Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Srovnáni pružin
-
- Klubové ID: 660
- Kontaktovat uživatele:
sam jsem tam pred chvili volal, pac uvazuji o snizeni e38 a standartne se zadne pruziny snizene na tento typ nedelaji... bylo mi receno at pocitam cca 2000 za pruzinu, takze 8k, a ze teda pokud by se jednalo o set ktery delaji casteji (na jiny typ auta, napr e36, e38), tak by to bylo za polovinu: 4k...
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
můžeš mi vysvětlit jakej vyznam ma snižovat SEDMU už tak na tvrdejch kolech s kterou se jezdi klobouk? trošku nechapu vyznam toho.Greg píše:sam jsem tam pred chvili volal, pac uvazuji o snizeni e38 a standartne se zadne pruziny snizene na tento typ nedelaji... bylo mi receno at pocitam cca 2000 za pruzinu, takze 8k, a ze teda pokud by se jednalo o set ktery delaji casteji (na jiny typ auta, napr e36, e38), tak by to bylo za polovinu: 4k...
Ja bych volil Monroe..mnel sem ji na e34..a v pohode...
Jinak bych tu sedmu nesnižoval..., ja sem ted delal komplet podvozek..., menil sem silentbloky na nápravách.., tlumiče...a vše co s tlumičemi súvisi...jako horní uložení a pod..., u jednoho kola byla zlomená i pružina..takže gumový dorazy na tu pružinu a tak.., dále čepy a nakonec geometrii...a ješte to není furt ono...
Pri prejezdu cez spomalovač tam neco divne tutkne... ale už 80% veci bylo menených...takže pak te bude asi čekat jenom porod..jako mne...
A pro predstavu...není problém zahučet kolem 40t.. ! a to se bavým jen o podvozku..
Jinak bych tu sedmu nesnižoval..., ja sem ted delal komplet podvozek..., menil sem silentbloky na nápravách.., tlumiče...a vše co s tlumičemi súvisi...jako horní uložení a pod..., u jednoho kola byla zlomená i pružina..takže gumový dorazy na tu pružinu a tak.., dále čepy a nakonec geometrii...a ješte to není furt ono...
Pri prejezdu cez spomalovač tam neco divne tutkne... ale už 80% veci bylo menených...takže pak te bude asi čekat jenom porod..jako mne...
A pro predstavu...není problém zahučet kolem 40t.. ! a to se bavým jen o podvozku..

-
- Klubové ID: 1351
můžete mě sem prosím někdo napsat tel. číslo na tu již zde zminovanou firmu co dělá ty pružiny na zakázku. Chci to poslat níž ale co jsem koukal tak pružiny od renomovaných firem dělají na moje auto pouze varianty snížení 40mm předek, a 30mm zadek a to je na tyhle cesty hodně. Chtěl bych něco kolem 25/15.Greg píše:sam jsem tam pred chvili volal, pac uvazuji o snizeni e38 a standartne se zadne pruziny snizene na tento typ nedelaji... bylo mi receno at pocitam cca 2000 za pruzinu, takze 8k, a ze teda pokud by se jednalo o set ktery delaji casteji (na jiny typ auta, napr e36, e38), tak by to bylo za polovinu: 4k...