Diky
jde to nejak prehrat ? mam taky problem funguje ale divneVlasta píše:Vypadá to, že by mohl bejt poku*venej software v jednotce navi. napiš nějaký podrobnosti, co je to za model, rok, typ nav. jednotky a formát zobrazení.
podle me mi nejde bud, ze mam nekde nejakej dratek odpojenej (spatnej kontakt) a nebo spatnej software...Hitman píše:jde to nejak prehrat ? mam taky problem funguje ale divneVlasta píše:Vypadá to, že by mohl bejt poku*venej software v jednotce navi. napiš nějaký podrobnosti, co je to za model, rok, typ nav. jednotky a formát zobrazení.
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... ic&t=32358
uz to nekdo delal ? pokousim se to stahnout....Vlasta píše:Tady je torrent na v.28, nevím, jak je to funkční, nemám to kde vyzkoušet. Odmázněte .doc
Tady je návod, jak to nacpat do navigace:
1.Go to your vehicle and turn the ignition switch to the first position. Let the navigation system boot up and get into a normal operating mode.
2.Leaving the system on (never turn the power off during these steps!!), go back and eject the navigation CD from your drive unit.
3.Put in the v.28 disk into your drive unit. Watch your screen and be patient. It will take about 6 minutes to do the upgrade. When it’s done it will eject the CD automatically. (note: for MKIII systems that are on version 17 or lower - 3-1/30, the system may ask you to insert the Key CD. If so, insert the KeyCD and then follow the on-screen instructions. THIS ONLY APPLIES TO THE MKIII)
4.Put your navigation CD back in the drive and make sure everything is working properly.
Zkusil jsem to cvičně stáhnout, torrent je aktivní, upozorňuju, že je potřeba vysmahnout to nejraděj nejnovější verzí Alcohol 120% a co nejnižší rychlostí, nejlíp 1x, pokud to vaše mechanika dovolí a postupovat podle výše uvedeného návodu.
stahnul jsem to co jsi sem dal, umazal .doc a co dal?? Staci to jen vypalit na CD pres Alcohol 120% a pak to dat mechaniky k navi v aute?Vlasta píše:Tady je torrent na v.28, nevím, jak je to funkční, nemám to kde vyzkoušet. Odmázněte .doc
Tady je návod, jak to nacpat do navigace:
1.Go to your vehicle and turn the ignition switch to the first position. Let the navigation system boot up and get into a normal operating mode.
2.Leaving the system on (never turn the power off during these steps!!), go back and eject the navigation CD from your drive unit.
3.Put in the v.28 disk into your drive unit. Watch your screen and be patient. It will take about 6 minutes to do the upgrade. When it’s done it will eject the CD automatically. (note: for MKIII systems that are on version 17 or lower - 3-1/30, the system may ask you to insert the Key CD. If so, insert the KeyCD and then follow the on-screen instructions. THIS ONLY APPLIES TO THE MKIII)
4.Put your navigation CD back in the drive and make sure everything is working properly.
Zkusil jsem to cvičně stáhnout, torrent je aktivní, upozorňuju, že je potřeba vysmahnout to nejraděj nejnovější verzí Alcohol 120% a co nejnižší rychlostí, nejlíp 1x, pokud to vaše mechanika dovolí a postupovat podle výše uvedeného návodu.
to ma docela velky OS ta navi...btw mam verzi 25 uz jsem to zjistil:)Vlasta píše:Musíš použít nějakej program na stahování torrentů. Já používám Bitcomet nebo uTorrent. Pak to stáhneš, zabalený to má cca 130 MB, rozbalený přes 300 - pak to vypálíš Alcoholem na CD a potom budeš postupovat podle toho anglickýho návodu.