Prosím, poraďte. Nemůžu se dostat do vlastního auta . Proč? Protože jsem debil. Nechal jsem svítit světla a vytloukl jsem baterku. Tak jsem ji na noc vytáhl na dobíječku. Abych nenechával auto přes noc otevřené, tak jsem při otevřených zadních dveřích zamknul centrálem, pak jsem vyndal baterku a zabouchl jsem . Ráno jsem ale zjistil, že v zámcích nejsou mech. táhla, pouze spínače, takže bez baterky ani ?ukec. Zámkem v kufru nejde otočit (asi předělaná stavítka). Nevíte někdo, jak se dostat dovnitř bez velkých ztrát? Mám e32 750 iL...
alp píše:nevim jak u tohodle auta, ale u e34ky funguje nejaka servisni poloha. Zatahne se nejak za packu na dverich a otoci se nejak klickem. Mam manual v praci, zitra se ti tam mrknu a napisu.
mengi píše:Tak jsem tady. Díky Alpe, povedlo se. .
(přes spolujezdce)
Pozdvihl jsi tu kliku a otocil klickem? At mame o zkusenost vic...
Já jsem hýbal a točil vším, čím se dalo. Ale myslím, že zabralo toto: pozvednout kliku do půlky, otočit klíčkem dopředu (u spolujezdce) a dotáhnout kliku nadoraz. A dveře se otevřely
mengi píše:Tak jsem tady. Díky Alpe, povedlo se. .
(přes spolujezdce)
Pozdvihl jsi tu kliku a otocil klickem? At mame o zkusenost vic...
Já jsem hýbal a točil vším, čím se dalo. Ale myslím, že zabralo toto: pozvednout kliku do půlky, otočit klíčkem dopředu (u spolujezdce) a dotáhnout kliku nadoraz. A dveře se otevřely
spravne, tak to je v navodu auta a v servisnim manualu a jak jste zhruba popsali (je to odemknout za odemykaci polohu a pritom zvedat kliku cudl vyjede asi do pulky, pak uz jen povolit kliku a zase ji zvednout a jsi vevnitr, ve starejch modelech a us verzich to jde jen u spolujezdce v novejch a vetsine eu i u ridice), mimochodem, hodne casta zavada je ze se to tam prelomi ta mechanicka cast (viz seanovo e32 repair stranka). pak se tam da dostat kufrem, ja to mam osetreny tak ze jsem si pro jistotu dal na napajeni anteny rozdvojku takze si to otevru nahradni baterkou kdykoliv tak., kufr ma mechanickej zamek, kdyz by selhal i ten tak vyhackovat motor a pichnout se na nabijeci plus terminal.
darmon píše:spravne, tak to je v navodu auta a v servisnim manualu a jak jste zhruba popsali (je to odemknout za odemykaci polohu a pritom zvedat kliku cudl vyjede asi do pulky, pak uz jen povolit kliku a zase ji zvednout a jsi vevnitr, ve starejch modelech a us verzich to jde jen u spolujezdce v novejch a vetsine eu i u ridice), mimochodem, hodne casta zavada je ze se to tam prelomi ta mechanicka cast (viz seanovo e32 repair stranka). pak se tam da dostat kufrem, ja to mam osetreny tak ze jsem si pro jistotu dal na napajeni anteny rozdvojku takze si to otevru nahradni baterkou kdykoliv tak., kufr ma mechanickej zamek, kdyz by selhal i ten tak vyhackovat motor a pichnout se na nabijeci plus terminal.
jo tohle se stalo kamosovy u 530 E34 a nejak se dostali do kufru tak tam neco delali ze sedackou, na konec jim v servisu rekli ze staci pozvednout klika a otocit klicem.
darmon píše:spravne, tak to je v navodu auta a v servisnim manualu a jak jste zhruba popsali (je to odemknout za odemykaci polohu a pritom zvedat kliku cudl vyjede asi do pulky, pak uz jen povolit kliku a zase ji zvednout a jsi vevnitr, ve starejch modelech a us verzich to jde jen u spolujezdce v novejch a vetsine eu i u ridice), mimochodem, hodne casta zavada je ze se to tam prelomi ta mechanicka cast (viz seanovo e32 repair stranka). pak se tam da dostat kufrem, ja to mam osetreny tak ze jsem si pro jistotu dal na napajeni anteny rozdvojku takze si to otevru nahradni baterkou kdykoliv tak., kufr ma mechanickej zamek, kdyz by selhal i ten tak vyhackovat motor a pichnout se na nabijeci plus terminal.
Tak to je vyčerpávající. Není co dodat. Díky
jsem dvounasobny mistr sveta v dobyvani se do vlastniho auta