mám problém s drnčením, rachtáním a zvoněním...no prostě s kraválem . jde to z prostřed vozu. Myslím, že to dělá potrubí, jak je dvouplášťový. Neměl jste někdo stejný problém...dá se to odtranit, nebo nezbývá než výměna za jiný?
Vlez pod auto a mrkni se na plechové kryty katalizátorů.Nebo u TDSa mě to dělal nějakej držák výfuku.Prostě na to koukni a uvidíš,na výměnu výfuku bych to spíše neviděl.
tak ako pises, potrubie je dvojplastove, mal som na parohach od hlavy to druhe vnutorne potrubie prasknute (uvolnene), zvonilo to jako hrom, ale iba za studena, ked sa zahrialo tak uz to nebolo pocut, pobuchaj po tych potrubiach, ked v nom bude zvonit, tak ho mas pravdepodobne prasknute alebo uvolnene.
bude to potrubí, vyříznul jsem katy a nahradil trubkou. Problém zůstal. Lehnul jsem pod natočený auto a nejvíc je to slyšet ze spoje 2-1 na levé straně. Nevíte co s tím? Poohlednout se po jiným? Rozřezat a vykuchat asi nepůjdou, ale kamoš mi řikal ať v místech kde to rachotí párkrát navrtám vnější plášť a řádně to provařim...za pokus nic nedám. Jinak dík za rady
ja som dal dole cely vyfuk a v trubke bolo vidno ako ta vnutorna trubka je uvolnena a da sa s nou rukou hybat hore dole, tak som ju privaril, asi o cca 30 cm vyssie som vyvrtal dieru, ale len taku aby bolo vidno tu vnutornu trubku, privaril som (nerez ocel), to iste z druhej strany....teraz je to ok...