Kluci chci se zeptat,jak to je z těma napínákma.Když strelej bagy,tak se stáhnou i napínáky.Źe jo.Ale jak poznám jestli je ten napínak dobrej,trěba kdyby ty bagy někdo z auta vyndal ůmyselně?Má to lánko nějakou stanovenou délku?díky
dexter píše:Kluci chci se zeptat,jak to je z těma napínákma.Když strelej bagy,tak se stáhnou i napínáky.Źe jo.Ale jak poznám jestli je ten napínak dobrej,trěba kdyby ty bagy někdo z auta vyndal ůmyselně?Má to lánko nějakou stanovenou délku?díky
A nevíš jakou má mít ten odpor hodnotu?To potřebuju jen jako dočastní řešení.Na funkčních napínačech se taky pracuje,ale bohužel všechno stojí peníze a ta kontrolka mě tam opravdu štve.Nejsem zvyklej vytahovat žárovky z přístrojovky
dexter píše:A nevíš jakou má mít ten odpor hodnotu?To potřebuju jen jako dočastní řešení.Na funkčních napínačech se taky pracuje,ale bohužel všechno stojí peníze a ta kontrolka mě tam opravdu štve.Nejsem zvyklej vytahovat žárovky z přístrojovky
dexter píše:A nevíš jakou má mít ten odpor hodnotu?To potřebuju jen jako dočastní řešení.Na funkčních napínačech se taky pracuje,ale bohužel všechno stojí peníze a ta kontrolka mě tam opravdu štve.Nejsem zvyklej vytahovat žárovky z přístrojovky