Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Z4 je nás tu víc? (kultovní thread)
Já jsem z OVY, mám 04 3,0, k těm pneu "naštěstí" mám obyč pneu a jsem rád že tam jsou, ty runflaty jsem měl na SLK a bylo to opravdu znát, a hlavně ty kola byly strašně těžké, horší bude až píchnuxyron píše:jo jeste k te spokojenosti
mam na tom runflaty... je to tvrdy jako blazen a maximalne se snazim vyhybat jakekoliv dire protoze podvozek dostava zabrat... jinak ostatni maximalni spokojenostkrasnej design, solidni vykon, solidni spotreba a hlavne nebe nad hlavou k nezaplaceni
))
 , jinak jsem si Z4 chtěl pořídit už před dvěma roky, ale naskytlo se mi to SLKčko a při koupi mi jde hlavně o stav, tak jsem ho tenkrát vzal, tak aspoň dnes můžu srovnat
 , jinak jsem si Z4 chtěl pořídit už před dvěma roky, ale naskytlo se mi to SLKčko a při koupi mi jde hlavně o stav, tak jsem ho tenkrát vzal, tak aspoň dnes můžu srovnat   SLK mi bohužel minulý rok MB zrušili na totál, tak jsem zkusil teď Z4, každopádně oproti SLK má lepší podvozek a taky jsem vzal už raději 3.0 v SLK jsem měl 2.0 komp. tak na nějaké sportovní svezení to moc nebylo....horší je to už ale s výbavou ta je bohužel srovnatelná až u nové generace Z4. Jinak zatím taky spokojenost a užívám větru, co se týče ještě té spotřeby, tak zatím město pod 11,5 marně, ale možná až mě ji přejde trošku tlačit dopředu bude líp
 SLK mi bohužel minulý rok MB zrušili na totál, tak jsem zkusil teď Z4, každopádně oproti SLK má lepší podvozek a taky jsem vzal už raději 3.0 v SLK jsem měl 2.0 komp. tak na nějaké sportovní svezení to moc nebylo....horší je to už ale s výbavou ta je bohužel srovnatelná až u nové generace Z4. Jinak zatím taky spokojenost a užívám větru, co se týče ještě té spotřeby, tak zatím město pod 11,5 marně, ale možná až mě ji přejde trošku tlačit dopředu bude líp  mám najetých 70tis tak snad i bez nějakých závažných oprav se obejdu, ale ten motor jsem měl i v X5 a najeli jsme na něm 250tis bez vážnějších problémů, jen něco oleje už brala, tak snad tady bude nějaký čas klid, za kolik s tím jezdíš ty? A už jsi něco stačil vyměnit? Co jsi zahlíd na Tipcars? jestli tam ještě je dej odkaz...
 mám najetých 70tis tak snad i bez nějakých závažných oprav se obejdu, ale ten motor jsem měl i v X5 a najeli jsme na něm 250tis bez vážnějších problémů, jen něco oleje už brala, tak snad tady bude nějaký čas klid, za kolik s tím jezdíš ty? A už jsi něco stačil vyměnit? Co jsi zahlíd na Tipcars? jestli tam ještě je dej odkaz...

a vpravo Killca
 a vpravo Killca