Cau. hledam jsem v historii ale nenasel.. prosim nema nekdo zkusenost - zacal se me vypinat telefon v aute , jakoby se restartuje a zase se zapne a pak vypne a nekdy zustane zapnuty i pri vypnutem klicku. Jinak 740 - r.v. 95, telefon dvouradkovej karta pod sluchatkem. Diky za radu.
Winky píše:Cau. hledam jsem v historii ale nenasel.. prosim nema nekdo zkusenost - zacal se me vypinat telefon v aute , jakoby se restartuje a zase se zapne a pak vypne a nekdy zustane zapnuty i pri vypnutem klicku. Jinak 740 - r.v. 95, telefon dvouradkovej karta pod sluchatkem. Diky za radu.
vzhledem k tomu ze nemuzu upravit to co jsem psal tak jen jeden poznatek.. Muze mit ten telefon nejakou tepelnou pojistku??
Winky píše:Cau. hledam jsem v historii ale nenasel.. prosim nema nekdo zkusenost - zacal se me vypinat telefon v aute , jakoby se restartuje a zase se zapne a pak vypne a nekdy zustane zapnuty i pri vypnutem klicku. Jinak 740 - r.v. 95, telefon dvouradkovej karta pod sluchatkem. Diky za radu.
vzhledem k tomu ze nemuzu upravit to co jsem psal tak jen jeden poznatek.. Muze mit ten telefon nejakou tepelnou pojistku??
to si myslím že ne, jinak bud klidny, mě telefon nejde vuibec, odkud jsi? jestli ke mě můžeš dojet mam komplet druhy sluchatko i druhou jednotku plus kabeláž tak můžem zkoušet.
No me ten telefon jede jen na kartu strarou asi 7 let.. jinak zadny jiny karty v tom nefungujou.. ale kdyz odpojim ten kabel co ma koncovku jako na PC na siť pod loketkou tak pak nejakou dobu funguje.. tak me prislo ze po zahrati se tam neco prerusi a on se zacne vypinat.. Jinak sem z PHA coz k Olmiku mam docela daleko ale diky
Winky píše:No me ten telefon jede jen na kartu strarou asi 7 let.. jinak zadny jiny karty v tom nefungujou.. ale kdyz odpojim ten kabel co ma koncovku jako na PC na siť pod loketkou tak pak nejakou dobu funguje.. tak me prislo ze po zahrati se tam neco prerusi a on se zacne vypinat.. Jinak sem z PHA coz k Olmiku mam docela daleko ale diky
a zkoušel si tu simku dát přimo dozadu do jednotky?
Tak jsem se byl podivat v kufru.. jediny co tam mam je CD. nejaky zesilovat nebo co to je, Navi, a TV tuner.. K telefonu sem tam nic nevidel.. ani nevim kam by se to tam veslo nebo kam by sla karta zasunout..
Winky píše:Tak jsem se byl podivat v kufru.. jediny co tam mam je CD. nejaky zesilovat nebo co to je, Navi, a TV tuner.. K telefonu sem tam nic nevidel.. ani nevim kam by se to tam veslo nebo kam by sla karta zasunout..
telefon určitě bude mít jednotku, vzadu v kufru vlevo za měničem je černá krabička s zezhora šterbina na sim .
Tak jsem byl zase v kufru.. o vikendu zkusim rozebrat vsehcno co tam je okolo.. ale kdyz sem sahnul za menic rukou nic tam nebylo... jen ta cerna krabice s zebrovanim a to si myslim ze je zesilovac..
Winky píše:Tak jsem byl zase v kufru.. o vikendu zkusim rozebrat vsehcno co tam je okolo.. ale kdyz sem sahnul za menic rukou nic tam nebylo... jen ta cerna krabice s zebrovanim a to si myslim ze je zesilovac..
Winky píše:Tak jsem byl zase v kufru.. o vikendu zkusim rozebrat vsehcno co tam je okolo.. ale kdyz sem sahnul za menic rukou nic tam nebylo... jen ta cerna krabice s zebrovanim a to si myslim ze je zesilovac..
Je to až za tím zesilovačem, je to špatně přístupné, ale je to tam Taky jsem to hledal a až na potřetí jsem to viděl. Je to taková malá černá krabička. Zhora se do ní dá zasunout celá karta i s tou SIM kartou..Hodně štěstí při hledání
Hrnek píše:Je to až za tím zesilovačem, je to špatně přístupné, ale je to tam Taky jsem to hledal a až na potřetí jsem to viděl. Je to taková malá černá krabička. Zhora se do ní dá zasunout celá karta i s tou SIM kartou..Hodně štěstí při hledání
no skoda ze to nedali nekam za topeni.. ok tak to rozeberu az o vikendu a zjistim . diky za rady
tak sem dneska spravil telefon, děkuju dudovi za pomoc, jinak muj problem byl v kabelu u jednotky, je tam spojka, teoreticky by to mohl byt i tvuj problem.
takze jednotku v kufru sem nasel byla ta Tv tunerem. jinak at tak dam kartu jakokoliv tak telefon stejne pise Check card.
A jinak se telefon se to ale vypina i kdyz tam karta neni, pokud odpojim sluchatko tak to dela taky , a kdyz odpojim ten kabel (jako sitova kocovka na PC) az co je v loketce tak je klid, nekdy to funguje treba 4 hodiny bez problemu a potom z niceho nic se zacne vypinat. Zkusim jeste vymenit celej telefon v lokece a uvidim.