Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Napínače pásů

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
dexter

#1 Příspěvek od dexter »

Kluci chci se zeptat,jak to je z těma napínákma.Když strelej bagy,tak se stáhnou i napínáky.Źe jo.Ale jak poznám jestli je ten napínak dobrej,trěba kdyby ty bagy někdo z auta vyndal ůmyselně?Má to lánko nějakou stanovenou délku?díky
dexter

#2 Příspěvek od dexter »

dexter píše:Kluci chci se zeptat,jak to je z těma napínákma.Když strelej bagy,tak se stáhnou i napínáky.Źe jo.Ale jak poznám jestli je ten napínak dobrej,trěba kdyby ty bagy někdo z auta vyndal ůmyselně?Má to lánko nějakou stanovenou délku?díky
Případně,dá se nějak vynechat?
kosa
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od kosa »

tím že vystřelí se zatáhne a tudíž zkrátí to je vidět i okem ..... obejít se dá pomocí odporu ...ale není to moc "košer" :!:
dexter

#4 Příspěvek od dexter »

A nevíš jakou má mít ten odpor hodnotu?To potřebuju jen jako dočastní řešení.Na funkčních napínačech se taky pracuje,ale bohužel všechno stojí peníze a ta kontrolka mě tam opravdu štve.Nejsem zvyklej vytahovat žárovky z přístrojovky
mamouschek

#5 Příspěvek od mamouschek »

dexter píše:A nevíš jakou má mít ten odpor hodnotu?To potřebuju jen jako dočastní řešení.Na funkčních napínačech se taky pracuje,ale bohužel všechno stojí peníze a ta kontrolka mě tam opravdu štve.Nejsem zvyklej vytahovat žárovky z přístrojovky
Změřit hodnotu nevystřelenýho. cca 1,2 Ohmu
dexter

#6 Příspěvek od dexter »

mamouschek píše:
dexter píše:A nevíš jakou má mít ten odpor hodnotu?To potřebuju jen jako dočastní řešení.Na funkčních napínačech se taky pracuje,ale bohužel všechno stojí peníze a ta kontrolka mě tam opravdu štve.Nejsem zvyklej vytahovat žárovky z přístrojovky
Změřit hodnotu nevystřelenýho. cca 1,2 Ohmu

1,2 ohmu to není.Nevíte to někdo přesně?
Odpovědět