Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
X5 3.0d m57n automatická převodovka
-
- Klubové ID: 2254
Zdravim, mám "menší" problém s automatickou převodovkou na bmw x5 3.0d , r.v.2004. Při průdkém zrychlení, automat podřadí o víc stupňů než by měl, otáčky motoru jdou až na omezovač, auto tím dokonce i zpomalí. Při normalní akceleraci-jízdě je vše o.k. Diagnostika píše: automatická převodovka - tření. Kdby nahodou někdo věděl, budu moc rád za každou rada.. Dikec
-
- Klubové ID: 1351
dokážu repas cca do 40tis se zárukou, když mě jí dáš tak jí máš za týden hotovoulosik píše:Zdravim, mám "menší" problém s automatickou převodovkou na bmw x5 3.0d , r.v.2004. Při průdkém zrychlení, automat podřadí o víc stupňů než by měl, otáčky motoru jdou až na omezovač, auto tím dokonce i zpomalí. Při normalní akceleraci-jízdě je vše o.k. Diagnostika píše: automatická převodovka - tření. Kdby nahodou někdo věděl, budu moc rád za každou rada.. Dikec

SPRAVÍŠ KAŽDOU I S DEMONTÁŽÍ?WinCent píše:dokážu repas cca do 40tis se zárukou, když mě jí dáš tak jí máš za týden hotovoulosik píše:Zdravim, mám "menší" problém s automatickou převodovkou na bmw x5 3.0d , r.v.2004. Při průdkém zrychlení, automat podřadí o víc stupňů než by měl, otáčky motoru jdou až na omezovač, auto tím dokonce i zpomalí. Při normalní akceleraci-jízdě je vše o.k. Diagnostika píše: automatická převodovka - tření. Kdby nahodou někdo věděl, budu moc rád za každou rada.. Dikec
-
- Klubové ID: 1351
ne já to nemontuju, potřebuju od tebe skřín, a dát ti pak zase skří po repasi, montáž a demontáž si musíš zajistit sám...RostaD píše:SPRAVÍŠ KAŽDOU I S DEMONTÁŽÍ?WinCent píše:dokážu repas cca do 40tis se zárukou, když mě jí dáš tak jí máš za týden hotovoulosik píše:Zdravim, mám "menší" problém s automatickou převodovkou na bmw x5 3.0d , r.v.2004. Při průdkém zrychlení, automat podřadí o víc stupňů než by měl, otáčky motoru jdou až na omezovač, auto tím dokonce i zpomalí. Při normalní akceleraci-jízdě je vše o.k. Diagnostika píše: automatická převodovka - tření. Kdby nahodou někdo věděl, budu moc rád za každou rada.. Dikec