Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zm**i

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
matej
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od matej »

tak si tata vcera kopil novy good year ultra grip 6 hned to dal na karu. vecer sme jeli spolu z kanclu domu kolem 22:00. a rano bylo auto na cihlach.
:evil: :evil: :evil: :evil:
zabit je vsechny
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od RuDoSh »

matej píše:tak si tata vcera kopil novy good year ultra grip 6 hned to dal na karu. vecer sme jeli spolu z kanclu domu kolem 22:00. a rano bylo auto na cihlach.
zabit je vsechny

ty gumy mam taky.....loni v lednu sem taky nasel auto na spalkach....nastesti pojistka...tak jsem poridil bezpecaky a psa...a ted mi zas nejaku cur*k obchazi auto......jeden bezpecak v prdeli a druhy povoleny tak jsem to dotahnul....pes se zatim nastesti osvedcuje....3x za noc me budi ;)
Pitr
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Pitr »

To chce nachystat sredoveke pasti :twisted: Ale pak te za to zavrou kdyz mu to ukrapne pazouru..... Heh nebo se do toho clovek chyti sam.... to asi neni moc vyhodne.. Ale kolikrat mam z tohodle zlodejickareni tak napruzeny nerviky ze vymyslim co nejvetsi prasarnu na toho zm*da...
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

matej píše:tak si tata vcera kopil novy good year ultra grip 6 hned to dal na karu. vecer sme jeli spolu z kanclu domu kolem 22:00. a rano bylo auto na cihlach.
zabit je vsechny

To je hnus :( , mel tam bezpecaky?
N54 PWR
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od tomhrb »

Sou to zmr.i ! Ale alspon ze mu to nehodili na zem..
matej
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od matej »

Lukas H. píše:
zabit je vsechny

To je hnus :( , mel tam bezpecaky?

nemel, byly to obyc 15" plechace a gumy 195/65
stal v najezdu do karaze tesne pod balkonama a oknama. na druhy strane ulice sou radaky.. tem je to fakt uplne jedno, klidne na vaclavaku.

bezpecaky si uz koupil, ale zase sou vsude vyprodany ty ultra gripy.
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Pyron »

To Rudosh: Asi blbá otázka, ale kolik ti pojiš?ovna dala prachů za ty kradený kola? A jak se to pojiš?uje? Že bych si je taky pojistil a pak bych si je ukradl... Jinak ty bezpečnostní šrouby jsou asi jen "brzda", ale těžko překážka pro zloděje, co?
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od RuDoSh »

Pyron píše:To Rudosh: Asi blbá otázka, ale kolik ti pojiš?ovna dala prachů za ty kradený kola? A jak se to pojiš?uje? Že bych si je taky pojistil a pak bych si je ukradl... Jinak ty bezpečnostní šrouby jsou asi jen "brzda", ale těžko překážka pro zloděje, co?

mam auto na leasing takze je to pojistene snad na vsecko ;-)
a pojistovna zaplatila cenu podle ceniku BMW (za elektrony) a podle nejakeho pneuservisu....ale trvalo to aspon dva mesice a je tam i nejaka spoluucast....
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Pyron »

RuDoSh píše:
Pyron píše:To Rudosh: Asi blbá otázka, ale kolik ti pojiš?ovna dala prachů za ty kradený kola? A jak se to pojiš?uje? Že bych si je taky pojistil a pak bych si je ukradl... Jinak ty bezpečnostní šrouby jsou asi jen "brzda", ale těžko překážka pro zloděje, co?

mam auto na leasing takze je to pojistene snad na vsecko ;-)
a pojistovna zaplatila cenu podle ceniku BMW (za elektrony) a podle nejakeho pneuservisu....ale trvalo to aspon dva mesice a je tam i nejaka spoluucast....

No jasně, ale uznej, že pak už ti nikdo nedokáže, žes je nevzal ty sám...
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od RuDoSh »

Pyron píše:No jasně, ale uznej, že pak už ti nikdo nedokáže, žes je nevzal ty sám...

to nevim a ani nad tim neuvazuju........mam trosku jine smysleni......jsem poctivy...
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Pyron »

RuDoSh píše:
Pyron píše:No jasně, ale uznej, že pak už ti nikdo nedokáže, žes je nevzal ty sám...

to nevim a ani nad tim neuvazuju........mam trosku jine smysleni......jsem poctivy...

Nevím co znamená poctivý, ale pokud jsi myslel podctivý, tak ti to neberu. Jen uvažuji nahlas...
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od RuDoSh »

Pyron píše:Nevím co znamená poctivý, ale pokud jsi myslel podctivý, tak ti to neberu. Jen uvažuji nahlas...

eh? Jsem slysel ze pojistovaci nikdy nespi, tak raci moc nahlas neuvazuj :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Pyron píše:
RuDoSh píše:

Nevím co znamená poctivý, ale pokud jsi myslel podctivý, tak ti to neberu. Jen uvažuji nahlas...

:lol: Já znám slovo poctivý, ale to tvoje poDstivý je nové slovo pro jakou činnost??? nebo je to polsky? :)
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Pyron »

JFK píše:
Pyron píše:
RuDoSh píše:[quote="Pyron"]No jasně, ale uznej, že pak už ti nikdo nedokáže, žes je nevzal ty sám...

:lol: Já znám slovo poctivý, ale to tvoje poDstivý je nové slovo pro jakou činnost??? nebo je to polsky? :)[/quote]
Tak teď tomu nerozumím, se mi zdá že tu chybu právě napsal Rudosh a já ho opravil, ale to jsem měl asi Jiříkovo vidění...nebo že by tu řádil tiskařský šotek? :?
Martinéz

#15 Příspěvek od Martinéz »

Pyron: Myslim si, ze neradil tiskarsky sotek, ale ze si ze sebe udelal tak trochu vola :roll: Ale ber to v poho, nema cenu to rozmazavat..jen obcas bejvam na hrubky puntickar:)
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Pyron »

Martinéz píše:Pyron: Myslim si, ze neradil tiskarsky sotek, ale ze si ze sebe udelal tak trochu vola :roll: Ale ber to v poho, nema cenu to rozmazavat..jen obcas bejvam na hrubky puntickar:)

Jo jo, ale tohle skutečně nechápu...asi mi nekomunikovala spolu levá a pravá část mozku a upozornil jsem na chybu, kterou jsem pak sám napsal :oops:
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od 530DAT »

pomuzou ty bezpecaky, nebo ne, nkede jsem slysel ze je lepsi mit na kazdym kolu alespon 2 typy bezpecaku, ze prej dnes stejne sebou nosej i ty navleky
Odpovědět