Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dva noví přibyli.

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
Manag7er

#1 Příspěvek od Manag7er »

Tak chlapi u nás na vesnici přibyly další dvě krasavice, jednu si koupil můj brácha a druhou kámoš.

Jedná se o E32 735iA (diamantschwarc-metalic) v maximálním TOP STAVU, r.v. 1990, mimo el. sedadel plná nálož.

Ta druhá je E32 735iA (bílá :( ) bez kůže, jinak plná. Obě mají tři kila naběháno a je v nich přes 100k nastříkáno.
Takže totálně bez investic.

No, já mám ve své už 90k stříknuto a stále nejsem na hranici TOP STAVU.

Takže na jaře se konečně objevíme na srazech už každý ve své. 8)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Zave »

tak se pochlub s foto :D
darmon
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od darmon »

Manag7er píše:Tak chlapi u nás na vesnici přibyly další dvě krasavice, jednu si koupil můj brácha a druhou kámoš.

Jedná se o E32 735iA (diamantschwarc-metalic) v maximálním TOP STAVU, r.v. 1990, mimo el. sedadel plná nálož.

Ta druhá je E32 735iA (bílá :( ) bez kůže, jinak plná. Obě mají tři kila naběháno a je v nich přes 100k nastříkáno.

boze zase ty kecy mimo sedadel plna naloz a podobne....
Radek

#4 Příspěvek od Radek »

darmon píše:
Manag7er píše:Tak chlapi u nás na vesnici přibyly další dvě krasavice, jednu si koupil můj brácha a druhou kámoš.

boze zase ty kecy mimo sedadel plna naloz a podobne....

Jen jsem cekal, kdy se ozves :lol: :lol:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od darmon »

vozvu, protoze by mne zajimalo jestli maj, elektrickou zadni roletu, nezavisly topeni, atd atd :))) pak se zase dozvime ze plna znamena pocitac a odstrikovace svetel :))))
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Doktor1 »

darmon píše:vozvu, protoze by mne zajimalo jestli maj, elektrickou zadni roletu, nezavisly topeni, atd atd :))) pak se zase dozvime ze plna znamena pocitac a odstrikovace svetel :))))

:lol: :lol: :lol:
Manag7er

#7 Příspěvek od Manag7er »

:idea: OMLOUVÁM SE ZA SLOVO "plná" :oops:

Obě mají "běžnou" výbavu.

Ta černá má nadstandartně toto:
el. roletka
ASC
klima
skivak
(na ostřikovače světel už asi prvnímu majiteli navyšly penízky)

Jo a obě funí na LPG
:oops:
Foto bude do týdne.
Zdarec
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od bpytlik »

Manag7er píše::idea: OMLOUVÁM SE ZA SLOVO "plná" :oops:

Obě mají "běžnou" výbavu.

Ta černá má nadstandartně toto:
el. roletka
ASC
klima
skivak
(na ostřikovače světel už asi prvnímu majiteli navyšly penízky)

Jo a obě funí na LPG
:oops:
Foto bude do týdne.
Zdarec

aha nadstandartne klima a skivak :)) Toz to budou uplne hole auta, ale pro nekoho kdo jezdil tipuju tak v shade 120 je to super :) Pamatuju na svoji prvni e32 (r.v. 86), kdy sem do toho sednul z 320i a videl co vsechno se uz fuckt delalo v 86, kdy u nas jezdily enom shade :)
TOMMANO_V12
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od TOMMANO_V12 »

Hmm.... Pekny dalsi prirustky, skoda, ze v Brne bude na srazech uz jen jedna... :lol: :lol: Druhou 7ku (dokonce 750) borec rozstrelil.. No zatim budu sam. :roll:
Manag7er

#10 Příspěvek od Manag7er »

Ze Š120 nepřesedali, kámoš má spíš přírůstek ke své E23 a brácha přesedal z Renault 25 (bacara), takže výbava u BMW je pro něj nižší.
:wink:
TOMMANO_V12
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od TOMMANO_V12 »

To sem zase cekal.... :roll: Borci kuwa, proc kdyz se tady nekdo necim chlubi tak tady tlachate o S120, neni to uz trapny??? Tech temat tady bylo uz asi tisic a uz to fakt nevypada dobre. Kdyz se nekdo necim chlubi nebo neco ukazuje tak mu to pochvalte nebo radsi drzte hubu!! Pak sou z toho temata na p*cu... :roll: :? :?
Zave
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Zave »

TOMMANO_V12 píše:To sem zase cekal.... :roll: Borci kuwa, proc kdyz se tady nekdo necim chlubi tak tady tlachate o S120, neni to uz trapny??? Tech temat tady bylo uz asi tisic a uz to fakt nevypada dobre. Kdyz se nekdo necim chlubi nebo neco ukazuje tak mu to pochvalte nebo radsi drzte hubu!! Pak sou z toho temata na p*cu... :roll: :? :?

a z ceho jsi presedl ty?
TOMMANO_V12
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od TOMMANO_V12 »

To snad neni dulezity, ja jen ze to auto sem na forum, ale vubec nepatri... Nebo se mejlim??? :wink:
TOMMANO_V12
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od TOMMANO_V12 »

A ne, ze bych neco skryval, vzdyt vetsina z nas nekdy jezdila v nejakym tom komunistyckym srotu ne ??? Ja ve S125 ale jen chvilku 8) No a vidis ZAVE kam vede tema novych dvou sedmicek??? Do rit* a proc? Protoze se tady mluvi o uplnych kravinach, ktery sem nepatri..... :!: :idea:
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od RedBaron »

Zave píše:
TOMMANO_V12 píše:To sem zase cekal.... :roll: Borci kuwa, proc kdyz se tady nekdo necim chlubi tak tady tlachate o S120, neni to uz trapny??? Tech temat tady bylo uz asi tisic a uz to fakt nevypada dobre. Kdyz se nekdo necim chlubi nebo neco ukazuje tak mu to pochvalte nebo radsi drzte hubu!! Pak sou z toho temata na p*cu... :roll: :? :?

a z ceho jsi presedl ty?

Chlubit se a říkat "PLNÁ" v případě hadru v sedmě je prostě vrchol buranství a to je to nejtrapnější, co jsem v tomto tématu četl a skutečně to nasvědčuje o přesednutí ze stodvácy, bohužel.

Naučte se lidi neříkat o 318i megazabiják, o sedmě v hadru že má plnou a podobný nesmysly a pak vás nebudou ti rozumnější napomínat. Shazujete tím hlavně sebe a hlavně tyhle kecy jsou to, co "sem nepatří".
Anonymous

#16 Příspěvek od Anonymous »

TOMMANO_V12 píše:A ne, ze bych neco skryval, vzdyt vetsina z nas nekdy jezdila v nejakym tom komunistyckym srotu ne ??? Ja ve S125 ale jen chvilku 8) No a vidis ZAVE kam vede tema novych dvou sedmicek??? Do rit* a proc? Protoze se tady mluvi o uplnych kravinach, ktery sem nepatri..... :!: :idea:

Ten chlapec ma pravdu :idea:
TOMMANO_V12
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od TOMMANO_V12 »

RedBaron píše:
Zave píše:

a z ceho jsi presedl ty?

Chlubit se a říkat "PLNÁ" v případě hadru v sedmě je prostě vrchol buranství a to je to nejtrapnější, co jsem v tomto tématu četl a skutečně to nasvědčuje o přesednutí ze stodvácy, bohužel.

Naučte se lidi neříkat o 318i megazabiják, o sedmě v hadru že má plnou a podobný nesmysly a pak vás nebudou ti rozumnější napomínat. Shazujete tím hlavně sebe a hlavně tyhle kecy jsou to, co "sem nepatří".

JJ... RedBaron ma pravdu, vazte svyho slova a premyslejte co pisete, pak se na Vas ostatni nebudou divat blbe!! :sigh:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od darmon »

TOMMANO_V12 píše:
RedBaron píše:
Zave píše:[quote="TOMMANO_V12"]To sem zase cekal.... :roll: Borci kuwa, proc kdyz se tady nekdo necim chlubi tak tady tlachate o S120, neni to uz trapny??? Tech temat tady bylo uz asi tisic a uz to fakt nevypada dobre. Kdyz se nekdo necim chlubi nebo neco ukazuje tak mu to pochvalte nebo radsi drzte hubu!! Pak sou z toho temata na p*cu... :roll: :? :?

a z ceho jsi presedl ty?

JJ... RedBaron ma pravdu, vazte svyho slova a premyslejte co pisete, pak se na Vas ostatni nebudou divat blbe!! :sigh:[/quote]ja teda budu :lol:
TOMMANO_V12
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od TOMMANO_V12 »

:biggrin: :biggrin: :mrgreen:
Manag7er

#20 Příspěvek od Manag7er »

Uvědomuju si jak jsem se tady na fóru pěkně ztrapnil :oops:

Už ze sebe žádnou hovadinu raději nevydoluju, mám e32 už čtvrtým rokem a celkově hovím značce už deset let.

Ten důvod proč jsem plácnul takuvý blud byl proto, že byl v práci skoro "fajrunt" a já se nechtěl rozepisovat a vzpomínat co je u 735
standart a co je už příplatkové. NEUVĚDOMIL JSEM SI ALE TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ A TO, ŽE PÍŠI DO FORA BMW KLUBU!!!! :( :( :(

teď vypadám jak totální magor a neznalec, fakt za tu hlášku SORRY! :wink:
Odpovědět