Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zesilovač e32
-
-
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:20watt sinus na kanal ti pride smesnej vykon ?
Hm, mě směšny nepřijde ale už jsem si zvyknul na 100W sinus na kanal+ 300W sinus na subwoofer

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
při výkonu 100W v autě jako v uzavřeným prostoru bys chcíp, mám pocit že si pleteš výkon sinusový a hudební, změř si multimetrem kolik voltů ti jde do reproduktoru a dle ohmova zákona ti vyjde proud (odpor znáš toje rero většinou 4 nebo 8 ohm) potom si vynásob V x A a vyjde ti výkon ,myslím že se budeš divit jak ten výkon bude. Doma mám zesik kde je skutečných 20W v sinuse a když to dám naplno tak je to slyšet ještě 100m od baráku pokud mám otevřený okno. A co se týče toho TDA který tam skutečně je tak mám pocit že 20W sin je tam ale při vyšším napětí (dle katalogu) než je 12V v autě.
-
-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
se mrkni vzadu nalevo kdyz otevres kufr, ja tam mel velky konektor od origo zesaku, sou tam vyvody od vsech repro i od radia, napajeni apod... je to konektor jako ATX v komplu...martinmasat píše:Dík moc a ještě bych potřeboval nějaký schéma jak je zapojen mám ho vyndaný z jedné e32 a chci ho dát do e34 na nějaké podřadné repro jinak už tam nějaké zesíky mám ale toto půjde na ty menší a nevím jak to napojit nebo nebude tam na to už připravenej konektor???
-
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
asi tak, nehlede na to ze o vykon v podstate nejde, s repro s dobrejma parametrama se udela stejne velkej kraval na ctvrtinovej vykon , takze resit decibely na repro nejdriv. Jenze lidi radi kupujou neco co ma "hodne wattu" nez mit 40W zesik a poradny bedny nez 100W zesik a naky 87dB nebo 91dB septatka. Nehlede na to ze to o cem pise si bude brat takovejch ctyricet amper na vstupu....vice viz zaklady elektrotechniky pro stredni skoly + kapitola zesilovace.Fugo píše:při výkonu 100W v autě jako v uzavřeným prostoru bys chcíp, mám pocit že si pleteš výkon sinusový a hudební, změř si multimetrem kolik voltů ti jde do reproduktoru a dle ohmova zákona ti vyjde proud (odpor znáš toje rero většinou 4 nebo 8 ohm) potom si vynásob V x A a vyjde ti výkon ,myslím že se budeš divit jak ten výkon bude. Doma mám zesik kde je skutečných 20W v sinuse a když to dám naplno tak je to slyšet ještě 100m od baráku pokud mám otevřený okno. A co se týče toho TDA který tam skutečně je tak mám pocit že 20W sin je tam ale při vyšším napětí (dle katalogu) než je 12V v autě.
-
Neví někdo jak má ten zesík vstupy a výstupy? černe a bílej konektor kterej je in a kterej out je tam 12 a 12 pinů. Jaký mám dát repro do původních otvorů aby to za něco stálo v zadním platě mám 2 magnáty hnaný přez zesík a místo ski vaku basák dexon a ted chci dát nějaké repro do sloupků a do zadního plata místo těch orígo 20W a co ty vejšky v palubce?
no když nezapomenu tak se ti zítra kouknu, jinak ten zesik má v sobě výhybky tudíž výstupů je tolik co repro, já osobně jsem u mě v autě ten zesik vypreparoval a nechal tam v tý bedně jen ty výhybky, ten zesik při malé hlasitosti dost šuměl, jako rádio jsem neměl origo tak to možná taky bylo tím, rozhodně teď když tam zůstali jen ty výhybky a používám zesi¨k co je v radiu tak to nešumí.
-
našel jsem pouze na 5ku ale snad by to mohlo být stejné
http://www.carsoft.ru/avtorepair/bmw_e3 ... index.html
http://www.carsoft.ru/avtorepair/bmw_e3 ... index.html
-
-