Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Turbo

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
FrANTOMAS

#1 Příspěvek od FrANTOMAS »

Po zahřátí motoru 730d r.v. 2000 mi trochu píská turbo. Není to pískot, jak ho známe, ale spíš fičí jako meluzína-nejlíp to vystihnu popiskem, jako když foukáte ven brčkem (hadičky sou ale ok). Není to nic vážného, v servisu mi řekli, že je vůle v lopatkách, ale nic víc...Nicméně mě to irituje. Nezažil někdo tenhle voprc? Apropo, možná že se semnou turbo loučí neboť pod plnym plynem (samozřejmě zahřátý motor) mi brambora celkem dost kouří. Nicméně nemohlo by to kouření být třeba i indikátor špatného katalyzátru?
íky za rady.
Ferenc

Momentálně najeto 183tis
FrANTOMAS

#2 Příspěvek od FrANTOMAS »

sedmičkáři, měli by jste se pochlapit, když něco potřebuji vědět, tak musím k pětkařům. Asi máte všichni benzíny, ale stejně to tu máme krapet nudný. Sorry za kritiku, nemyslím to zle
T613
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od T613 »

FrANTOMAS píše:sedmičkáři, měli by jste se pochlapit, když něco potřebuji vědět, tak musím k pětkařům. Asi máte všichni benzíny, ale stejně to tu máme krapet nudný. Sorry za kritiku, nemyslím to zle
8O co to tady meles 8O :lol: :lol: tady ma vetsina 4.0 benzin ... 530D je tady mnohem vic tak spravne bez zrovna k petkarum a nemusis se tady hned rozcilovat :lol:
deecee

#4 Příspěvek od deecee »

a hlavne je tady banda sockaru se e32 750, kteri spis potrebuji poradit, nez aby radili - vcetne me ;D
Hitman
Klubové ID: 166
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Hitman »

T613 píše:
FrANTOMAS píše:sedmičkáři, měli by jste se pochlapit, když něco potřebuji vědět, tak musím k pětkařům. Asi máte všichni benzíny, ale stejně to tu máme krapet nudný. Sorry za kritiku, nemyslím to zle
8O co to tady meles 8O :lol: :lol: tady ma vetsina 4.0 benzin ... 530D je tady mnohem vic tak spravne bez zrovna k petkarum a nemusis se tady hned rozcilovat :lol:
tak tak :-D
Odpovědět