, kdyby to napral k tobe do dveri, byl by to paradni vopruz s pateri a hlavou ! :(
adam

#8 Příspěvek od adam »

No jak pise stealth, hlavne ze jses v poradku.
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od bpytlik »

Uplne staci jestli nemel zimaky a verte mi ze vim o cem mluvim.... :roll:
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Doktor1 »

This is smutny pribeh :(
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Pyron »

Měl jsem zimáky a byla to "sklenička"...Když jsem se vyhrabal z auta a nahoru na silnici, tak jsem sám málem uklouzl...Po půl hodině už to bylo jen mokrý...Klasickej nehodovej syndrom - šok, křeč ve svalech, šlapání po všech pedálech, dlouhé čekání na náraz...když jsme vylezli z auta, tak jsem zpátky do dveří neprostrčil ani ruku od lokte dál...a poslední dva dny (stalo se to v pátek v 9:10) mám namožený ramena...lidské tělo se zachová zvláštně, když jde o život..Co se týče auta, tak můžu mít to samé (nevím jaká výbava, ale to je fuck) za 60k z říše bez papírů...Ale já teď prostě nevím co mám dělat...
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Pyron »

LOPOLO píše:

Hmmm ..uprimnou soustrast. Hlavne ze ses celej. ASC na to nic? Byl to moc prudkej manevr?

Je možný že tam ASC nebylo? Jinak to nic prudkýho nebylo...prostě si představ předjíždějící auto shora...jak srovnávám auto s předjížděným vozem, zadek pokračuje do leva...klepnul jsem ho pravým předkem a pokračoval jsem ve velmi plynulém smyku. Člověk si pak spoustu věcí vyčítá - kdybych šlápl na spojku a rovnal jen volantem, taky to mohlo bejt jinak...mno, ale taky ten strom mohl prásknout půl metru zpátky a já to mohl mít za sebou..Když zajel necelej půlmetr do motorového prostoru, kam by zajel prásknout to o dveře ???
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Pyron »

patras píše:sakra, skoda kary ..... mas nejaky fotky ? jako odstrasujici pripad !!!

Na fotky jsem myslel moc pozdě, tátovi jsem řekl jen a? přijede..pak mě to mrzelo. Vypadalo to jak smr?ák - Báwo na střeše, předek rozsekanej, promáčklina až na motor, haupna srolovaná...budu mít fota jen zaparkovanýho vraku...nebo zkontaktuju toho cajta, kterej to fotil po nehodě...
Anonymous

#14 Příspěvek od Anonymous »

Soucítím s tebou, mě se to stalo 26.12. Měl jsem R.Megana coupe....už není...doufám teda, že zatím.
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Pyron »

Thom píše:Soucítím s tebou, mě se to stalo 26.12. Měl jsem R.Megana coupe....už není...doufám teda, že zatím.

Mě se to stalo taky 26.12.- na Štěpána....a tak mi cca 15 minut po nehodě začaly chodit smsky typu: Vše nej k Tvému svátku a hlavně hodně štěstí...
matej
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od matej »

HM, TAKY UPRIMNOU SOUSTRAST, TAKY SEM MOMENTALNE BEZ KARY. I KDYZ TEDA JE MIN ZBORENA NAZ TA TVOJE.

ADD "ASC" JA MAM 328 Z 1996 A MYSLIM ZE ASC TAM NEMAM. NENI TAM ANI TED CUDLIK PRED RADICKOU KTERYM SE TO VYPINA ZAPINA.
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Pyron »

matej píše:HM, TAKY UPRIMNOU SOUSTRAST, TAKY SEM MOMENTALNE BEZ KARY. I KDYZ TEDA JE MIN ZBORENA NAZ TA TVOJE.

ADD "ASC" JA MAM 328 Z 1996 A MYSLIM ZE ASC TAM NEMAM. NENI TAM ANI TED CUDLIK PRED RADICKOU KTERYM SE TO VYPINA ZAPINA.

sem ani netušil, že je na to nějaký tlačítko, tak to jsem určitě neměl..
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#18 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Tak to s tebou uprime cejtim, stara vojno, fakt husty :-( hlavne ze jsi celej :-) par prdu a budes zase fit :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Lopatta
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Lopatta »

Taky jsem to rozstřelil,7.12. první večer pořádnej mráz, ostrá zatáčka, za sucha bych ji projel rychle a čistě, ale jak mrzlo sklouzla se mi prdel, přetočil jsem to a narval do zaparkovanýho auta. Trojka pokuty a to nebyl nikde žádnej svědek a auto bylo pojízdný, sám sem je na sebe zavolal. Moje kára, 30k za bouračku + 20k za novinky, ta co jsem ji orval (VW Polo) odhaduju že to mohl mít tak do 15k.

V pátek má vyjet z laku, už se těším! :devil:
Přílohy
HPIM0731.JPG
HPIM0731.JPG (233.89 KiB) Zobrazeno 1178 x
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Pyron »

Hanz píše:Tak to s tebou uprime cejtim, stara vojno, fakt husty :-( hlavne ze jsi celej :-) par prdu a budes zase fit :-)

Tak těch prdů bylo už desítky a pořád to nějak nemůžu rozchodit...
Odpovědět