Jak je to se spolehlivosti tyhle srandy? V inzeratech me to spis odrazuje, rekl bych ze kdyz se to podela tak na tom necham ranec, mate nekdo zkusenosti?
drahe tlumice.... nedavno se prodavalo nekde auto s EDC ale majitel vzhledem k cene tlumicu dal radeji obyc.... na E38 se daji sehnat komplet 12 000 bez DPH myslim ze kayaby obyc.... EDC tlumic stoji snad 15000 bez DPH jeden ??? nevim presne ale je to nekolikrat drazsi...
podľa predošlého telefonického dohovoru Vám zasielam ceny tlmičov na Vaše auto . Predný tlmič stojí 19.090,- Sk a zadný 28.842,- Sk. Podľa VIN tam nie je iná možnos?, takže Vám neviem poveda?, či sa tam dá iná možnos? namontova?. Tlmiče sú nivea s EDC systémom.
Ďakujem Matejka Dušan MD-Bavaria Žilina
srandisti, za jeden predny tlmic chcu tolko kolko som ja dal za cele auto, podla mna nekupovat a dat tam normalne, aj tak sa to sere
tomboss píše:toto mi poslali priamo z BMW ale je to na E32
Dobrý deň,
podľa predošlého telefonického dohovoru Vám zasielam ceny tlmičov na Vaše auto . Predný tlmič stojí 19.090,- Sk a zadný 28.842,- Sk. Podľa VIN tam nie je iná možnos?, takže Vám neviem poveda?, či sa tam dá iná možnos? namontova?. Tlmiče sú nivea s EDC systémom.
Ďakujem Matejka Dušan MD-Bavaria Žilina
srandisti, za jeden predny tlmic chcu tolko kolko som ja dal za cele auto, podla mna nekupovat a dat tam normalne, aj tak sa to sere
no je to vesely, jsem premyslel ze se vzdam poradavku koupit e38 jedine v automatu kvuli pripadnym porucham, ale jak to tak vidim, je lepsi koupit automat bez edc nez manual s edc, pokud teda pocitam s pripadem ze se to podela
edc tlumiče jelikož stojej takovej kotel tak jsou taky rozebiratelný, teď jsem dělal u sebe zadní EDC/LAD línal z nich olej nový těsnění cca 254Kč na oba tlumiče a jsou suchý.
chlapi je moznost aby mi tady zaslal nekdo radu?mam vytekly zadni tlumic edc bez niva a potrebuju vedet jestli jde zrepasovat vlastni pomoci nebo jesli mi nekdo zasle adresu na repasi do toho polska?
daneke38 píše:chlapi je moznost aby mi tady zaslal nekdo radu?mam vytekly zadni tlumic edc bez niva a potrebuju vedet jestli jde zrepasovat vlastni pomoci nebo jesli mi nekdo zasle adresu na repasi do toho polska?
daneke38 píše:chlapi je moznost aby mi tady zaslal nekdo radu?mam vytekly zadni tlumic edc bez niva a potrebuju vedet jestli jde zrepasovat vlastni pomoci nebo jesli mi nekdo zasle adresu na repasi do toho polska?
A co ja za problem poslat to do Polska sam?
bych řekl že potřebuje adresu, ne někoho kdo mu to tam pošle. Ale třeba neumím číst
taky uz asi neumim cist tu adresu porad shanim,v čr neni ani jedna fyrma co repasuje tlumice.nasel jsem jen jednu a ta repasuje na zavodni auta.takze porad shanim na bmw klubu chcou za jeden tlumic 5tis. u nas na severni morave v sotei (servis s vrakovistem) chcou 2tis. akorat ho nemaji skladem pomalu zjistuju ze je to tady na tom klubu darahe jak VOLVO
Uz 15 let nam stoji e38 v garazi s EDC a nikdy sebemensi problem....tak nevim....Jinak v autokelly jdou sehnat snad i s EDC tlumice kolem 8tisic...a normalni tam jdou taky,kdyby se to nahodou vysralo
tlumice si tam muzes dat jakekoli z jakekoli e38 pro e38 misto edc.. jen jinehorni ulozeni ale to se pocita jako automaticky pri vymene tlumicu. pera sou stejna
jednoznačně ber auto s EDC, nejen že tlumič má vyšší životnost, ale taky je to 100X lepší jizda, protože nejen že to je měkčí a jde to ztvrdit, ale hlavně taky auto automaticky lépe tlumí nervnosti a díry díky inteligentnímu nastavení tuhosti, přitvrdí jednu stranu do zatáčky aby se auto nenahýbalo apod.
co se týče ceny tlumiče tak když prostě nebudeš mit připadně na tlumiče nebo repas tak dáš prostě obyč tlumiče, ale z obyč už EDC nikdy nebude
Vite nekdo jak se pozna ze EDC nefunguje??Dozvedel jsem se tady,ze by se nemela rozsvitit ta kontrolka zelena. Me ale sviti normalne.Presto se mi zda ze je to moc tvrde a ani nejaky rozdil S a normal nepozoruju.Da se to nejak zkontrolovat ?? Diky Ladas.E38