tak si tata vcera kopil novy good year ultra grip 6 hned to dal na karu. vecer sme jeli spolu z kanclu domu kolem 22:00. a rano bylo auto na cihlach.
zabit je vsechny
matej píše:tak si tata vcera kopil novy good year ultra grip 6 hned to dal na karu. vecer sme jeli spolu z kanclu domu kolem 22:00. a rano bylo auto na cihlach. zabit je vsechny
ty gumy mam taky.....loni v lednu sem taky nasel auto na spalkach....nastesti pojistka...tak jsem poridil bezpecaky a psa...a ted mi zas nejaku cur*k obchazi auto......jeden bezpecak v prdeli a druhy povoleny tak jsem to dotahnul....pes se zatim nastesti osvedcuje....3x za noc me budi
To chce nachystat sredoveke pasti Ale pak te za to zavrou kdyz mu to ukrapne pazouru..... Heh nebo se do toho clovek chyti sam.... to asi neni moc vyhodne.. Ale kolikrat mam z tohodle zlodejickareni tak napruzeny nerviky ze vymyslim co nejvetsi prasarnu na toho zm*da...
matej píše:tak si tata vcera kopil novy good year ultra grip 6 hned to dal na karu. vecer sme jeli spolu z kanclu domu kolem 22:00. a rano bylo auto na cihlach. zabit je vsechny
To je hnus , mel tam bezpecaky?
nemel, byly to obyc 15" plechace a gumy 195/65
stal v najezdu do karaze tesne pod balkonama a oknama. na druhy strane ulice sou radaky.. tem je to fakt uplne jedno, klidne na vaclavaku.
bezpecaky si uz koupil, ale zase sou vsude vyprodany ty ultra gripy.
To Rudosh: Asi blbá otázka, ale kolik ti pojiš?ovna dala prachů za ty kradený kola? A jak se to pojiš?uje? Že bych si je taky pojistil a pak bych si je ukradl... Jinak ty bezpečnostní šrouby jsou asi jen "brzda", ale těžko překážka pro zloděje, co?
Pyron píše:To Rudosh: Asi blbá otázka, ale kolik ti pojiš?ovna dala prachů za ty kradený kola? A jak se to pojiš?uje? Že bych si je taky pojistil a pak bych si je ukradl... Jinak ty bezpečnostní šrouby jsou asi jen "brzda", ale těžko překážka pro zloděje, co?
mam auto na leasing takze je to pojistene snad na vsecko a pojistovna zaplatila cenu podle ceniku BMW (za elektrony) a podle nejakeho pneuservisu....ale trvalo to aspon dva mesice a je tam i nejaka spoluucast....
Pyron píše:To Rudosh: Asi blbá otázka, ale kolik ti pojiš?ovna dala prachů za ty kradený kola? A jak se to pojiš?uje? Že bych si je taky pojistil a pak bych si je ukradl... Jinak ty bezpečnostní šrouby jsou asi jen "brzda", ale těžko překážka pro zloděje, co?
mam auto na leasing takze je to pojistene snad na vsecko a pojistovna zaplatila cenu podle ceniku BMW (za elektrony) a podle nejakeho pneuservisu....ale trvalo to aspon dva mesice a je tam i nejaka spoluucast....
No jasně, ale uznej, že pak už ti nikdo nedokáže, žes je nevzal ty sám...
RuDoSh píše:[quote="Pyron"]No jasně, ale uznej, že pak už ti nikdo nedokáže, žes je nevzal ty sám...
to nevim a ani nad tim neuvazuju........mam trosku jine smysleni......jsem poctivy...
Nevím co znamená poctivý, ale pokud jsi myslel podctivý, tak ti to neberu. Jen uvažuji nahlas...
Já znám slovo poctivý, ale to tvoje poDstivý je nové slovo pro jakou činnost??? nebo je to polsky? [/quote]
Tak teď tomu nerozumím, se mi zdá že tu chybu právě napsal Rudosh a já ho opravil, ale to jsem měl asi Jiříkovo vidění...nebo že by tu řádil tiskařský šotek?
Pyron: Myslim si, ze neradil tiskarsky sotek, ale ze si ze sebe udelal tak trochu vola Ale ber to v poho, nema cenu to rozmazavat..jen obcas bejvam na hrubky puntickar:)
Martinéz píše:Pyron: Myslim si, ze neradil tiskarsky sotek, ale ze si ze sebe udelal tak trochu vola Ale ber to v poho, nema cenu to rozmazavat..jen obcas bejvam na hrubky puntickar:)
Jo jo, ale tohle skutečně nechápu...asi mi nekomunikovala spolu levá a pravá část mozku a upozornil jsem na chybu, kterou jsem pak sám napsal