vozvu, protoze by mne zajimalo jestli maj, elektrickou zadni roletu, nezavisly topeni, atd atd )) pak se zase dozvime ze plna znamena pocitac a odstrikovace svetel )))
darmon píše:vozvu, protoze by mne zajimalo jestli maj, elektrickou zadni roletu, nezavisly topeni, atd atd )) pak se zase dozvime ze plna znamena pocitac a odstrikovace svetel )))
Ta černá má nadstandartně toto:
el. roletka
ASC
klima
skivak
(na ostřikovače světel už asi prvnímu majiteli navyšly penízky)
Jo a obě funí na LPG
Foto bude do týdne.
Zdarec
aha nadstandartne klima a skivak ) Toz to budou uplne hole auta, ale pro nekoho kdo jezdil tipuju tak v shade 120 je to super Pamatuju na svoji prvni e32 (r.v. 86), kdy sem do toho sednul z 320i a videl co vsechno se uz fuckt delalo v 86, kdy u nas jezdily enom shade
To sem zase cekal.... Borci kuwa, proc kdyz se tady nekdo necim chlubi tak tady tlachate o S120, neni to uz trapny??? Tech temat tady bylo uz asi tisic a uz to fakt nevypada dobre. Kdyz se nekdo necim chlubi nebo neco ukazuje tak mu to pochvalte nebo radsi drzte hubu!! Pak sou z toho temata na p*cu...
TOMMANO_V12 píše:To sem zase cekal.... Borci kuwa, proc kdyz se tady nekdo necim chlubi tak tady tlachate o S120, neni to uz trapny??? Tech temat tady bylo uz asi tisic a uz to fakt nevypada dobre. Kdyz se nekdo necim chlubi nebo neco ukazuje tak mu to pochvalte nebo radsi drzte hubu!! Pak sou z toho temata na p*cu...
A ne, ze bych neco skryval, vzdyt vetsina z nas nekdy jezdila v nejakym tom komunistyckym srotu ne ??? Ja ve S125 ale jen chvilku No a vidis ZAVE kam vede tema novych dvou sedmicek??? Do rit* a proc? Protoze se tady mluvi o uplnych kravinach, ktery sem nepatri.....
TOMMANO_V12 píše:To sem zase cekal.... Borci kuwa, proc kdyz se tady nekdo necim chlubi tak tady tlachate o S120, neni to uz trapny??? Tech temat tady bylo uz asi tisic a uz to fakt nevypada dobre. Kdyz se nekdo necim chlubi nebo neco ukazuje tak mu to pochvalte nebo radsi drzte hubu!! Pak sou z toho temata na p*cu...
a z ceho jsi presedl ty?
Chlubit se a říkat "PLNÁ" v případě hadru v sedmě je prostě vrchol buranství a to je to nejtrapnější, co jsem v tomto tématu četl a skutečně to nasvědčuje o přesednutí ze stodvácy, bohužel.
Naučte se lidi neříkat o 318i megazabiják, o sedmě v hadru že má plnou a podobný nesmysly a pak vás nebudou ti rozumnější napomínat. Shazujete tím hlavně sebe a hlavně tyhle kecy jsou to, co "sem nepatří".
TOMMANO_V12 píše:A ne, ze bych neco skryval, vzdyt vetsina z nas nekdy jezdila v nejakym tom komunistyckym srotu ne ??? Ja ve S125 ale jen chvilku No a vidis ZAVE kam vede tema novych dvou sedmicek??? Do rit* a proc? Protoze se tady mluvi o uplnych kravinach, ktery sem nepatri.....
a z ceho jsi presedl ty?
Chlubit se a říkat "PLNÁ" v případě hadru v sedmě je prostě vrchol buranství a to je to nejtrapnější, co jsem v tomto tématu četl a skutečně to nasvědčuje o přesednutí ze stodvácy, bohužel.
Naučte se lidi neříkat o 318i megazabiják, o sedmě v hadru že má plnou a podobný nesmysly a pak vás nebudou ti rozumnější napomínat. Shazujete tím hlavně sebe a hlavně tyhle kecy jsou to, co "sem nepatří".
JJ... RedBaron ma pravdu, vazte svyho slova a premyslejte co pisete, pak se na Vas ostatni nebudou divat blbe!!
JJ... RedBaron ma pravdu, vazte svyho slova a premyslejte co pisete, pak se na Vas ostatni nebudou divat blbe!!
Uvědomuju si jak jsem se tady na fóru pěkně ztrapnil
Už ze sebe žádnou hovadinu raději nevydoluju, mám e32 už čtvrtým rokem a celkově hovím značce už deset let.
Ten důvod proč jsem plácnul takuvý blud byl proto, že byl v práci skoro "fajrunt" a já se nechtěl rozepisovat a vzpomínat co je u 735
standart a co je už příplatkové. NEUVĚDOMIL JSEM SI ALE TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ A TO, ŽE PÍŠI DO FORA BMW KLUBU!!!!
teď vypadám jak totální magor a neznalec, fakt za tu hlášku SORRY!