Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kua tak jsem bez káry...
-
- Klubové ID: 367
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem rozsekal káru..pěkná 400m dlouhá rovinka mírně z kopečka...jedeme 50km/h (!) a já že předjedu toho OPELa...hodim blinkr, zrychlím tak na 70km/h a když vedle něj srovnávám volant, zadek pokračuje doleva...klepl jsem ho do boku a pak jsem ho jen předjel ve smyku..pak jsem asi 50m jel bokem po silnici, pak tak 3m vzduchem nad 3metrovým svahem, rána o strom na blatník za předním levým kolem (strom vjel cca 40cm k motoru) a pak prdel pokračovala dál a při tom jsem se otočil na střechu...naštěstí to bylo bez jediného škrábance...hrubý odhad příbuzného, který dělá bouračky - oprava cca 80-100k i s lakem...Co dodat?
Tak to je smůla,holt led je led...ale na rovince a v 70ti? Nesmíš cukat volantem.....i když po boji každý generál.... Každopádně jestli je oprava 100k tak bych to střelil tak jak to je a koupil jinou káru...Pyron píše:Tak jsem rozsekal káru..pěkná 400m dlouhá rovinka mírně z kopečka...jedeme 50km/h (!) a já že předjedu toho OPELa...hodim blinkr, zrychlím tak na 70km/h a když vedle něj srovnávám volant, zadek pokračuje doleva...klepl jsem ho do boku a pak jsem ho jen předjel ve smyku..pak jsem asi 50m jel bokem po silnici, pak tak 3m vzduchem nad 3metrovým svahem, rána o strom na blatník za předním levým kolem (strom vjel cca 40cm k motoru) a pak prdel pokračovala dál a při tom jsem se otočil na střechu...naštěstí to bylo bez jediného škrábance...hrubý odhad příbuzného, který dělá bouračky - oprava cca 80-100k i s lakem...Co dodat?
Hmmm ..uprimnou soustrast. Hlavne ze ses celej. ASC na to nic? Byl to moc prudkej manevr?Pyron píše:Tak jsem rozsekal káru..pěkná 400m dlouhá rovinka mírně z kopečka...jedeme 50km/h (!) a já že předjedu toho OPELa...hodim blinkr, zrychlím tak na 70km/h a když vedle něj srovnávám volant, zadek pokračuje doleva...klepl jsem ho do boku a pak jsem ho jen předjel ve smyku..pak jsem asi 50m jel bokem po silnici, pak tak 3m vzduchem nad 3metrovým svahem, rána o strom na blatník za předním levým kolem (strom vjel cca 40cm k motoru) a pak prdel pokračovala dál a při tom jsem se otočil na střechu...naštěstí to bylo bez jediného škrábance...hrubý odhad příbuzného, který dělá bouračky - oprava cca 80-100k i s lakem...Co dodat?
-
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem zimáky a byla to "sklenička"...Když jsem se vyhrabal z auta a nahoru na silnici, tak jsem sám málem uklouzl...Po půl hodině už to bylo jen mokrý...Klasickej nehodovej syndrom - šok, křeč ve svalech, šlapání po všech pedálech, dlouhé čekání na náraz...když jsme vylezli z auta, tak jsem zpátky do dveří neprostrčil ani ruku od lokte dál...a poslední dva dny (stalo se to v pátek v 9:10) mám namožený ramena...lidské tělo se zachová zvláštně, když jde o život..Co se týče auta, tak můžu mít to samé (nevím jaká výbava, ale to je fuck) za 60k z říše bez papírů...Ale já teď prostě nevím co mám dělat...
-
- Kontaktovat uživatele:
Je možný že tam ASC nebylo? Jinak to nic prudkýho nebylo...prostě si představ předjíždějící auto shora...jak srovnávám auto s předjížděným vozem, zadek pokračuje do leva...klepnul jsem ho pravým předkem a pokračoval jsem ve velmi plynulém smyku. Člověk si pak spoustu věcí vyčítá - kdybych šlápl na spojku a rovnal jen volantem, taky to mohlo bejt jinak...mno, ale taky ten strom mohl prásknout půl metru zpátky a já to mohl mít za sebou..Když zajel necelej půlmetr do motorového prostoru, kam by zajel prásknout to o dveře ???LOPOLO píše:Hmmm ..uprimnou soustrast. Hlavne ze ses celej. ASC na to nic? Byl to moc prudkej manevr?Pyron píše:Tak jsem rozsekal káru..pěkná 400m dlouhá rovinka mírně z kopečka...jedeme 50km/h (!) a já že předjedu toho OPELa...hodim blinkr, zrychlím tak na 70km/h a když vedle něj srovnávám volant, zadek pokračuje doleva...klepl jsem ho do boku a pak jsem ho jen předjel ve smyku..pak jsem asi 50m jel bokem po silnici, pak tak 3m vzduchem nad 3metrovým svahem, rána o strom na blatník za předním levým kolem (strom vjel cca 40cm k motoru) a pak prdel pokračovala dál a při tom jsem se otočil na střechu...naštěstí to bylo bez jediného škrábance...hrubý odhad příbuzného, který dělá bouračky - oprava cca 80-100k i s lakem...Co dodat?
-
- Kontaktovat uživatele:
Na fotky jsem myslel moc pozdě, tátovi jsem řekl jen a? přijede..pak mě to mrzelo. Vypadalo to jak smr?ák - Báwo na střeše, předek rozsekanej, promáčklina až na motor, haupna srolovaná...budu mít fota jen zaparkovanýho vraku...nebo zkontaktuju toho cajta, kterej to fotil po nehodě...patras píše:sakra, skoda kary ..... mas nejaky fotky ? jako odstrasujici pripad !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
sem ani netušil, že je na to nějaký tlačítko, tak to jsem určitě neměl..matej píše:HM, TAKY UPRIMNOU SOUSTRAST, TAKY SEM MOMENTALNE BEZ KARY. I KDYZ TEDA JE MIN ZBORENA NAZ TA TVOJE.
ADD "ASC" JA MAM 328 Z 1996 A MYSLIM ZE ASC TAM NEMAM. NENI TAM ANI TED CUDLIK PRED RADICKOU KTERYM SE TO VYPINA ZAPINA.
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem to rozstřelil,7.12. první večer pořádnej mráz, ostrá zatáčka, za sucha bych ji projel rychle a čistě, ale jak mrzlo sklouzla se mi prdel, přetočil jsem to a narval do zaparkovanýho auta. Trojka pokuty a to nebyl nikde žádnej svědek a auto bylo pojízdný, sám sem je na sebe zavolal. Moje kára, 30k za bouračku + 20k za novinky, ta co jsem ji orval (VW Polo) odhaduju že to mohl mít tak do 15k.
V pátek má vyjet z laku, už se těším! :devil:
V pátek má vyjet z laku, už se těším! :devil:
- Přílohy
-
- HPIM0731.JPG (233.89 KiB) Zobrazeno 1289 x