Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	e38 - spolehlivost EDC
toto mi poslali priamo z BMW ale je to na E32

Dobrý deň,

podľa predošlého telefonického dohovoru Vám zasielam ceny tlmičov na Vaše auto . Predný tlmič stojí 19.090,- Sk a zadný 28.842,- Sk. Podľa VIN tam nie je iná možnos?, takže Vám neviem poveda?, či sa tam dá iná možnos? namontova?. Tlmiče sú nivea s EDC systémom.

Ďakujem Matejka Dušan MD-Bavaria Žilina
srandisti, za jeden predny tlmic chcu tolko kolko som ja dal za cele auto, podla mna nekupovat a dat tam normalne, aj tak sa to sere

Dobrý deň,
podľa predošlého telefonického dohovoru Vám zasielam ceny tlmičov na Vaše auto . Predný tlmič stojí 19.090,- Sk a zadný 28.842,- Sk. Podľa VIN tam nie je iná možnos?, takže Vám neviem poveda?, či sa tam dá iná možnos? namontova?. Tlmiče sú nivea s EDC systémom.
srandisti, za jeden predny tlmic chcu tolko kolko som ja dal za cele auto, podla mna nekupovat a dat tam normalne, aj tak sa to sere
no na E32 se tohle fakt nevyplati....tomboss píše:toto mi poslali priamo z BMW ale je to na E32
Dobrý deň,
- 
				tomascz2
- Klubové ID: 1303
bych řekl že potřebuje adresu, ne někoho kdo mu to tam pošle. Ale třeba neumím čístYngwie píše:A co ja za problem poslat to do Polska sam?daneke38 píše:chlapi je moznost aby mi tady zaslal nekdo radu?mam vytekly zadni tlumic edc bez niva a potrebuju vedet jestli jde zrepasovat vlastni pomoci nebo jesli mi nekdo zasle adresu na repasi do toho polska?

taky uz asi neumim cist  tu adresu porad shanim,v čr neni ani jedna fyrma co repasuje tlumice.nasel jsem jen jednu a ta repasuje na zavodni auta.takze porad shanim
 tu adresu porad shanim,v čr neni ani jedna fyrma co repasuje tlumice.nasel jsem jen jednu a ta repasuje na zavodni auta.takze porad shanim   na bmw klubu chcou za jeden tlumic 5tis. u nas na severni morave v sotei (servis s vrakovistem) chcou 2tis. akorat ho nemaji skladem
  na bmw klubu chcou za jeden tlumic 5tis. u nas na severni morave v sotei (servis s vrakovistem) chcou 2tis. akorat ho nemaji skladem   pomalu zjistuju ze je to tady na tom klubu darahe jak VOLVO
  pomalu zjistuju ze je to tady na tom klubu darahe jak VOLVO 

tu adresu porad shanim,v čr neni ani jedna fyrma co repasuje tlumice.nasel jsem jen jednu a ta repasuje na zavodni auta.takze porad shanim
 tu adresu porad shanim,v čr neni ani jedna fyrma co repasuje tlumice.nasel jsem jen jednu a ta repasuje na zavodni auta.takze porad shanim   na bmw klubu chcou za jeden tlumic 5tis. u nas na severni morave v sotei (servis s vrakovistem) chcou 2tis. akorat ho nemaji skladem
  na bmw klubu chcou za jeden tlumic 5tis. u nas na severni morave v sotei (servis s vrakovistem) chcou 2tis. akorat ho nemaji skladem   pomalu zjistuju ze je to tady na tom klubu darahe jak VOLVO
  pomalu zjistuju ze je to tady na tom klubu darahe jak VOLVO 
- 
				kawazx6r01
- 
				JaraX
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
jednoznačně ber auto s EDC, nejen že tlumič má vyšší životnost, ale taky je to 100X lepší jizda, protože nejen že to je měkčí a jde to ztvrdit, ale hlavně taky auto automaticky lépe tlumí nervnosti a díry díky inteligentnímu nastavení tuhosti, přitvrdí jednu stranu do zatáčky aby se auto nenahýbalo apod. 
co se týče ceny tlumiče tak když prostě nebudeš mit připadně na tlumiče nebo repas tak dáš prostě obyč tlumiče, ale z obyč už EDC nikdy nebude

co se týče ceny tlumiče tak když prostě nebudeš mit připadně na tlumiče nebo repas tak dáš prostě obyč tlumiče, ale z obyč už EDC nikdy nebude