Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e38 - jak široké rozšiřovací podložky ?
kdysi jsem to řešil u e30 - prostě předním kolem najeď na nějakou rampu, nebo cokoli vysokého, až do úrovně kdy se ti začne zvedat (protáčet) zadní kolo od země a naměř si to v obou rejdech i rovně.
To same pak se zadnim než se zvedne druhé zadní.
To neni až takovej problem aby ti to neškrtalo a stejně by ti mohl poradit jen někdo kdo měl stejné et, r, j, šířku i profil, (možná i motorizaci resp. podvozek) a zkoušel maximum - malá pravděpodobnost.
Teď spíš řeším co to do budoucna udělá s čepama, ramenama a hlavně s jízdníma vlastnostma na nerovné silnici, u menších aut to strašně tahá za volant ve vyjetejch kolejích, ale u s klassy 25mm vubec nevadilo.
Potřebuju to ted u e65... vypadá bez podložek jak trmvaj
To same pak se zadnim než se zvedne druhé zadní.
To neni až takovej problem aby ti to neškrtalo a stejně by ti mohl poradit jen někdo kdo měl stejné et, r, j, šířku i profil, (možná i motorizaci resp. podvozek) a zkoušel maximum - malá pravděpodobnost.
Teď spíš řeším co to do budoucna udělá s čepama, ramenama a hlavně s jízdníma vlastnostma na nerovné silnici, u menších aut to strašně tahá za volant ve vyjetejch kolejích, ale u s klassy 25mm vubec nevadilo.
Potřebuju to ted u e65... vypadá bez podložek jak trmvaj

Zjistíš jedině tim že to vyzkoušíš, ale nepíšeš jakou máš šířku ráfku, to je dost důležitý, jinak ET20 na e38 je akorát si myslim. Já na mojí E61 narval na předek 9-ti palcový kolo s ET9 a jde to a to mi celej svět psal že to nelze. V základu je 7,5J (8J) ET20, takže jsem na léto o 3cm víc ven než se zimákama.