Po zahřátí motoru 730d r.v. 2000 mi trochu píská turbo. Není to pískot, jak ho známe, ale spíš fičí jako meluzína-nejlíp to vystihnu popiskem, jako když foukáte ven brčkem (hadičky sou ale ok). Není to nic vážného, v servisu mi řekli, že je vůle v lopatkách, ale nic víc...Nicméně mě to irituje. Nezažil někdo tenhle voprc? Apropo, možná že se semnou turbo loučí neboť pod plnym plynem (samozřejmě zahřátý motor) mi brambora celkem dost kouří. Nicméně nemohlo by to kouření být třeba i indikátor špatného katalyzátru?
íky za rady.
Ferenc
Momentálně najeto 183tis
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Turbo
-
- Kontaktovat uživatele:
FrANTOMAS píše:sedmičkáři, měli by jste se pochlapit, když něco potřebuji vědět, tak musím k pětkařům. Asi máte všichni benzíny, ale stejně to tu máme krapet nudný. Sorry za kritiku, nemyslím to zle

-
- Klubové ID: 166
- Kontaktovat uživatele:
tak takT613 píše:FrANTOMAS píše:sedmičkáři, měli by jste se pochlapit, když něco potřebuji vědět, tak musím k pětkařům. Asi máte všichni benzíny, ale stejně to tu máme krapet nudný. Sorry za kritiku, nemyslím to zleco to tady meles
![]()
![]()
tady ma vetsina 4.0 benzin ... 530D je tady mnohem vic tak spravne bez zrovna k petkarum a nemusis se tady hned rozcilovat